Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bursa nın Kestana Şekeri @Tuğba

By yoldaş Çevrimdışı

By yoldaş

Normal Üye
13 Mar 2024
35
32
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İş görüşmesi için gitmiş olduğum Bursa da​
Pazar akşamı @Tuğba hanımla outcall görüşme fırsatım oldu. Forumdan ilk görüşmem olmasının heyecanına rağmen kendisinin sıcak ve samimi yaklaşımıyla çok güzel ve keyifli bir 4 saat geçirdim. Önceki referanslarda yazılanlar neyse eksiği yok fazlası var adeta
@Tuğba hanımın, cana yakın, samimi ve hoş bir sohbeti var. Kapıdan içeri girdiğinde pozitif enerjisini hissettim diyebilirim.
Şunu söylerken abartmıyorum ki, hiç sıkılmıyorsunuz @Tuğba hanım ile konuşurken, konular konuları açıyor, sohbet aşırı doğal bir şekilde ilerliyor. Ben çok keyif aldım kendisi ile havadan sudan, derin, kişisel, genel her şeyi konuşmaktan. 4 saatlik görüşme almış olsam da hiç sıkılma hissi yaşamadım, çünkü konuşacak konumuz bitmez.
Özel anlardan pek bahsetmeyi sevmiyorum herkesin deneyimi çünkü kendine özel oluyor. Ben hayalini kurduğum şeyleri kendisiyle fazlasıyla yaşadım.
@Tuğba hanım gerçekten fizik olarak sizi büyüleyecek boyutta,
Göğüsler ise dolgun ve kalem testinden başarıyla geçecektir.
Dudakların dolgunluğu öpüşürken ayrı bir haz yaratıyor ve öpüşmesi gerçekten istekli ve tahrik edici.
Sevişme ve cinsel isteği gerçekten sizi tahrik ediyor, oral seksi çok başarılı.
Tuğba hanıma bana yaşattığı güzel anlar için teşekkür ediyorum. İleride tekrar görüşmek dileğiyle. 🫶

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,714
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İş görüşmesi için gitmiş olduğum Bursa da​
Pazar akşamı @Tuğba hanımla outcall görüşme fırsatım oldu. Forumdan ilk görüşmem olmasının heyecanına rağmen kendisinin sıcak ve samimi yaklaşımıyla çok güzel ve keyifli bir 4 saat geçirdim. Önceki referanslarda yazılanlar neyse eksiği yok fazlası var adeta
@Tuğba hanımın, cana yakın, samimi ve hoş bir sohbeti var. Kapıdan içeri girdiğinde pozitif enerjisini hissettim diyebilirim.
Şunu söylerken abartmıyorum ki, hiç sıkılmıyorsunuz @Tuğba hanım ile konuşurken, konular konuları açıyor, sohbet aşırı doğal bir şekilde ilerliyor. Ben çok keyif aldım kendisi ile havadan sudan, derin, kişisel, genel her şeyi konuşmaktan. 4 saatlik görüşme almış olsam da hiç sıkılma hissi yaşamadım, çünkü konuşacak konumuz bitmez.
Özel anlardan pek bahsetmeyi sevmiyorum herkesin deneyimi çünkü kendine özel oluyor. Ben hayalini kurduğum şeyleri kendisiyle fazlasıyla yaşadım.
@Tuğba hanım gerçekten fizik olarak sizi büyüleyecek boyutta,
Göğüsler ise dolgun ve kalem testinden başarıyla geçecektir.
Dudakların dolgunluğu öpüşürken ayrı bir haz yaratıyor ve öpüşmesi gerçekten istekli ve tahrik edici.
Sevişme ve cinsel isteği gerçekten sizi tahrik ediyor, oral seksi çok başarılı.
Tuğba hanıma bana yaşattığı güzel anlar için teşekkür ediyorum. İleride tekrar görüşmek dileğiyle. 🫶
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar