Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu kadar güzel bir gün geçirdiği hatırlamıyorum

Halityil

Normal Üye
22 Ağu 2021
49
32
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eva hanım ile bugün 8 saatlik bir program yaptık.çok dakik,kolay iletişim sağlıyor kendisi.Odadan içeri girdiği andan itibaren güzelliği ile aldı beni benden.çok içten samimi tatlı mı tatlı, kız arkadaşınız gibi hissettiriyor.zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.Harika bir fiziği var.İnce belli, poposu ve göğüsler süper.Yatak performansı 10/10.tekrar görüşeceğim kesin.Kokusunu ve dudaklarını özleyeceğim.Herşey için teşekkürler Eva😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,673
4,290
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eva hanım ile bugün 8 saatlik bir program yaptık.çok dakik,kolay iletişim sağlıyor kendisi.Odadan içeri girdiği andan itibaren güzelliği ile aldı beni benden.çok içten samimi tatlı mı tatlı, kız arkadaşınız gibi hissettiriyor.zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.Harika bir fiziği var.İnce belli, poposu ve göğüsler süper.Yatak performansı 10/10.tekrar görüşeceğim kesin.Kokusunu ve dudaklarını özleyeceğim.Herşey için teşekkürler Eva😘
paylaşim için teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,712
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık

spiderr891

Normal Üye
4 Ocak 2021
9
6
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhab hocam eva hanıma nasıl ulaşacağım whatsap numarası görünmüyor

Partner ADA Çevrimdışı
8 Haz 2022
178
1,242
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim 2 görüşmemizde de harika bi uyum yakaladık ve devamının geleceğini düşünüyorum 😍 sevgiler ❤️

Icardiedis

Normal Üye
4 Eyl 2022
4
2
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gayet bilgilendirici bir referans, teşekkürler. Hanımefendinin en çok merak ettiğim yeri yüzü, yüzünü de puanlar mısınız ?/10

babala

Normal Üye
20 Tem 2022
15
32
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Gayet bilgilendirici bir referans, teşekkürler. Hanımefendinin en çok merak ettiğim yeri yüzü, yüzünü de puanlar mısınız ?/10
daha önce kendisiyle 5 kez görüşmüş biri olarak ben yardımcı olayım 1000/10 gerçekten çok doğal duru güzel ve seksi bir yüzü var. dudaklarına ve seksi bakışlarına asla doyum olmuyor:love::love:

Icardiedis

Normal Üye
4 Eyl 2022
4
2
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
daha önce kendisiyle 5 kez görüşmüş biri olarak ben yardımcı olayım 1000/10 gerçekten çok doğal duru güzel ve seksi bir yüzü var. dudaklarına ve seksi bakışlarına asla doyum olmuyor:love::love:
Teşekkür ederim dostum. Benim genelde en merak ettiğim ve önem verdiğim şey yüz güzelliği oluyor. Malum hanımefendilerden de yüz fotosu isteyemiyoruz.

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
142
143
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, kısa ve net anlatmışsınız. Bence yüzü de gönlüne yansımış bir güzel Eva. Yüz güzelliği sorulmuş, bence 9/10 ama 1 puan kesintisi herhangi bir unsurdan dolayı değil, bilakis, hepimizin kusurlu olduğu bir dünyada mizacına bu kadar uygun bir kusursuzluğa sahip olduğu için kestim :)

Partner ADA Çevrimdışı
8 Haz 2022
178
1,242
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevişmenize sağlık, kısa ve net anlatmışsınız. Bence yüzü de gönlüne yansımış bir güzel Eva. Yüz güzelliği sorulmuş, bence 9/10 ama 1 puan kesintisi herhangi bir unsurdan dolayı değil, bilakis, hepimizin kusurlu olduğu bir dünyada mizacına bu kadar uygun bir kusursuzluğa sahip olduğu için kestim :)
❤️❤️❤️

Komodor Çevrimdışı
12 Eyl 2022
47
32
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
804
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık. Darısı başımıza diyelim 😎

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar