misterbey
Normal Üye
- 5 Eyl 2021
- 1
- 16
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Buse ile bugün buluşmamdan sonra o kadar etkisinde kaldım ki ona referans yazmak istedim. Kendisi ile iletişimim çok rahat oldu. Bana hızlıca geri dönüş yaptı ve ne tarz bir randevu istediğimi, saati belirledik. Evi oldukça merkezi bir konumda bulunuyor ve otopark sorunu da yok. Fotolarından da anlaşıldığı gibi kendisi gerçekten manken gibi. Kapıyı açar açmaz muhteşem güzel, seksi bir bayanla karşı karşıya kaldım. Fotoğraflar gerçeğinin yanında bir hiçmiş. Beni içeri aldığı andan itibaren çok sıcak ve içten davranışlarıyla adeta evimde gibi hissettirdi. Mükemmel fiziğinin yanında yüzünün güzelliğiyle de dikkat çeken bir bayan. Yatak performansına da ayrı bir parantez açmak istiyorum. İçtenliği ve istekliliği ile beni adeta havalara uçurdu. Değerli forumdaşlarım, bu tanrıça gibi bayanla buluşmak için hiçbir şüpheniz olmasın. Olağanüstü bir tecrübe yaşamamak elde değil. Bu akşamı benimle paylaştığı ve bana hissettirdikleri için Buse'ye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çok yakında tekrar görüşmek dileğiyle.