Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bulutların seviyesinde=)

volkan29

Normal Üye
26 Eki 2012
18
35
34
Cinsiyetiniz nedir?
Aslında GSnin avrupa maçı için Avrupanın göbeğinden yola çıkan ben, 3 hafta öncesinden istanbulda görüşmek istediğim pembişlerle randevu ayarlamaya başlamıştım.
Maç bahane, kızlar şahane :))))

Part 1 :)

Incilay ile aslında son günümde görüşcektim ama kendisinin o gün başka bir işi olduğundan dolayı ilk günüme aldım. Ardından otel değişikliği yaptım ve bunu sorunsuz karşıladı.
Sabırsızlıkla Beklenen gün geldi ve geceye doğru resepsiyondan gelen telefonla heyecan tepelere ulaştı=)
Bu aradada adam bana demez mi bugünlük tamam ama bir daha olmasın görmek istemiyoruz diye. Kardeşim sanane odam iki kişilik değil mi :ROFLMAO:

Sonunda kapım çaldı ve ardında duran güzellik beni o anda benden aldı.. Yüzü hayal ettiğim gibi değildi... Çok çok daha güzeldi😍
Vücudu bir o kadar güzel..

Kısa bir tanışmanın ardından banyoya geçip kendini bana hazırlamaya başlamıştı ve 3 saatlik seansımız başlıyordu.

Öpülmek için yaratılmış dudaklarıyla bana yapıştı ve kendimizi yatağa attık. O saksodayken ben masallarda ki gibi vücudunu ve saçlarını okşuyordum.

Zaman nasıl geçti anlamadim. Sohbetiyle görünüşüyle cok özel biridir incilay. Kendisi her pozisyonun ustası ve her şeyi denemeye hazır. Cama yaslayıp Boğaza doğru doggy mükemmeldi:)

Bu görüşme gerçekleştiği için inanılmaz mutluydum cünki incilay gerçekten harika birisi.
Bir sonraki gelmemde mutlaka yinede görüşeceğim.

Not: Foruma 2012den beri üyeyim ama ilk defa kullanıp post attım hatam varsa affola:))

Herkese iyi sevişmeler diliyorum

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,695
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında GSnin avrupa maçı için Avrupanın göbeğinden yola çıkan ben, 3 hafta öncesinden istanbulda görüşmek istediğim pembişlerle randevu ayarlamaya başlamıştım.

Incilay ile aslında son günümde görüşcektim ama kendisinin o gün başka bir işi olduğundan dolayı ilk günüme aldım. Ardından otel değişikliği yaptım ve bunu sorunsuz karşıladı.
Sabırsızlıkla Beklenen gün geldi ve geceye doğru resepsiyondan gelen telefonla heyecan tepelere ulaştı=)
Bu aradada adam bana demez mi bugünlük tamam ama bir daha olmasın görmek istemiyoruz diye. Kardeşim sanane odam iki kişilik değil mi :ROFLMAO:

Sonunda kapım çaldı ve ardında duran güzellik beni o anda benden aldı.. Yüzü hayal ettiğim gibi değildi... Çok çok daha güzeldi😍

Kısa bir tanışmanın ardından banyoya geçip kendini bana hazırlamaya başlamıştı ve 3 saatlik seansımız başlıyordu.

Öpülmek için yaratılmış dudaklarıyla bana yapıştı ve kendimizi yatağa attık. O saksodayken ben masallarda ki gibi vücudunu ve saçlarını okşuyordum.

Zaman nasıl geçti anlamadim. Sohbetiyle görünüşüyle cok özel biridir incilay. Kendisi her pozisyonun ustası ve her şeyi denemeye hazır. Cama yaslayıp Boğaza doğru doggy mükemmeldi:)

Bu görüşme gerçekleştiği için inanılmaz mutluydum cünki incilay gerçekten harika birisi.

Not: Foruma 2012den beri üyeyim ama ilk defa kullanıp post attım hatam varsa affola:))

Tebrikler ... İncilay hanım takibimizde. Çok hoş bir pempiş.... 🧿 🧿 🧿

morfiyus Çevrimdışı

morfiyus

Normal Üye
25 Kas 2021
33
37
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
12 senelik üyeye post yazdıran @İNCİLAY Hn, bize neler yaptırmaz ☺ Paylaşımınız için teşekkürler. Umarım biz de bir an önce kendisi ile tanışırız

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,306
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Sergio Ramos Çevrimdışı
21 Eyl 2021
160
350
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bütün pembişlere saygım var lâkin @İNCİLAY çok başka birşey. Güzellik,seksilik,asalet,zerafet,vefa, bilgi ve donanımlı bir bayan tanımak isteyen @İNCİLAY'la tanışmalı. Özlendin bitanem ❣️

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,303
2,245
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

CengizKhan

Normal Üye
7 Eyl 2021
37
139
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma konu açtıracak güzellikte benim kulak böcüğüm yerim seni bitanem tebrikler :))

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
440

Bebeğim unutulmaz bir geceydi resepsiyondaki durumdan sonra 😍 otel koridorunda bornozlu arkadaşının beni senin odana yönlendirmesiyle devam etti eğlence😘 sen çok tatlıydın birlikte geçirdiğimiz güzel anlar ve tatlılığın için teşekkür ederim bayıldım sana tekrar görüşmek üzere çok öpüyorum seni bitanem 😘🐹💕🌷

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar