Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Kayla ile uzun bir gece 😍

Emrec

Normal Üye
5 Ocak 2023
1
14
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum zampara üyeleri

Benim bu forumla tanışmam çok çok yeni teşekkür ediyorum böyle bir forum kurduğu için adminlere ve ilk referansımı yazıyorum. İlk olarak Buse hanımla görüşmek istediğim için Buse hanımla randevulaştık. İyikide Buse hanımla görüşmek istemişim diyorum çünkü ilk elektrik çok önemlidir ve biz bu ilk elektriği fazlasıyla yakaladığımızı düşünüyorum.O kadar doğal bir hanımefendiki kendisinin yanında hiç sıkılmadım aşırı güldüm,eğlendim.
Hatta bir ara ikimizde yerde oturup Buse hanımında ilk defa giyeceği formula -1 köstümünün çoraplarını Buse hanıma giydirmeye çalışıyorduk 😊
Ben özelimi paylaşmayı sevmeyenlerdenim ama Buse hanım her şeyiyle on numara bir insan,on numara bir karakter on numara bir fizik ve işini hakkıyla yapanlardan birisi buna hiç şüpheniz olmasın. iyiki tanımışım böyle değerli bir kişiyi. Vakitin nasıl geçtiğini hiç anlamadım.

Ve son olarak o kadar kendimizi kaptırmışız ki muhabbette ve sohbete acıktığımızı bile farketmemişiz ve Buse hanım sana kahvaltı söylücem dediğinde şaştım kaldım. (oradaki telefon görüşmem efsaneydi bu da kendisiyle olan aramızda çok güldük ☺️)

İyiki seni tanımışım Buse kayla her şey için teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle 😘

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
440
539
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Buse gecelik görüşmelerin piridir.

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
203
282
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans yazınız için teşekkürler.
BuseKayla İzmir in incisidir.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
162
149
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum zampara üyeleri

Benim bu forumla tanışmam çok çok yeni teşekkür ediyorum böyle bir forum kurduğu için adminlere ve ilk referansımı yazıyorum. İlk olarak Buse hanımla görüşmek istediğim için Buse hanımla randevulaştık. İyikide Buse hanımla görüşmek istemişim diyorum çünkü ilk elektrik çok önemlidir ve biz bu ilk elektriği fazlasıyla yakaladığımızı düşünüyorum.O kadar doğal bir hanımefendiki kendisinin yanında hiç sıkılmadım aşırı güldüm,eğlendim.
Hatta bir ara ikimizde yerde oturup Buse hanımında ilk defa giyeceği formula -1 köstümünün çoraplarını Buse hanıma giydirmeye çalışıyorduk 😊
Ben özelimi paylaşmayı sevmeyenlerdenim ama Buse hanım her şeyiyle on numara bir insan,on numara bir karakter on numara bir fizik ve işini hakkıyla yapanlardan birisi buna hiç şüpheniz olmasın. iyiki tanımışım böyle değerli bir kişiyi. Vakitin nasıl geçtiğini hiç anlamadım.

Ve son olarak o kadar kendimizi kaptırmışız ki muhabbette ve sohbete acıktığımızı bile farketmemişiz ve Buse hanım sana kahvaltı söylücem dediğinde şaştım kaldım. (oradaki telefon görüşmem efsaneydi bu da kendisiyle olan aramızda çok güldük ☺️)

İyiki seni tanımışım Buse kayla her şey için teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle 😘
Keyifli paylaşım için teşekkürler. Güzel sevişmelerin sahiplerini kutluyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar