Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Kayla ile İstanbul da tanışma

10 Nis 2023
123
141
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hafta içinde Kayla ya misafir oldum. Kendisi forumdaki paylaşımlari ile merak ettiğim birisiydi, İstanbula geldiğini duyunca şansımı değerlendirmek istedim.
Kendisinin resimlerde göründüğü gibi minyon ve fit bir vücudu ve ayrıca bitmeyen bir enerjisi var. Görüşmenin başında önce vücudunu tanımakla işe başlayacağim demesiyle yanınızda bir uzman olduğunu anlıyorsunuz ve kendinizi ona bırakmanız yeterli oluyor. Bu vesileyle deep oral ne demek ondan öğrenmiş oldum. Özetle görüşme benim için baştan sona bir keşif oldu neredeyse. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,739
1,471
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hafta içinde Kayla ya misafir oldum. Kendisi forumdaki paylaşımlari ile merak ettiğim birisiydi, İstanbula geldiğini duyunca şansımı değerlendirmek istedim.
Kendisinin resimlerde göründüğü gibi minyon ve fit bir vücudu ve ayrıca bitmeyen bir enerjisi var. Görüşmenin başında önce vücudunu tanımakla işe başlayacağim demesiyle yanınızda bir uzman olduğunu anlıyorsunuz ve kendinizi ona bırakmanız yeterli oluyor. Bu vesileyle deep oral ne demek ondan öğrenmiş oldum. Özetle görüşme benim için baştan sona bir keşif oldu neredeyse. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
956
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şansızlık İstanbul dışında olduğum bir döneme denk geldi. Bir dahakine kaçırmayacağım bir fırsat 👍🏻Sevişmenize sağlık.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,661
15,713
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim beybi tekrar sevişmek dileği ile 💋❤️🙏

21 May 2023
110
103
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Buse35KayLa 'nın deepthroath un hakkını verdiği söyleniyor, merak etmemek elde değil.:sneaky:

İlk İzmir ziyaretimde keşfetmem lazım:cool:

Referans için teşekkürler.(y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar