Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Hanımla cumartesi

gnomak

Normal Üye
7 Kas 2010
19
9
Cinsiyetiniz nedir?
Buse hanimla cumartesi gorustum. Oncelikle sesi cok tatli ve bebeksi. Evi merkezi bir yerde nezih bir muhit. Kapiyi seksi bir kostumle acti ve oncelikle muhabbet ettik, bana soda ikram etti. Sonrasinda yatak odasina gectik. Yatakta uyumluydu ve istediklerimi yapti, acele etmedi. En sonunda da yerde bitirdik, yerde yapma onun onerisiydi, denedim ve hosuma gitti. Tavsiye ederim kesinlikle.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanimla cumartesi gorustum. Oncelikle sesi cok tatli ve bebeksi. Evi merkezi bir yerde nezih bir muhit. Kapiyi seksi bir kostumle acti ve oncelikle muhabbet ettik, bana soda ikram etti. Sonrasinda yatak odasina gectik. Yatakta uyumluydu ve istediklerimi yapti, acele etmedi. En sonunda da yerde bitirdik, yerde yapma onun onerisiydi, denedim ve hosuma gitti. Tavsiye ederim kesinlikle.
paylaşim icn teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canim merhaba
Gec mesaj icin uzgunum
Is yerimde biraz yogunluk vardi
Seni tanidigma cok memnun oldum
Yuzun cok guzeldi. Tenin cok guzeldi
Cok nazik ve kaliteli birisin. Degisik seyler denemeyi severim. Yerde , masa uzerinde cam kenarinda. Kapi girisinde 🤭
Cok opuyorum.
Gorusmek uzere

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar