- 4 Haz 2020
- 2,016
- 6,600
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yokluğunla ayrı bir özlem varlığınla ayrı bir yangın sın ateş beni çağırıyor
Neredesiniz göremedim önümde bir ateş topu var elimle çekeyim dedim elim yandı uff
O güzel gözlerine hayranım
Çok teşekkürNeredesiniz göremedim önümde bir ateş topu var elimle çekeyim dedim elim yandı uff
Yokluğunla ayrı bir özlem varlığınla ayrı bir yangın sın ateş beni çağırıyor
Dudaklar !! Rüya gibi
Çok teşekkürPardon özür dileyerek başlıyorum Nasıl bir yaratıksın üzerinizdeki çok ama çok yakışmış @CEREN BAŞAK nasıl bir güzellik insan sana dokunmaya kiyamazken
Çok teşekkür çok incesinMuhteşem güzellik, duruşunuz,farkınız kesinlikle hissediliyor @CEREN BAŞAK Hanım
heyecan verici bal damlıyor adeta dudaklarından iyikide burdasın ceren başak hanım cım
MersiCok guzelmissin gercekten
Kırmızının anlam kazandığı kadın kırmızıya hayat veren kadın seksilik tatlılık zerafet dudaklar hayran kalınası dudaklar
CanımBakışına kurban olurum senin
Çok teşekkürKırmızının anlam kazandığı kadın kırmızıya hayat veren kadın seksilik tatlılık zerafet dudaklar hayran kalınası dudaklar
Çok mersiBebeksi, hayran kalınacak güzellik
Alev almış yanııyorsuuun….Bana vedaaa ediyorsuuun….Sakınn ağlamaaa diyorsuuunnn….Ağlamamak elde değilll….
love is just more than a game ne kadar doğru. Bu görüntülerle size aşık olmamak imkansız. tanşabilmek ümidiyle
Çok güzelsiniz maşallah
Yine dudaklar efso
Hatalısın baby..
Farklı bir auran var. Tam zirve olgunluğundasın , ya da bana öyle hissettiriyorsun. Arkada çalan fon müziği bile şeçilmiş ve sana çok yakışmış. Kafama takılıyorsun birgün düşeceksin ona göre
Sanırım önemli olan bizim orda olabilme şansımız,
Sanırım önemli olan bizim orda olabilme şansımız,
wooouw çok güzelsin
Farklı bir auran var. Tam zirve olgunluğundasın , ya da bana öyle hissettiriyorsun. Arkada çalan fon müziği bile şeçilmiş ve sana çok yakışmış. Kafama takılıyorsun birgün düşeceksin ona göre
Çok teşekkürHatalısın baby..
İnsan bu bebek yüzünü şimdiye kadar saklar mı hiç?
Bu nası bi yüz güzelliği ya çarpıldım
Yine dudaklar efso
Tabikide nezamn istersen tabiki bende isterimmBu videoyu görünce yarım kalan eski bir görüşmemiz olduğunu hatırladım sanki… Bir an önce tamamlasak mı
Çok güzel görünüyor
Gelde gör hayatımPek de yakışmış
Bu konuda çok ciddiyim.Haksız rekâbet ortamı var.Herkes açsın yüzünüÇok teşekkür
YayyyyGelde gör hayatım
Baştan çıkarıcı ❤❤❤
Baştan çıkarıcı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!