Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse ile ilk görüşme

canoz3

Normal Üye
23 Ağu 2021
24
26
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanımla bugün ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Her şey çok güzeldi, iyi ki tanışmışız. Evinin ulaşımı oldukça rahat metroyla ulaşım açısından. Düzenli, temiz, rahat hissettiğiniz bir evi var, kendisine ayrıca ikramları için de teşekkür ediyorum. Eve girerken oldukça seksi bir kıyafetle karşılandım. Yüz güzelliği, vücut güzelliği gerçekten harika, fotoğraflardan fazlası var reelde. Ayrıca poposu squatlı ve harika bir şekli var, bayıldım gerçekten. Kucak dansı ve oral konusunda oldukça başarılı, sizi bunları yaparken bulunduğumuz dünyadan soyutluyor resmen verdiği zevk ile, yaptığı şeyleri istekli bir şekilde yapıyor ve bu insana oldukça keyif veriyor. Sohbeti, ilgi alakası, sizi dinlemesi çok iyi, sadece fiziği değil karakteri de harika. Her şeyiyle 10/10 zaman geçirdiğim, çok eğlendiğim bir görüşme oldu. İyi ki kendisi ilk referansım oldu, tanıştığıma çok memnun oldum, umarım yakında tekrar görüşürüz.🥰🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse hanımla bugün ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Her şey çok güzeldi, iyi ki tanışmışız. Evinin ulaşımı oldukça rahat metroyla ulaşım açısından. Düzenli, temiz, rahat hissettiğiniz bir evi var, kendisine ayrıca ikramları için de teşekkür ediyorum. Eve girerken oldukça seksi bir kıyafetle karşılandım. Yüz güzelliği, vücut güzelliği gerçekten harika, fotoğraflardan fazlası var reelde. Ayrıca poposu squatlı ve harika bir şekli var, bayıldım gerçekten. Kucak dansı ve oral konusunda oldukça başarılı, sizi bunları yaparken bulunduğumuz dünyadan soyutluyor resmen verdiği zevk ile, yaptığı şeyleri istekli bir şekilde yapıyor ve bu insana oldukça keyif veriyor. Sohbeti, ilgi alakası, sizi dinlemesi çok iyi, sadece fiziği değil karakteri de harika. Her şeyiyle 10/10 zaman geçirdiğim, çok eğlendiğim bir görüşme oldu. İyi ki kendisi ilk referansım oldu, tanıştığıma çok memnun oldum, umarım yakında tekrar görüşürüz.🥰🥰
Guzel notun icin tesekkur ederim❤️
Ya senin yuz guzelligin…. 🥰 my jacob 😌
Cok keyifli zaman gecirdim
Gorusmek uzere🌸🌸

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar