Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunları Anlattık 😏 Ama Tekrar Hatırlatma İhtiyacı Hasıl Olmuştur

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selam ahali! 🤗

Biz hatırlatmaktan bıktık ama bir kesim hala aksini uygulamaktan bıkmadı ancak kurtarılmış bir kişi, bir kişidir mantığından yola çıkarak belki birilerine bir olumlu etki olur diye yine yazıyorum. ( Dikkat edenleri tenzih ediyorum. )

Biz hanımlara yazarken dikkat etmenizi rica ettiğimiz birkaç husus var :

1 - Merhaba
2 - Ben ... ( Forum nickiniz ya da adınız ki illa gerçek adınıza gerek yok, hitap için bir isim lazım. )
3 - Görüşme talebinizin detayları ( Yer, zaman, size ayıracağımız süre. )
4 - Mesajınıza dönüş yapabileceğimiz zaman dilimi.
5 - Varsa referansınız, yoksa sizinle ilgili güven oluşturabilecek bir iki detay ( yaş ve meslek gibi. )

Bana gelince, daha önce görüşmediysek ya da iletişmediysek ,

Forumda görüşme detaylarıma dair her şey tanıtım konumda var, önceden, tanıtım konumu okuyun lütfen diyordum ama artık BİLGİ ALABİLİR MİYİM cilere HİÇBİR ŞEKİLDE YANIT VERMEYECEĞIM.

BENİ , NİCKİNİZ NE? REFERANSINIZ KİM? YA DA NE ZAMAN? SİZE NE KADAR VAKİT AYIRACAĞIM? GİBİ TEK TEK SORU SORMAK ZORUNDA BIRAKAN, SELAM YAZIP KENDİNİ TANITMADAN CEVAP BEKLEYEN KİŞİLERE HİÇBİR ŞEKİLDE YANIT VERMEYECEĞİM. ( Zaten vermiyorum da. )

Otomatik mesajlardan hoşlanmıyorum ama bundan sonra bana yazanlar, bu durumu netçe belirttiğim bir otomatik mesaj ile karşılaşacaklar.

Hepimize keyifli vakitler dilerim. 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler.

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
712
941
Selam ahali! 🤗

Biz hatırlatmaktan bıktık ama bir kesim hala aksini uygulamaktan bıkmadı ancak kurtarılmış bir kişi, bir kişidir mantığından yola çıkarak belki birilerine bir olumlu etki olur diye yine yazıyorum. ( Dikkat edenleri tenzih ediyorum. )

1 - Merhaba
2 - Ben ... ( Forum nickiniz ya da adınız ki illa gerçek adınıza gerek yok, hitap için bir isim lazım. )
5 - Varsa referansınız, yoksa sizinle ilgili güven oluşturabilecek bir iki detay ( yaş ve meslek gibi. )

Forumda görüşme detaylarıma dair her şey tanıtım konumda var, önceden, tanıtım konumu okuyun lütfen diyordum ama artık BİLGİ ALABİLİR MİYİM cilere HİÇBİR ŞEKİLDE YANIT VERMEYECEĞIM.

BENİ , NİCKİNİZ NE? REFERANSINIZ KİM? YA DA NE ZAMAN? SİZE NE KADAR VAKİT AYIRACAĞIM? GİBİ TEK TEK SORU SORMAK ZORUNDA BIRAKAN, SELAM YAZIP KENDİNİ TANITMADAN CEVAP BEKLEYEN KİŞİLERE HİÇBİR ŞEKİLDE YANIT VERMEYECEĞİM. ( Zaten vermiyorum da. )

Otomatik mesajlardan hoşlanmıyorum ama bundan sonra bana yazanlar, bu durumu netçe belirttiğim bir otomatik mesaj ile karşılaşacaklar.

Sevgiler.

Selam nbr 😅😅🤣🤣💋💋
Şaka şaka. Yıl olmuş 2020 hâlâ iletişimi bilmeyen var.

longman9 Çevrimiçi
1 Haz 2020
251
329
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O biraz da kişinin yetiştiği ortam, çevresel faktörler, kendini geliştirememesiyle alakalı bir durum. Muhattap olmamak en iyisi :) yada inat edip yola getirmeye çalışanlar da çıkıyor arada :)

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
895
1,326
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam ahali! 🤗

1 - Merhaba

Sevgiler.

Ben bile anladıysam herkes anlamıştır sanırım:)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
O biraz da kişinin yetiştiği ortam, çevresel faktörler, kendini geliştirememesiyle alakalı bir durum. Muhattap olmamak en iyisi :) yada inat edip yola getirmeye çalışanlar da çıkıyor arada :)

Ya internet çağındayız artık ama ...😶😶 Yola getirme kısmı için yorumsuzum çünkü bazıları çok dirençli. 🤣🤣 İyileşmeyen hastalık gibiler. 😅😅

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylincim iadre edeydin eyiydi. O tipler bir kadın ile sosyalleşmeyi bu kadar becerebiliyor. Ön sevişme seviyorsa zaar:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,177
1,836
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗

1 - Merhaba

Sevgiler.

Ben olsam elinde haydarla bekleyen bir kadina sozlerimi daha itina ile seçerim 😁

Son düzenleme:
Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Geçmişteki derse rağmen SEX 101 dersini geçemeyen var mı hala? :)

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?
Su an populer bir deyim var tutuklanmam umarim :D Bhilale anlatit gibi anlatmişsiniz elinize saglik

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?
Su an populer bir deyim var tutuklanmam umarim :D Bhilale anlatit gibi anlatmişsiniz elinize saglik

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?
Ayni mesaji 5 kere yazmis oldum mesaji gonderecegim esnada ekran dondu herkesten ozur dilerim konuyu kirletmis oldum :(

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Sevüşebiliyormuyuz sizünlen :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bunu adminlere iletmek lazım ama sınavda sıfır çekmek te üzerime yok ,ama kopyalarcaaa🤣🤣🤣

Kopyalarca mı? Ahaha, o olmaz bak. 😅 Hayatım boyunca kopya çekene de isteyene de iyi gözle bakmamışımdır. 🤣🤣 ( Belki kıskançlıktandır çünkü hiç öyle bir deneyimim olmadı. 😅 )

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗

1 - Merhaba

Sevgiler.

çok iyi anlıyorum sizi aylin hanım cım

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yıl 2020 öğretici mesajlara devam tebrikler sabırlısın

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Şincik insanlık tarihinin başlangıcından beri angusgiller hep olmuştur ve olmaya devam edecektir o yüzden burdan Sevgili @AylinAylin ve onun açtığı konuya istinaden tüm forumdaki bayan arkadaşlarıma fazla takılmamalarını tavsiye ediyorum ne yazıkki bu ve buna benzer forum tarihinde yüzlerce konu olmasına rağmen okumak, bilgilenmek, empati kurmak ,hiç bi şey yapamıyorsa taklit etme yeteneği bile olmayan birinden ve ya birilerinden ; iletişimde kibarlık ve üslup beklemek zor olsa gerek diyorum 😉

Takılmamak bir nebzeye kadar yahu, biz kaya değiliz ki. Yine de bu yazının bugün bir iki faydasını gördüğümü itiraf etmem gerek. 😅😅

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bence bunlar normal iletişimde olması gerekenler. Bunu yap(a)mayanlarla vakit kaybetmeye gerek yok.
Hatta böyle uyarılar yapılması tehlikeli.
Olması gereken bu iletişim şeklini düşünemeyen fakat bu yazıyı okuduktan bunları yaparak kendini gizleyenleri eleme şansını yitiriyorsunuz.
Seçici geçirgenlik zayıfladı:D

Bunları geçenleri başka bir etap beklediğinden korkmaya gerek yok. Zayıflamadık, aksine kilo aldık.
( Bilinçaltım bu ara direkt kilo mevzusuna yöneliyor da. 🤣🤣 )

Softruh

Normal Üye
1 Haz 2018
40
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bir şablonunun mu çıkartsak acaba bunun😋

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Bilmem, belki sevişebiliyoruzdur. Sana sevişen Aylin mi lazım sevişmeyen mi? 😅😅 ANT ile HiPo da pek görünmüyor forumda. Siz iyice boşladınız buraları ha.😃

Bu arada, bakın yeni arkadaşlar, ne güzel bir örnek 😈
Ben ara ara buralardayım ama @ANT45 @HiPo ara sıra bile girmiyorsa Corona fena vurdu demek ki...
Bu arada iyi bir örnek miyim ben :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ben ara ara buralardayım ama @ANT45 @HiPo ara sıra bile girmiyorsa Corona fena vurdu demek ki...
Bu arada iyi bir örnek miyim ben :)

Ya HiPo ( tonik 🤣 ) ile denk gelemiyoruz, bana laf bile sokuyor arada ama sever beni yine de.🙈
@ANT45 ciğime de baileys içmeye gideceğim hala, benim yüzümden aksıyor hep ama onları corona filan vurmaz be, acı patlıcan misali.😂

İyi misin? Bilmem, bir ara sevişirsek kulağına fısıldarım.😈😈

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
söyledikleriniz sonuna kadar haklı, haklı ve yine çok haklı buluyorum

kendiniz de söylemişsiniz otomatik cevap dan hoşlanmıyorum diye yukarıda da anlattığınız gibi bir çok sebebi vardır

Otomatik cevap doğru mu? yanlış mı? tabiki sizleri bunlara iten sebepler yaz yaz bitmez ve bu konuda yorum yapmak da bize düşmez diye de düşünüyor olabilirsiniz , bu ilk girişteki mesajları toplasanız belki bir kitap bile çıkar bundan da şüphem yok
Ama belirtmeden geçemeyeceğim otomatik cevap (en azından şahsım adına ) itici geliyor çok duygusuz hislerden arınmış tamamen ticari kokuyor muhakkak aramızda bir ticari hareket var bunu inkar edemeyiz ve forumda konulara yorum ve katılımlarınızdan referanslardan az çok bir şeyler tahmin edip sizler hakkında bir beklenti içinde geliyor misafiriniz olmaya yada misafir etmeye çalışıyoruz .
Sonuçta ne kadar da ticari bir ilişki de olsa sonuçta bir araya gelince duygu paylaşımı oluyor görüşmelerde bu görüşmelerde sadece kabaca efor (ben efor desem uygun olur sanırım )sarfetmiyoruz sizlerle sohbet edip zihinsel duygusal yaşanmışlıklar olarak da rahatlama yaşıyoruz
Genel olarak otomatik cevap bana böyle hissettiriyor ama yinede empati yapınca sizleri haklı hatta çok haklı görmemek mümkün değil
Saygılar

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
söyledikleriniz sonuna kadar haklı, haklı ve yine çok haklı buluyorum

kendiniz de söylemişsiniz otomatik cevap dan hoşlanmıyorum diye yukarıda da anlattığınız gibi bir çok sebebi vardır

Otomatik cevap doğru mu? yanlış mı? tabiki sizleri bunlara iten sebepler yaz yaz bitmez ve bu konuda yorum yapmak da bize düşmez diye de düşünüyor olabilirsiniz , bu ilk girişteki mesajları toplasanız belki bir kitap bile çıkar bundan da şüphem yok
Ama belirtmeden geçemeyeceğim otomatik cevap (en azından şahsım adına ) itici geliyor çok duygusuz hislerden arınmış tamamen ticari kokuyor muhakkak aramızda bir ticari hareket var bunu inkar edemeyiz ve forumda konulara yorum ve katılımlarınızdan referanslardan az çok bir şeyler tahmin edip sizler hakkında bir beklenti içinde geliyor misafiriniz olmaya yada misafir etmeye çalışıyoruz .
Sonuçta ne kadar da ticari bir ilişki de olsa sonuçta bir araya gelince duygu paylaşımı oluyor görüşmelerde bu görüşmelerde sadece kabaca efor (ben efor desem uygun olur sanırım )sarfetmiyoruz sizlerle sohbet edip zihinsel duygusal yaşanmışlıklar olarak da rahatlama yaşıyoruz
Genel olarak otomatik cevap bana böyle hissettiriyor ama yinede empati yapınca sizleri haklı hatta çok haklı görmemek mümkün değil
Saygılar

Otomatik mesajın hoş durmadığı konusunda hemfikiriz ancak bazen cidden başka alternatif kalmayabiliyor, biraz kendinizi yerimize koysanız anlarsınız ki zaten empati yapınca size hak vermemek imkansız demişsin sevgili @yasakelma80 . Hala otomatik mesaj kullanmıyorum ama " ATEŞ BENİ ÇAĞIRIYOOOOOR" da demiyor değilim hala. 🙈🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Dellendik, fıttırdık olmadan önce ne olur şunu bir okuyun ya! Yeni arkadaşlar özellikle, heyyo!

Konuyu hortlatıyorum, kurtarılmış bir kişi bir kişidir diyorum.😂

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Halâ mı “tık” yok😬😅😅

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
820
1,883
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
👏👏👏 Harika bir anlatım olmuş.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunları yazanlar , okuyor olsalardı , sonuçlar bu şekilde olmayacaktı. Daha önce okumayan , şimdi de okumayacağına göre... Çok da şaapmamak lazım, değil mi Mr. Anderson? (Çok sarsmayın Matrix'de kesilme oluyor)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bunları yazanlar , okuyor olsalardı , sonuçlar bu şekilde olmayacaktı. Daha önce okumayan , şimdi de okumayacağına göre... Çok da şaapmamak lazım, değil mi Mr. Anderson? (Çok sarsmayın Matrix'de kesilme oluyor)

Hayat umut edince de güzel ya. 😂😂 Okuyup anlayamayanları da unutma ama olsun, umut umut umut... 😂

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
341
587
62
Cinsiyetiniz nedir?
Ya HiPo ( tonik 🤣 ) ile denk gelemiyoruz, bana laf bile sokuyor arada ama sever beni yine de.🙈
@ANT45 ciğime de baileys içmeye gideceğim hala, benim yüzümden aksıyor hep ama onları corona filan vurmaz be, acı patlıcan misali.😂

İyi misin? Bilmem, bir ara sevişirsek kulağına fısıldarım.😈😈

yok ! mesele o diil ! "bilgi alabilir miyim?" diycem, yanlış anlıycaksın, oturup şu entellektüel kızla iki kelam ediyim de bilgi alayım, bilgi dağarcığına az bişeyler katayım babında ...
:ROFLMAO::ROFLMAO:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
yok ! mesele o diil ! "bilgi alabilir miyim?" diycem, yanlış anlıycaksın, oturup şu entellektüel kızla iki kelam ediyim de bilgi alayım, bilgi dağarcığına az bişeyler katayım babında ...
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Sen entellektüelite mevzusunda benimle yarışır hatta yaş ve tecrübe farkıyla beni gomersin direkt be! ☺☺ Bilgi alma, ne olur alma! O soru beni artık çok geriyor. 🤪🤪🤪

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
341
587
62
Cinsiyetiniz nedir?
Sen entellektüelite mevzusunda benimle yarışır hatta yaş ve tecrübe farkıyla beni gomersin direkt be! ☺☺ Bilgi alma, ne olur alma! O soru beni artık çok geriyor. 🤪🤪🤪
iltifata teşekkürler, tevazunu severim tamam da ... seni gömmeye çalışan ancak senin tohum olduğunu anlayamayandır dostum 🥴

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
iltifata teşekkürler, tevazunu severim tamam da ... seni gömmeye çalışan ancak senin tohum olduğunu anlayamayandır dostum 🥴

😂😂 Pis ya! 😘😘

Sen uzaklardan dön de bir ele alalım bu tohum mevzusunu, hıyar tohumu değilmdir değil mi? 🤪🤪

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar