Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Demir ile geçen 2 keyifli saat

mk14725858

Normal Üye
4 Eki 2019
26
40
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi geceler. Gecenin geç saatlerinde beni kırmayarak otelime misafir olan Cansu Demir' e teşekkür ediyorum. Şık bişekilde hazırlanarak tam zamanında teşrif etti. büyülü güzelliği, hoşsohbeti ile 2 saati daha yeni sonlandırdık. Minyon yapılı yaşından daha genç gözüküyor. Özellikle POPOsuna bayıldım, kendisine de söyledim. Ölüyü diriltecek cinsten.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese iyi geceler. Gecenin geç saatlerinde beni kırmayarak otelime misafir olan Cansu Demir' e teşekkür ediyorum. Şık bişekilde hazırlanarak tam zamanında teşrif etti. büyülü güzelliği, hoşsohbeti ile 2 saati daha yeni sonlandırdık. Minyon yapılı yaşından daha genç gözüküyor. Özellikle POPOsuna bayıldım, kendisine de söyledim. Ölüyü diriltecek cinsten.
Sewismenize saglik

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım, çok teşekkür ederiimm🥰 Ani bir programla çok naif bir bey tanımış oldum☺️ Tekrar görüşmek dileğiyle:) Umarım uyuya kalıp uçağını kaçırmamışsındır😂😂
Çok öptüm💋

harsena Çevrimdışı
12 Haz 2021
202
196
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet üstat, çok haklisiniz yorumunuz için teşekkürler 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar