Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme bu işlerin nirvanası Simay

v1serion Çevrimdışı
10 Nis 2023
26
35
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ne çılgın ve ateşli bir geceydi ama!!!

Simay'la 4 saatlik harika bir program yaptık.Genelde tanışma görüşmelerinde beklentiyi düşük tutarım ama Simay beklentilerimin yüzde bin beşyüz üzerinde çıktı.Bu kadar güzel vakit geçirebileceğimi tahmin bile edemezdim diyebilirim.

Öncelikle Simay'ın forumdaki fotoğraflarından kat kat daha iyi bir fiziğe sahip olduğunu söylemem gerekiyor.Ne umuyorsanız 10'la çarpın.Yüz güzelliği zaten tartışılmaz.Enerjisi çok yüksek,ilgi ve alaka en üst düzey.Muhabbeti aşırı sarıyor.Çok eğlenceli,renkli bir hatun😘

Eveeet şimdi gelelim asıl mevzuya 😅
Bu kız çok ateşli hani dokunsanız yakar cinsten.Uyum yakalarsanız 'ne yaşıyorum lan ben?bu gerçek mi?' diye kendinize sorabilirsiniz.Asla yorulmuyor,çıtı pıtı olduğuna bakmayın sizi mutlu sona ulaştırmak icin inanılmaz bir performans sergiliyor.Memnun kalmama ihtimaliniz yüzde 0 😅 Deneyin ve görün derim.
Oral performansı her erkeğin hayatında mutlaka tatması gereken bir deneyim 👏O göz teması,o dilini kullanış şekli,deepthroat falan efsane ötesi.Ne hayal ediyorsanız fazlasıyla Simay'da bulacaksınız.

Bana unutulmaz bir gece yaşattığın için teşekkür ederim tatlım❤️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,099
2,872
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen naptin bu Adama @Simay ?😜

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
718
2,103

Simay'la 4 saatlik harika bir program yaptık.Genelde tanışma görüşmelerinde beklentiyi düşük tutarım ama Simay beklentilerimin yüzde bin beşyüz üzerinde çıktı.Bu kadar güzel vakit geçirebileceğimi tahmin bile edemezdim diyebilirim.

Öncelikle Simay'ın forumdaki fotoğraflarından kat kat daha iyi bir fiziğe sahip olduğunu söylemem gerekiyor.Ne umuyorsanız 10'la çarpın.Yüz güzelliği zaten tartışılmaz.Enerjisi çok yüksek,ilgi ve alaka en üst düzey.Muhabbeti aşırı sarıyor.Çok eğlenceli,renkli bir hatun😘

Bu kız çok ateşli hani dokunsanız yakar cinsten.Uyum yakalarsanız 'ne yaşıyorum lan ben?bu gerçek mi?' diye kendinize sorabilirsiniz.Asla yorulmuyor,çıtı pıtı olduğuna bakmayın sizi mutlu sona ulaştırmak icin inanılmaz bir performans sergiliyor.Memnun kalmama ihtimaliniz yüzde 0 😅 Deneyin ve görün derim.
Oral performansı her erkeğin hayatında mutlaka tatması gereken bir deneyim 👏O göz teması,o dilini kullanış şekli,deepthroat falan efsane ötesi.Ne hayal ediyorsanız fazlasıyla Simay'da bulacaksınız.

Değerli zamanını ayırıp bu güzel referansi oluşturduğun icin tesekkur ederim benim içinde cok keyfli bir görüşmeydi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum seni kocaman öptüm canim😍😍😍😍🤩🤩

v1serion Çevrimdışı
10 Nis 2023
26
35
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli zamanını ayırıp bu güzel referansi oluşturduğun icin tesekkur ederim benim içinde cok keyfli bir görüşmeydi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum seni kocaman öptüm canim😍😍😍😍🤩🤩
en kısa zamanda tekrar görüşücez number 1 ❤️

AydınEsn

Normal Üye
18 May 2023
28
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Unutulmaz geceniz için tebrik ederim. Darısı başımıza:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar