- 21 Ara 2020
- 808
- 1,265
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba kıymetli forumdaşlar,
Geçtiğimiz günlerde Yıldız ile güzel bir otel görüşmesi gerçekleştirdik.
Fotoğraflarından kim ile görüşeceğimi tahmin etsem de bu kadar güzel, bu kadar tatlı bir kadın ile karşılacağımı tahmin etmemiştim.
Bir kadın olarak en güzel yaşında Yıldız ve bunu çok güzel hissettiriyor.
Tatlı sohbetine , güler yüzüne, güzel yüzüne doyum olmaz...
Özel anlar ise neden "bir kadın olarak en güzel yaşında" dediğimin cevabı niteliğinde resmen. Hala aklımda, hala tadı damağımda desem yeridir. Pozisyon vs. içerisinde herşeyi barındırsada bu terimleri kullanmak bile istemiyorum bu yaşadığım güzel anlar için. Yaşamak gerek diyeyim sadece...
Yıldızcım seni tanıdığıma çok çok memnun oldum. Geç tanıştık ama iyiki tanıştık. Elbette yine görüşeceğiz.
Geçtiğimiz günlerde Yıldız ile güzel bir otel görüşmesi gerçekleştirdik.
Fotoğraflarından kim ile görüşeceğimi tahmin etsem de bu kadar güzel, bu kadar tatlı bir kadın ile karşılacağımı tahmin etmemiştim.
Bir kadın olarak en güzel yaşında Yıldız ve bunu çok güzel hissettiriyor.
Tatlı sohbetine , güler yüzüne, güzel yüzüne doyum olmaz...
Özel anlar ise neden "bir kadın olarak en güzel yaşında" dediğimin cevabı niteliğinde resmen. Hala aklımda, hala tadı damağımda desem yeridir. Pozisyon vs. içerisinde herşeyi barındırsada bu terimleri kullanmak bile istemiyorum bu yaşadığım güzel anlar için. Yaşamak gerek diyeyim sadece...
Yıldızcım seni tanıdığıma çok çok memnun oldum. Geç tanıştık ama iyiki tanıştık. Elbette yine görüşeceğiz.