Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bulutların Üzerinde Bir Gece Deneyimi

Condor Çevrimdışı
31 Mar 2018
72
24
Bir kaç gün önce uzun zamandır görüşmek istediğim Gece ile tanışma fırsatını yakaladım. Gece ile 4 saatlik mükemmel ötesi bir görüşme gerçekleştirdik. Gece’nin referanslarını okuduktan sonra kafamda hiç soru işareti yoktu. Nitekim öyle de oldu. Referanslarda ne yazıyorsa Gece ile fazlasını yaşadım diyebilirim :) Bu görüşme şu zamana kadarki en keyif aldığım görüşmeler arasında yerini aldı.

Gece çok samimi ve içten bu nedenle hiç yabancılık çekmedim. Muhabbeti de beni ayrıca mest etti. Kendisi ile konuşurken sanki uzun zamandır tanışıyormuş hissine kapılıyorsunuz ve bu durum tam bir gfe deneyimine dönüşüyor :) Absürt olmadığı sürece her isteğinize karşılık veriyor. Oradan mutlu ayrılmanız için ne gerekirse yapıyor.

Yatak kısmını anlatmama gerek bile yok. Diğer referansiarda ne yazıyorsa fazlası var :) Gece ile hala tanışmamış olan varsa çok şey kaybettiğini söyleyebilirim :)

Gece, ağırlaman, muhabbetin ve bana tam bir gfe deneyimi yaşattığın için teşekkür ederim 😊 Umarım en kısa sürede daha uzun görüşmelerde tekrar buluşuruz ;)

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kaç gün önce uzun zamandır görüşmek istediğim Gece ile tanışma fırsatını yakaladım. Gece ile 4 saatlik mükemmel ötesi bir görüşme gerçekleştirdik. Gece’nin referanslarını okuduktan sonra kafamda hiç soru işareti yoktu. Nitekim öyle de oldu. Referanslarda ne yazıyorsa Gece ile fazlasını yaşadım diyebilirim :) Bu görüşme şu zamana kadarki en keyif aldığım görüşmeler arasında yerini aldı.

Gece çok samimi ve içten bu nedenle hiç yabancılık çekmedim. Muhabbeti de beni ayrıca mest etti. Kendisi ile konuşurken sanki uzun zamandır tanışıyormuş hissine kapılıyorsunuz ve bu durum tam bir gfe deneyimine dönüşüyor :) Absürt olmadığı sürece her isteğinize karşılık veriyor. Oradan mutlu ayrılmanız için ne gerekirse yapıyor.

Yatak kısmını anlatmama gerek bile yok. Diğer referansiarda ne yazıyorsa fazlası var :) Gece ile hala tanışmamış olan varsa çok şey kaybettiğini söyleyebilirim :)

Gece, ağırlaman, muhabbetin ve bana tam bir gfe deneyimi yaşattığın için teşekkür ederim 😊 Umarım en kısa sürede daha uzun görüşmelerde tekrar buluşuruz ;)
Paylaşim icin 2 tarafada teşekkürler

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
79
128
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkurler sevişmenize sağlık

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler yaşayana ve yaşatana

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar