hardboy81
Normal Üye
- 2 Mar 2012
- 10
- 80
- Cinsiyetiniz nedir?
Frida Hanım ile bir kaç hafta önce tanışma fırsatı buldum. Bir masaj sever olarak çok uzun zamandır aklımda idi ama fırsat olmamıştı. Hızlı dönüşü sayesinde bir kaç saat içinde randevu aldım ve yola koyuldum.
Evi gayet merkezi ve bulunması kolay. Park yeri için çevrede otoparklar mevcut. Çok merkezi bir yer olduğu için park problemi var biraz.
Evi çok temiz, derli toplu ve gayet sıcaktı. Duşu ve lavabosu da aynı şekilde.
Frida hanım sıcak kanlı ve içten bir insan. Davranışları yapmacık değil.
Masajı on numara.
Gelelim buz etkisine . Frida Hanım'ın oral servisi şimdiye kadar gördüklerimden çok farklı ve etkili. Önce buz ile soğutuyor sonra servise geçiyor sonra tekrar soğutuyor. Bir donuyorsunuz, bir yanıyorsunuz. Süper bir şey. Daha önce hiç yaşamamıştım. Çok tecrübeli ve partnerini nasıl memnun edeceğini çok iyi biliyor.
Ayrıca göğüslerini bu kadar işlevsel kullanan birini daha önce hiç görmemiştim. Ölçü ve şekil olarak gayet güzeller. Sertlikleri iyi. Bir göğüs hastası olarak beni çok memnun ettiler.
Banyoda sizi yıkıyor, çıkışta kuruluyor. Hizmet 10 numara.
Süre takıntısı yok. Sizi sıkıştırmıyor. Ama su istimal etmemek lazım bence.
Kısacası çok memnun kaldım kendisi ile tanıştığıma.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Frida Hanım.
Evi gayet merkezi ve bulunması kolay. Park yeri için çevrede otoparklar mevcut. Çok merkezi bir yer olduğu için park problemi var biraz.
Evi çok temiz, derli toplu ve gayet sıcaktı. Duşu ve lavabosu da aynı şekilde.
Frida hanım sıcak kanlı ve içten bir insan. Davranışları yapmacık değil.
Masajı on numara.
Gelelim buz etkisine . Frida Hanım'ın oral servisi şimdiye kadar gördüklerimden çok farklı ve etkili. Önce buz ile soğutuyor sonra servise geçiyor sonra tekrar soğutuyor. Bir donuyorsunuz, bir yanıyorsunuz. Süper bir şey. Daha önce hiç yaşamamıştım. Çok tecrübeli ve partnerini nasıl memnun edeceğini çok iyi biliyor.
Ayrıca göğüslerini bu kadar işlevsel kullanan birini daha önce hiç görmemiştim. Ölçü ve şekil olarak gayet güzeller. Sertlikleri iyi. Bir göğüs hastası olarak beni çok memnun ettiler.
Banyoda sizi yıkıyor, çıkışta kuruluyor. Hizmet 10 numara.
Süre takıntısı yok. Sizi sıkıştırmıyor. Ama su istimal etmemek lazım bence.
Kısacası çok memnun kaldım kendisi ile tanıştığıma.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Frida Hanım.