EHunterA
Normal Üye
- 13 May 2020
- 36
- 208
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daha önce bir kaç kez görüşmek için iletişime geçtiğim ama programı uygun olmadığından görüşemediğim Daisy'e Pazartesi yazmış ama yine görüşememiştim. Salı günü de şansımı Çarşamba için denedim ve olumlu yanıtı aldım. Çarşamba akşamı Osmanbey'de rahatça bulunabilecek evine gittiğimde karşımda güler yüzlü ve zarif bir hanımefendi buldum. Kibar tavrı ve özgür ruhu her halinden belli olan Daisy ile özel anların dışında şarap içtik, dertleştik, müzik dinledik kısaca keyifli zaman geçirdik.
Özel anlarda ise yaşadıklarıma keyifli ya da zevkli demek çok yetersiz kalır. Daisy'le birlikte banyoda özel sabunuyla yapılan tepeden tırnağa temizlik. Temizlik sırasında yaptığı ıslak oral, sonra özel odada bol rimmingli, bol vücut temaslı masaj. Ve masajın sonundaki birlikteliğimiz olağanüstüydü. Daisy cinselliği bütün bedeniyle ve ruhuyla yaşayan bir kadın. Onun bu halinden etkilenmemek mümkün değil.
Normal anlarda keyifli, özel anlarda ise nefeskesici ve olağanüstü geçen akşam için Teşekkürler Daisy. Umarım tekrar görüşebilriz.
Özel anlarda ise yaşadıklarıma keyifli ya da zevkli demek çok yetersiz kalır. Daisy'le birlikte banyoda özel sabunuyla yapılan tepeden tırnağa temizlik. Temizlik sırasında yaptığı ıslak oral, sonra özel odada bol rimmingli, bol vücut temaslı masaj. Ve masajın sonundaki birlikteliğimiz olağanüstüydü. Daisy cinselliği bütün bedeniyle ve ruhuyla yaşayan bir kadın. Onun bu halinden etkilenmemek mümkün değil.
Normal anlarda keyifli, özel anlarda ise nefeskesici ve olağanüstü geçen akşam için Teşekkürler Daisy. Umarım tekrar görüşebilriz.