- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
çok doğalsınız cansu hanım cımBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Ekli dosyayı görüntüle 54223Ekli dosyayı görüntüle 54224Ekli dosyayı görüntüle 54225Ekli dosyayı görüntüle 54226Ekli dosyayı görüntüle 54227Ekli dosyayı görüntüle 54228
Diyorsunyangın yeri ...
Tşk ederim efendimçok doğalsınız cansu hanım cım
Tşk ler çok minik olabilirGeçmiş olsun. Harikasınız Cansu hanım her zamanki gibi Uçlarından küçücük ısırmaya izin var mı o baş kaldıran memelerin
Cansu Hanim harikasinizBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Ekli dosyayı görüntüle 54223Ekli dosyayı görüntüle 54224Ekli dosyayı görüntüle 54225Ekli dosyayı görüntüle 54226Ekli dosyayı görüntüle 54227Ekli dosyayı görüntüle 54228
Geçmiş olsun kuzumSevindim iyileşmiş olmanaBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Geçmiş olsun Cansu hanım. Bu arada memeler baş kaldırmış.Belimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Geçmişi olsun guzelik dikkatli ol ıyi akşamlar dilerimBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Tşk lerCansu Hanim harikasiniz
Kavuşmuyor düğmeler tsk ler, geçti çok şükürGeçmiş olsun öncelikle, memmeler de her zamanki gibi harika
Seni arayacaktım gel bana bak diye, sonra baktım meşgulsün dedim aramiyim tsk lerGeçmiş olsun kuzumSevindim iyileşmiş olmana
Tşk ederim 1 hafta yoksunluk çektiler, kaldırsınlar tabikiGeçmiş olsun Cansu hanım. Bu arada memeler baş kaldırmış.
Tşk ederim dahada ağır kaldırmam iyi akşamlariniz olsunGeçmişi olsun guzelik dikkatli ol ıyi akşamlar dilerim
Şu 1 hafta içinde yazdıysanız, soylemesi ayiptir lavaboya gidip gelmem 10 dk sürüyordu ki oturup kalkmayi hesaba katmiyorum( inanilmaz agrilarimdan kaynakli) pek tele bakamadim. Kusura bakmayin lutfenYazıp yazıp cevap alamadığım sexi kadın ♥
Hadi bakalim insallahCansu hanım cok guzel gozukuyorsunuz en kısa zamanda sızın yanınıza gelecem ☺
Tsk ederimGeçmiş olsun cansu hanım
Sarı ve siyah çok uyumlu olmuş
Tsk lerÖncelikle geçmiş olsun.
Çorap ile sarı müthiş uyumlu olmuş
Tsk ederimGeçmiş olsun. Çok güzel resimler tam sarıp sarmalamalık vücudunuz var
Ahhh bilmemmi cok tsk ederimÇok geçmiş olsun Cansu Hanım dikkat edin kendinize bel ağrısı kötüdür
Tsk lerÇok geçmiş olsun cansu hanım dikat edin kendinize siz bizim için çok degerlisiniz
Tsk ler 15 yaşımin mirası bana fitik maalesef korumak gerekiyor sadeceBel fıtığı boğuşan biri olarak çok dikkat edin kendinize diye tavsiyede bulunayım korkunç bir şey Siz sakın yakalanmayın sevgilerimle
Bi şekilde zaman bulurdum senin için kuzumAra böyle durumlarda,lütfen..Dostlar böyle günler için vardır..Seni arayacaktım gel bana bak diye, sonra baktım meşgulsün dedim aramiyim tsk ler
Uçlar ne güzel belli oluyor öyle gelde odaklanma işte son poz bi harikaBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Tşk ler, düşünmen yeterliBi şekilde zaman bulurdum senin için kuzum☺Ara böyle durumlarda,lütfen..Dostlar böyle günler için vardır..
Tşk ederimUçlar ne güzel belli oluyor öyle gelde odaklanma işte son poz bi harika
Geçmiş olsun güzellikBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Ne desem ki onlar da haklıTşk ederim 1 hafta yoksunluk çektiler, kaldırsınlar tabiki
Tşk lerG
Hm sarı siyah çok güzel olmuş bayıldım ❤
Tşk ederimGeçmiş olsun güzellik
Ne desem ki onlar da haklı
Çok geçmiş olsun efenim sahalara dönmenize sevindikBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Herzamanki gibi çok şıksınız cansu hanım ennnn yakın zamanda görüşmek üzereBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Tşk ler. Bende sevindimÇok geçmiş olsun efenim sahalara dönmenize sevindik
Tşk ler. Seve seve görüşmek üzereHerzamanki gibi çok şıksınız cansu hanım ennnn yakın zamanda görüşmek üzere
Cansucugum çok geçmiş olsun iyi oldugun sevindim sana masaj şartBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Çok geçmiş olsun Cansu hanımBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
öncelikle geçmiş olsun, sürekli takip edip de uğrayamadığım şahane kadın listemde ilk sıradasın ve sanırım doğru zaman geldiğinde efsane bir buluşma yaşayacağız.Belimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Tşk ederimDoğal ve sexy zerafet . Her zamanki gibi harikasınız Cansu hanım. Çok geçmiş olsun.
Tşk ler Canım benimSarı civciv gibisin masum ve güzel
Tşk ler iyiyim çok şükür, masajda hayır diyemem vallaCansucugum çok geçmiş olsun iyi oldugun sevindim sana masaj şart
Kendine cok dikkat et prenses sen lazımsın
Cok tsk ederimöncelikle geçmiş olsun. Her zaman ki gibi çok hoş görünüyorsunuz.
Tşk ler. Olsun birgün inşallah denk gelirizÇok büyük geçmiş olsun Cansu Hanım, belinizi incittiğinize üzüldüm, sağlığınıza tekrar kavuşmanıza sevindim
Ah ah şu pandemi yüzünden İstanbul'a dönemedim, bir türlü sizle tanışmak fırsat olmadı. Her gün forumda profilinizi ziyaret edip fotoğraflarınızla kendimi avutmaya çalışıyorum
Forumda sormak yasak mı bilmiyorum ama twitter hesabınız var mı, onuda takip etsem
Inşallah. Tşk lerGeçmiş olsun Cansu Hanım umarım bir daha aynı ağrıdan muzdarip olmazsınız.
Tşk lerGeçmiş olsun Cansu hanım
Tşk lerÇok geçmiş olsun Cansu hanım
Tşk ler canım. Daha iyiyim bakalımGeçmiş olsun canım
Tşk ederimGeçmiş olsun...
Tşk ler en yakın zamanda görüşmek üzere öyle iseöncelikle geçmiş olsun, sürekli takip edip de uğrayamadığım şahane kadın listemde ilk sıradasın ve sanırım doğru zaman geldiğinde efsane bir buluşma yaşayacağız.
Tşk lerGeçmiş olsun Cansu Hnm. İyi olmanıza sevindik
Tşk lerÇok geçmiş olsun .cansu hanım
Sana herşey yakışır herşey tam olurBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Çok geçmiş olsun amanBelimi incittigim için 1 haftadır görüşme yapmiyordum. Şimdi iyiyim ve sanırım sevişme zamani
Tşk lerBu ara da .hem özlemdiniz yine cok sexy gorunuyosunuz ,kıyafet cok yakismis ,
Tşk lerSana herşey yakışır herşey tam olur
Ediyorum tabiki ama arada oluyor işdeSağlığınıza dikkat edin ,cansu hanım biz leride üzersiniz sonra acikcasi merak da ettim .noldu acaba diye .inşallah iyidir dedim.aman cansu hanım kendinize cok iyi bakın
Diyorsunyakarsa dünyayı civcivler yakar..
Tşk ler geç oldu biraz ama artık dikkat ediyorumÇok geçmiş olsun aman ⚠
Tşk ler kesinlike destekleyenlerden yanayımÖncelikle çok geçmiş olsun, memişler bu dönemde çok ilgisiz kalmışlar fotolara göre ilk sevişecek kişi çok şanslı olacak. Bu arada sütyensiz yaşam tarzını destekliyorsunuz sanırım
Tşk ler. Beklerim herzamanGeçmis olsun cansum ifadeni almaya gelicem yakında özlendin
Pekde civciv sayılmam piliç diyelim amacivciv çok severim..
Ahhh ahhhh hemde nasılBelcazının ilgiye ,masaja ihtiyacı var o zaman
Tşk ederim.geçmiş olsun Cansu hanım.
Oda olurKuzu diyelim o zaman işimize uygun olsun
Tşk ederimCansu süpersin valla herkese cevap veriyorsun. Önce geçmiş olsun diyelim ve sevişmek üzere diyelim. Çok davetkar fotoğraflar olmuş. ✔
Ahhhh çeviririz elbette ama sanırım yarın için zor görünüyorkuzu çevirme yapmam lazım
Kesinliklegönüller bir olsun. illaki çeviririz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!