- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tabiki neden olmasın daha yeni çıkardım üzerimdenGeldiğimde mutlaka bu kıyafeti isteyeceğim. Çok yakışmış.
Onuda gelince görürsünüzÜzerinden çıkarttığın hali daha güzel !!!
Tşk ler ozaman herzamanki halim diyelimYine harikasın her zaman ki gibi
Tşk ler tanışmak kısmet olmayan komsumÇok güzel özetlemişsin günü
Tşk lerher zaman ki gibi harikası güzel hatun
Yansın ortalık alev alsınGene yakmissiniz ortaligi Cansu hamim böyle özete can kurbam.,
Tşk lerEtkileyici gözükmekte
Sağol canım benimSadece bu kıyafetleri giydiğinde değil, her zaman misafirinin hizmetkarı. Siz ne isterseniz, hiçbir şekilde ikiletmedrn emrinize amade kendileri.
Tşk ler. Sizin hoslugunuz efendimHoş kıyafet, hoş bir hanım. Maşallah, nazar değmesin.
Hiç sorma yaa..Ama bu olmayacak anlamına gelmez cnmTşk ler tanışmak kısmet olmayan komsum
Boşuna dememişler sorarak bağdat bulunur. Kolay bir yerdeyim bulman hiç zor olmazİstanbul'u çok fazla bilmeyen birisi olarak Şerifali neredeymiş diye baktım. Ümraniye görünüyor Artık bir şekilde sora sora bulacağız
Olabilir neden olmasinMutfakta görüşmek isterim ❤
Sabırsızlıkla bekliyorumHiç sorma yaa..Ama bu olmayacak anlamına gelmez cnm☺
Olabilir mantıklıKim o ? sana komşuysa banada komşu o zaman len bacanak senmisin yoksa ))))))
Servislerde sınır yokbu kıyafet ile kahve servisi yapıyormuşsunuz ? sadece kahve ama
Maalesef henüz transfer işine giremedimİzmirdeyim bir de malum Havaalanından alma/aldırma hizmetiniz var mı Cansu hanım?
Kısmet diyelimKör talih Başka transferlerde görüşürüz inşallah; sıcaklık olur, sıvı olur
Tşk lero ne güzel bir duruş
Olur neden olmasinYenılerını sabırsızlıkla beklıoruz
Misafirim olduğunda deneye bilirizkendı ellerımle cekmek ısterım
Tskler inşallah beklerimEn kısa zamanda olmak ıstıyorjm hep aklımdasın
Tşk lerDudakalarınıza bayıldım
Tsk lerÇok naif bir güzellik
Cansucugum öncelikle hoş geldin çok güzel özetlimişsin
Ay valla sendeki şans çok kötü ya. Ama bu sefer bende fırsat yaratmak için elimden geleni yapacağımGörüşmeye gelicem ama yine bir aksilik çıkacak diye çok korkuyorum....
Özel gösterim yapıyorum fragman için deFragmanı izlemek isterim o halde
Hosbuldum, tsk ler canımCansucugum öncelikle hoş geldin çok güzel özetlimişsin ❤
Vizyon tarihi belirleyelim o haldeÖzel gösterim yapıyorum fragman için de
Olur neden olmasınVizyon tarihi belirleyelim o halde
Sağol canım benim ilk fırsatta yanındayımAy valla sendeki şans çok kötü ya. Ama bu sefer bende fırsat yaratmak için elimden geleni yapacağım
Görüşmek üzereSağol canım benim ilk fırsatta yanındayım
InşallahOzletme kendini bu kadar güzellik
Yasaklara takılmadan olsun o halde aksi halde 5 çayıma gelmek zorunda kalırımOlur neden olmasın
Bana uygundurYasaklara takılmadan olsun o halde aksi halde 5 çayıma gelmek zorunda kalırım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!