Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Hanım ile görüşmem

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
34
91
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar sevgili forumdaşlar,

Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır merak ettiğim Buse ile görüşsem ne güzel olur diye düşünürken kendisine yazdım ve ne kadar şanslıymışımki aynı gün için randevu aldım.
Kendisi gayet nezih bir lokasyonda park ve giriş çıkış sorunu olmayan evinde beni ağarladı.
Öncelikle kendisi cıvıl cıvıl ve kıpır kıpır bir afet-i devran, boy pos endam 10 numara.
İnsan ilk görünce hemen heyecanlanıyor.
Kendisiyle biraz sohbetten sonra duş ve akabinde unutulmaz bir aksiyon :)
Bana ayırdığı zaman için kendisine teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır merak ettiğim Buse ile görüşsem ne güzel olur diye düşünürken kendisine yazdım ve ne kadar şanslıymışımki aynı gün için randevu aldım.
Kendisi gayet nezih bir lokasyonda park ve giriş çıkış sorunu olmayan evinde beni ağarladı.
Öncelikle kendisi cıvıl cıvıl ve kıpır kıpır bir afet-i devran, boy pos endam 10 numara.
Bana ayırdığı zaman için kendisine teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle.
sewişmenize sağlık

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canim bende seni tanidigma cok memnun oldum
Tekrar gorusmek dilegi ile 💋🌸

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar