- 28 Nis 2021
- 199
- 224
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sabahın erken saatlerinde şehrin havası değişmiş, hissediyorum, var bir değişiklik,var bir anormallik.... Sonra bir bakıyorum bir şekilde öğreniyorum, Bursa'ya Ceylan gelmiş.... Terminalde görülmüş. Uzun zamandır beklediğim bir kavusmanın Bursa'da olacak olmasının hevesiyle hemen iletişime geçtim,birkaç mesajlaşma ve otel rezervasyonu, heyecan dolu bekleyiş ve Bursa'ya ayak bastığı noktada akşam saatlerinde buluşma,bingo....
Gözler.... Beni benden alan bakışlar, en büyük zaafım o bakışlar deliyor geçiyor insanı her aşamada.... Ama her aşamada. Zamanın durmasını istiyor insan ama ne fayda, zaman su gibi akıp gidiyor. Çok iyi karakterli, kaliteli, güzel yürekli bir kadın tanıdım, kendisine bu güzel 2 saat için çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kal güzel kadın.
Gözler.... Beni benden alan bakışlar, en büyük zaafım o bakışlar deliyor geçiyor insanı her aşamada.... Ama her aşamada. Zamanın durmasını istiyor insan ama ne fayda, zaman su gibi akıp gidiyor. Çok iyi karakterli, kaliteli, güzel yürekli bir kadın tanıdım, kendisine bu güzel 2 saat için çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kal güzel kadın.