Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Buse hanimla gorusme

8 Ocak 2011
108
103
Cinsiyetiniz nedir?
Oncelikle kendisiyle plan yapmadan aksam saatinde yazdim ve beni kabul etti, bu konuda cok tsk ederim. Lokasyon olarak aracinizla kolay bulunacak yerde. Hijyen olarak sorunsuz.2 saatlik gorusme gerceklestirdik ve seans aralarinda biraz fazla telefonla ilgilendi, referans verdigi bir kisiyle ilgili sanirim sorun yasatmis. Bana denk gelmis olabilir. Oral olarak iyi fakat uzun degildi. Bir kez daha gider miyim konusunda ise baska alternatifleri degerlendirmeyi dusunurum.
Iyi forumlar

Despot

Normal Üye
28 Ara 2022
10
26
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerlendirme için teşekkürler

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
115
190
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referanslarınızı okudumda, Sizin görüşmeden beklentiniz nedir?

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
929
1,001
Bugün kabul günün galiba 😂 Bana kalırsa sende kendine bir tanıtım sayfası oluştur pembişlere kendi beklentilerini sırala 😂😂

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oncelikle kendisiyle plan yapmadan aksam saatinde yazdim ve beni kabul etti, bu konuda cok tsk ederim. Lokasyon olarak aracinizla kolay bulunacak yerde. Hijyen olarak sorunsuz.2 saatlik gorusme gerceklestirdik ve seans aralarinda biraz fazla telefonla ilgilendi, referans verdigi bir kisiyle ilgili sanirim sorun yasatmis. Bana denk gelmis olabilir. Oral olarak iyi fakat uzun degildi. Bir kez daha gider miyim konusunda ise baska alternatifleri degerlendirmeyi dusunurum.
Iyi forumlar
Merhaba
Kiz arkadasima referans oldugum bir bey , kiz arkadasimin evine gorusme icin gitmisti , burda anlatamayacagim bir sekilde kiz arkadasima gitmis ,alkol almislar , kiz arkadasima bazi seyleri yapmasi icin baski yapmis , kiz arkadasim durimu idare edemeyip beni cok kez aradi . Ben referans oldugum icin zor durumda kaldim , ve uzulerek kafam dagaldi haliyle , uzun oral konusuna gelirsek ; gecmis referanslarda soyle yazmislar okudunuz mu ; extra ilgimden , memnun etme cabamdan bahsetmisler. Siz deseydiniz ; ” ben uzun oral seviyorum ,orala devam edersen sevinirim “ ; ben yapmayacak miydim ki ? Sadece kiz arkadasima ref oldugum icin uzulerek kafam dagaldi. Bu sebeple oral kismini farketmeden uzun tutmamis olabilirim. Siz soyleseydiniz keske daha uzun oral istedignizi seve seve devam tabiki ederdim. Dedigim gibi anlik kafam kiz arkadasimin bulundugu duruma gidip geldi. Cunku ben onay verdim , kiz arkim evine aldi.
Diyceklerim bu kadar …
Saygilar.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Kiz arkadasima referans oldugum bir bey , kiz arkadasimin evine gorusme icin gitmisti , burda anlatamayacagim bir sekilde kiz arkadasima gitmis ,alkol almislar , kiz arkadasima bazi seyleri yapmasi icin baski yapmis , kiz arkadasim durimu idare edemeyip beni cok kez aradi . Ben referans oldugum icin zor durumda kaldim , ve uzulerek kafam dagaldi haliyle , uzun oral konusuna gelirsek ; gecmis referanslarda soyle yazmislar okudunuz mu ; extra ilgimden , memnun etme cabamdan bahsetmisler. Siz deseydiniz ; ” ben uzun oral seviyorum ,orala devam edersen sevinirim “ ; ben yapmayacak miydim ki ? Sadece kiz arkadasima ref oldugum icin uzulerek kafam dagaldi. Bu sebeple oral kismini farketmeden uzun tutmamis olabilirim. Siz soyleseydiniz keske daha uzun oral istedignizi seve seve devam tabiki ederdim. Dedigim gibi anlik kafam kiz arkadasimin bulundugu duruma gidip geldi. Cunku ben onay verdim , kiz arkim evine aldi.
Diyceklerim bu kadar …
Saygilar.
Bu bey forumdan birisimi acaba?
Bence ifşa etmelisiniz,baskalarida ayni duruma dusmesin...

Evrengezel Çevrimdışı
2 Nis 2020
217
252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirme için teşekkürler.
Not alındı. Zaman ve para kaybını önlediniz.

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizin referans aciklamalarinizdan beklentiniz nedir? Objektif degerlendirme mi yoksa herkese methiyeler ve suslu cumlelerle aciklama mi
Baska kiz arkadasa da NOTR yorum yazmissiniz. Telefonu eline bile almadi , elinden geleni yapti. Dans etti , gorusmemiz guzel gecti ama referansiniz Notr seklinde olmus.
Biz kizlar olarak , gorusmelerde , beyfendilerin hos olmayan davranislarini yada kisisel bakim eksiklerini o an beyfendilere rica ederek duzeltmelerini bekliyoruz. Sizde eksik gordugnuz birseyi hanimlara soyleyerek gorusmeyi daha guzel hale getirebilirsiniz.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
74
116
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Iyi forumlar
referans yazısı için teşekkürler, uyum yakalayabileceğiniz partnerler bulmanız dileğiyle

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir insan süslü cümlelere, şiirsel yazıma neden bu kadar ön yargılı olabilir ki acaba.
Burada görüşülen bir kadın,
Kadınlarda süslü cümleleri, iltifatı, şiiri hakeder diye düşünüyorum.
Hiç bir duygu, anlam ifade etmeyen anlamsız referans yazısındansa,
Yalan olsada şiirsel, süslü,sanatsal,edebi yazılmış referansları tercih ederim.
Bir duygu adamı en kötü tecrübeden bile şikayet etmez,memnun olabileceği bir detay yakalar...
Gerçi sizde kendi içinizde celisip daha önce olumsuz yorum yaptığınız biriyle gorusuyorsunuz.
Sizi gerçekçi,pragmatist,mutsuz dunyanizla baş başa bırakıyorum...
İyi günler bayım...

Gaddafi

Normal Üye
18 Şub 2022
2
3
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeşim burası posta gazetesinin yurdum şairi bölümü değil.edebi bilgi ve tatminini daha uygun platformlarda göster.millet burda para ve zaman harcıyor sen edebiyat yapacan diye insanları yanlış yönlendiremezsin.mesela bu konuda hanımefendiyi üzen ve konuyu buraya getiren yanlış kişiye referans olduğunu düşünmesi

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeşim burası posta gazetesinin yurdum şairi bölümü değil.edebi bilgi ve tatminini daha uygun platformlarda göster.millet burda para ve zaman harcıyor sen edebiyat yapacan diye insanları yanlış yönlendiremezsin.mesela bu konuda hanımefendiyi üzen ve konuyu buraya getiren yanlış kişiye referans olduğunu düşünmesi
Burası bir çöl bedevisinin parasıyla çadırına cariye satın aldığı platformda değil.

Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
81
67
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım ve buse hanımın vermiş olduğu cevap için teşekkürler.

İsmirli35

Normal Üye
23 Ara 2022
6
13
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Iyi forumlar
Değerlendirmeniz için teşekkürler

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
91
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bir insan süslü cümlelere, şiirsel yazıma neden bu kadar ön yargılı olabilir ki acaba.
Burada görüşülen bir kadın,
Kadınlarda süslü cümleleri, iltifatı, şiiri hakeder diye düşünüyorum.
Hiç bir duygu, anlam ifade etmeyen anlamsız referans yazısındansa,
Yalan olsada şiirsel, süslü,sanatsal,edebi yazılmış referansları tercih ederim.
Bir duygu adamı en kötü tecrübeden bile şikayet etmez,memnun olabileceği bir detay yakalar...
Gerçi sizde kendi içinizde celisip daha önce olumsuz yorum yaptığınız biriyle gorusuyorsunuz.
Sizi gerçekçi,pragmatist,mutsuz dunyanizla baş başa bırakıyorum...
İyi günler bayım...
sen neden herkese kendinle çeliyorsun diye mesaj atıyorsunki her olumsuz ya da nötr yorumun oradasın sana yargılama hakkını kim veriyor gelip banada yaptın aynı şeyi sen kimsin ben anlamadım adminden daha çok yorumlarda kendini gösteriyorsun çok istiyorsan sanada bir görev versinler sitede yok çelişti çelişmedi hayırdır arkadaş anlamadım ben

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
91
159
Cinsiyetiniz nedir?
sen neden herkese kendinle çeliyorsun diye mesaj atıyorsunki her olumsuz ya da nötr yorumun oradasın sana yargılama hakkını kim veriyor gelip banada yaptın aynı şeyi sen kimsin ben anlamadım adminden daha çok yorumlarda kendini gösteriyorsun çok istiyorsan sanada bir görev versinler sitede yok çelişti çelişmedi hayırdır arkadaş anlamadım ben
millet para verip bir hizmet alıyor bir de milleti tatmin etmeye çalışıyoruz ortada yanlış olan bir şey varsa düzeltilir admin ya da hizmeti veren tarafından gelip buraya kafanıza göre yazmayın sanane arkadaş

ysfylz

Normal Üye
17 May 2021
17
30
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Iyi forumlar
Bilgilendirme için teşekkürler

Ersankunerii34

Normal Üye
26 May 2022
2
0
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burası bir çöl bedevisinin parasıyla çadırına cariye satın aldığı platformda değil.
Bir yorumunda ‘’
Romantik paylaşım için teşekkürler...
Başkalarını çok takmayın derim...
Önemli olan sizin hisleriniz ve yasadiklariniz...’’ böyle cümleler kurmuşsun. Ama gelip burada insanın yaşadığı görüşmenin hissiyatını yargılıyorsun. Kendinle bu kadar çelişme. Temennim bu eyt nin sonucunda hangi ay emekli oluyorsan buradan da emekli olmandır.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
367
577
Cinsiyetiniz nedir?
İki tarafa da geçmiş olsun ve sağlık olsun diyelim. Beyefendinin beklentisi uzun bir oral, partner hanımda talep edilebilirdi demiş. Matematiksel denklemlerde zaman zaman kişilere göre değişiklik gösterebiliyor. Romantik ve şiirsel referansları baz alabilenler olduğu gibi , sayılar , süreler, pozisyonlar, partnerin puanlanması gibi şeylerle fikir oluşturanlar olabilir. Aslında o tip ( posta gazetesi yazıları) referanslara bu gözle bakılmalı. benim romantik yazılarımda ki gerek olmamasına rağmen de belirtmeye çalışıyorum. Karşı tarafa sayısal ifade etmediğim şeylerin teşekkürü oluyor. son referans yazısında da mevcut bu. İlla açık açık yazılmasın gerek yok😉her deneyim , hatta aynı kişiler ile yaşanan deneyimlerin bile kendi matematiksel ve duyusal tabiatı var. Bazısı ifade ederken sayıların gücünü, bazısı da kelimeleri kullanıyor. Okunanlardan çıkarılabilecek anlamlar ise kişinin kendisine kalır. Posta gazetesi sevmeyenler o referansları atlayabilir(bazen bunu da yapmayanlar oluyor)finans ve ekonomi gazetelerini okumayın itibar etmeyin diyor muyuz biz romantikler. Bir partner olsam ilişkinin dakikası dakikasına anlatılması da açıkçası hoşuma gitmezdi. Yine de nazikçe teşekkür edilir ya da hiç yorum yapılmayabilir.

Genellemelerin çoğu yanlıştır. Beklenti oluşturabilir. Bunu da ancak deneyimleyerek öğreniyoruz…

Beyefendiye naçizane tavsiyem ki sanane kardeşim diyebilir: uzun oralın süresini görüşme yaptığınız kişiye söyleyin. Diğer koşullar sanırım görece olarak sorun yapmadığınız kısımlar.

Herkese güzel deneyimler dilerim.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir yorumunda ‘’
Romantik paylaşım için teşekkürler...
Başkalarını çok takmayın derim...
Önemli olan sizin hisleriniz ve yasadiklariniz...’’ böyle cümleler kurmuşsun. Ama gelip burada insanın yaşadığı görüşmenin hissiyatını yargılıyorsun. Kendinle bu kadar çelişme. Temennim bu eyt nin sonucunda hangi ay emekli oluyorsan buradan da emekli olmandır.
Neredeyse 9 aydır hesabı olan bir şahıs 2. Mesajını bana cevap verme zahmetinde bulunarak kullanmış.
Kimlerin trol hesabısin acaba...
Benim temennim de azalarak yok olmanız...Benim için yok hukmundesiniz size kocaman bir ban....
Sizi de engelliyorum...
Ancak arkamdan konuşur bül bül gibi sizin gibiler....

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
millet para verip bir hizmet alıyor bir de milleti tatmin etmeye çalışıyoruz ortada yanlış olan bir şey varsa düzeltilir admin ya da hizmeti veren tarafından gelip buraya kafanıza göre yazmayın sanane arkadaş
Sen neden bana cevap veriyorsan,
Bende o yüzden yazıyorum...
Sen bana sanane diyemezsin...
Ancak saldirgan tavırlar takinirsiniz...
İki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramazsiniz...
Sana kocaman bir ban...
Sizin gibilerin mesajlarını görmemek ve yok saymak en iyisi..
Boşluğa konuş.
Belki seni anlayan birileri çıkar....

Caranthir Çevrimdışı
9 Eyl 2021
42
46
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben buse hnmla görüşme yaptım kendisi sıcak kanlı özenle görüşmelerine gelen bir hanım efendi benimle olan programdada telefonub ile biraz fazla ilgilendi ama kesinlikle nötr bir görüşme değildi benimkisi memnun ayrılmıştır kendisinden asla ilgisiz nötr bir hanımefendi değil bunu özellikle belirteyim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar