Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse - akslepios

akslepios

Normal Üye
5 Eki 2009
29
58
Cinsiyetiniz nedir?
Buse ile keyifli bir gece gecirdim. 2 saatlik program icerisinde kendinizi onun kontrolune birakmaniz yeterli. Kapida beni seksi kiyafetleriyle karsiladi ve ev yapimi aperatifleri getirdigim icki esliginde huplettik. Zaman yonetimini tamamen kendisine biraktiginizda pisman olmayacaginiz, sizin icin hazirlandigini hissettiren, canli tutmak icin kiyafetlerini degistiren, yaptigi danslarla sizi sevke getiren, oraliyla en zirveye ciktiginiz anda yataga davet eden, sevisirken zevk aldigini hissettiginiz, pozisyon zenginligini kivrakligiyla birlestiren birinden daha fazla ne bekleyebilirsiniz ki? Kendisinin yanindan mutlu bir sekilde ayriliyor ve bir sonraki gorusmemizi iple cekiyorum. Ukalalagima prim verdigi icin de kendisine tesekkuru bir borc veririm :)

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse ile keyifli bir gece gecirdim. 2 saatlik program icerisinde kendinizi onun kontrolune birakmaniz yeterli. Kapida beni seksi kiyafetleriyle karsiladi ve ev yapimi aperatifleri getirdigim icki esliginde huplettik. Zaman yonetimini tamamen kendisine biraktiginizda pisman olmayacaginiz, sizin icin hazirlandigini hissettiren, canli tutmak icin kiyafetlerini degistiren, yaptigi danslarla sizi sevke getiren, oraliyla en zirveye ciktiginiz anda yataga davet eden, sevisirken zevk aldigini hissettiginiz, pozisyon zenginligini kivrakligiyla birlestiren birinden daha fazla ne bekleyebilirsiniz ki? Kendisinin yanindan mutlu bir sekilde ayriliyor ve bir sonraki gorusmemizi iple cekiyorum. Ukalalagima prim verdigi icin de kendisine tesekkuru bir borc veririm :)
Canimm gulmenin eglenmenin bir an olsun kesilmedigi bir geceydi. Verdigin keyf icin tsk ederim. ☺️🥰 seni cok cok opuyorum💋💋💋 gorusmek uzereee❤️❤️❤️

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım icin teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!...

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
34
91
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
105
100
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylasim icin tesekkurler en cok merak ettigim pembislerden biri kendisi.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,310
7,739
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar