- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Iyi günler dilerim güzel hatun her halin birbirden güzel
Ev hali de bi o kadar tatlı mı tatlı
Her geçen gün daha güzel,daha fit,daha enerjik @Cansu kaya görüyorumForumda ilk paylaştıın görseller ile srasında dağlar var..Bunun sırrı ne acaba?
Delilik ler tercihim olabilirİlk yorum deyip delilik yapasım geldi
Günaydın güzellik
Doğal haller hep cezbeder bana da erkekler genelde ev hali ile cezbedici gelir ( gelirken pijamalarınız getirebilirsiniz)Ev haliniz ayrı bir cezbediyor
Tşk lerIyi günler dilerim güzel hatun her halin birbirden güzel
Sevgili tadında olması için doğallık önemli bencedeEv mod. Doğal güzellik. En iyisi
Tşk lerHer halinle guzel ve cekicisin
Teşekkür ederimHarikasın
Tabiki görebilirsin. Söylemen yeterli biliyorsunböyle görebilirmiyim acep seni çok beğendim ☺
Tşk ederimEv hali de bi o kadar tatlı mı tatlı
Olur neden olmasın terlikler yenmediği sürece problem yokTerliklere bayıldım
Ay terlik fentezisimi yapsak
Senin bakış açın guzel yoksa hala aynıyım, ele avuca gelendenHer geçen gün daha güzel,daha fit,daha enerjik @Cansu kaya görüyorumForumda ilk paylaştıın görseller ile srasında dağlar var..Bunun sırrı ne acaba?
Huuuvvvvv ısındım ısındımDelilik ler tercihim olabilir
Güzel ozamanHuuuvvvvv ısındım ısındım
Sen her halinle güzelsin cansucugum bugün içinde çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü
Olur neden olmasın terlikler yenmediği sürece problem yok
Evet, bu ev halimle seni karşıladım ama artık idare edivercenSen her halinle güzelsin cansucugum ❤ bugün içinde çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü
Ozaman anlaştıkTmm söz..
Azcık kemiririm o kadar
Tşk ler. Görüşmek üzereGörüşmek istediğim pembişler listesi
1) Cansu (Özel kıyafetli)
2) Cansu (Ev hali)
...
En kısa zamanda görülebilmek dileğiyle
Cok merciişık ve zerafet
Ama biz arkadaşız sen dedin o yüzden sıkıntı yok ben sendeki dogalıgı seviyorumEvet, bu ev halimle seni karşıladım ama artık idare edivercen
Benle ne yapacagini bilmiyorsan, ziyaret ettiğinde öğretirim ben sanaWooow yine süper yine fazlasıyla sexy seninle napçam ben Cansu yaa artık tanışma ve birlikte olma zamanı geldi de geçiyor bile
Tşk lerÇok cezbedici gorunuyosunuz
Sende oylesincan sın can
Tşk ederimHer haliniz Güzel Cansu hanım
Pek değil sanki tanışmışız gibi konuşuyorsunuz, emin olamadımSuzuldun mu sen?
Suzulmussun....Pek değil sanki tanışmışız gibi konuşuyorsunuz, emin olamadım
Suzulmussun....
Ara ara gelir tabiki neden olmasınev hallerinin devamı gelecek mi cansu hanımcım merakla beklemedeyim ☺
sevindim takipteyim
Senin her halin güzel Cansu Hanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!