Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Canım Canım

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
138
297
Merhaba sevgili forum sakinleri

Geçen hafta Eda Hanımla görüştük. Eda hanımın resimlerini gördüm beğendim yorumları da iyiydi. numarasını kaydettim. Sonra kendimi tanıtan bi mesaj hazırladım forumdaki nickime kadar hazırlamıştım ve gönderdim. bekledim bekledim cevap gelmiyor. sonra sadece 'anlamadım?' diye bir cevap geldi. meğer üniversitedeki eda arkadaşıma mesaj atmışım. başımdan kaynar sular döküldü. mesajları hemen silip engelledim :D (forum bu tür olaylarda nick değişimine izin veriyor mu? help! :D) bu talihsiz olaydan sonra numaralara ve isimlere iyice dikkat ederek Eda hanıma mesaj attım. görüşmeyi kabul ettiği için teşekkür ederim şimdiden. Eda Hanım çok çok çok nazik. yani çok iyi niyetli biri bunu konuşmalarından farkedebilirsiniz. Zaten balık etli seven biriyim birde beyaz tenli. birde tatlı mı tatlı daha ne olsun benim için. Konuştukça muhabbet sarıyor konu konuyu açıyor. Sizi gerçekten dinliyor ve anlıyor. Yatakta bir sevgili gibi sevişiyorsunuz. Oralı çok tatlıydı. Görüşmede sizin isteklerinizi kırmadan yapıyor. Tavsiye ediyorum ben memnun ayrıldım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanlış Eda ile mesajlaşma kısmı bayağı sıkıntılı olmuş; neyse ki doğru yolu bulunca mutlu sona ulaşılmış :giggle: Keyifli paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hahahah çok güldüm ya :)))) deli ve tatlı adam 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar