Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu da burada dursun

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selam ahali :*

En baştan bu yana hep kulağıma geliyor, üzülüyorum. Bazen bireysel olarak açıklama yapabilme fırsatım oluyor ve kullanıyorum ama çoğu zaman da olmuyor diye buraya yazacağım.

1 - Siz bana whatsapptan yazdığınızda, bazen hemen, bazen saatler sonra, bazen de bir gün sonra filan görüyorum (Tüm normal insanlar gibi) lakin hemen gördüysem ya da bir iki saat içinde gördüysem yazdıklarınızı, cevap veriyorum. Bir kaç saatten fazla ya da bir gün geçtiyse cevap yazmıyorum çünkü evli olan, nişanlı olan, sevgilisi ya da ne bileyim o sırada çok uygunsuz bir ortamda olabilme ihtimali olan insanlar var aranızda ve ben kimin durumu nedir diye bilmediğimden, olası tehlikelerin önüne geçebilmek adına cevap yazmıyorum. Bir takım arkadaşlar , "kaale alıp cevap vermedi, bi tarafı kalkmış bunun " vs diyor lakin ben sadece empati yeteneğimi kullanmaya çalışıyorum.

2 - Zaman zaman iptal ettiğim randevularım oluyor. Randevumu, asla daha iyi şartlardaki bir randevu nedeniyle iptal etmem, etmedim ve etmeyeceğim. Benim de en az sizinki kadar normal bir hayatım, işsel, çevresel sorumluluklarım var ve bu yoğun akışta zaman zaman aksamalar maalesef oluyor ki buna da çok üzülüyor ve bir telafi mümkünse bunu mutlaka telafi etmeye çalışıyorum tekrar bir girişimde bulunulması durumunda.

Tek ricam, anlayış ve iyi niyet...

Teşekkürler.

Sovyetov88 Çevrimdışı
8 Mar 2019
28
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

En baştan bu yana hep kulağıma geliyor, üzülüyorum. Bazen bireysel olarak açıklama yapabilme fırsatım oluyor ve kullanıyorum ama çoğu zaman da olmuyor diye buraya yazacağım.

1 - Siz bana whatsapptan yazdığınızda, bazen hemen, bazen saatler sonra, bazen de bir gün sonra filan görüyorum (Tüm normal insanlar gibi) lakin hemen gördüysem ya da bir iki saat içinde gördüysem yazdıklarınızı, cevap veriyorum. Bir kaç saatten fazla ya da bir gün geçtiyse cevap yazmıyorum çünkü evli olan, nişanlı olan, sevgilisi ya da ne bileyim o sırada çok uygunsuz bir ortamda olabilme ihtimali olan insanlar var aranızda ve ben kimin durumu nedir diye bilmediğimden, olası tehlikelerin önüne geçebilmek adına cevap yazmıyorum. Bir takım arkadaşlar , "kaale alıp cevap vermedi, bi tarafı kalkmış bunun " vs diyor lakin ben sadece empati yeteneğimi kullanmaya çalışıyorum.

2 - Zaman zaman iptal ettiğim randevularım oluyor. Randevumu, asla daha iyi şartlardaki bir randevu nedeniyle iptal etmem, etmedim ve etmeyeceğim. Benim de en az sizinki kadar normal bir hayatım, işsel, çevresel sorumluluklarım var ve bu yoğun akışta zaman zaman aksamalar maalesef oluyor ki buna da çok üzülüyor ve bir telafi mümkünse bunu mutlaka telafi etmeye çalışıyorum tekrar bir girişimde bulunulması durumunda.

Teşekkürler.

Senin tarafınfan engel yemediyse açıklama yapamadan problem yok.
Ancak anlayıp dinlemeden veya yazışma ise okumadan direk engeli basan "ÇOOOOOOOOK MEDENİ!!!! ' bayanlar var maalesef.
İletişim işi zor zanaat'tır.

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba,

ben uğraşsam bu kadar güzel bir konu açamazdım eminim. Aylin hanıma bunun için teşekkür ederim.

Olaya çok farklı açıdan bakıyorum ben,mevzu iptal olunca herkesin elini vicdanına koyup düşünmesini istiyorum.kişiler,durumlar,olaylar işsel çevreler vs bi kenara bırakıp; bu iptal işini eğer bir erkek arkadaşımız gerçekleştirse neler olacağını hepimiz biliyoruz geçmiş zamanda da bolca neler olduğunu gördük. Ama iptal eden kadın arkadaşımız olunca hürmetin ve anlayışın en yücesini görüyor. Bu da tabi kendi hemcinslerimden kaynaklanıyor.

Empati yeteneği mükemmel bir yetenek selam olsun onu kullanabilene..

Son olarak; insanların kendini bildiği sürece bu tip konuların sorun olacağını düşünmüyorum. Saygılar hörmetler.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
merhaba,

ben uğraşsam bu kadar güzel bir konu açamazdım eminim. Aylin hanıma bunun için teşekkür ederim.

Olaya çok farklı açıdan bakıyorum ben,mevzu iptal olunca herkesin elini vicdanına koyup düşünmesini istiyorum.kişiler,durumlar,olaylar işsel çevreler vs bi kenara bırakıp; bu iptal işini eğer bir erkek arkadaşımız gerçekleştirse neler olacağını hepimiz biliyoruz geçmiş zamanda da bolca neler olduğunu gördük. Ama iptal eden kadın arkadaşımız olunca hürmetin ve anlayışın en yücesini görüyor. Bu da tabi kendi hemcinslerimden kaynaklanıyor.

Empati yeteneği mükemmel bir yetenek selam olsun onu kullanabilene..

Son olarak; insanların kendini bildiği sürece bu tip konuların sorun olacağını düşünmüyorum. Saygılar hörmetler.

Teşekkürüne teşekkürler ErsanKuneri. :*
Bu arada seni görmek güzel. :)

Kesinlinle erkeklerin de sonuna dek haklı olduğunu düşünüyorum, kendi adıma da böyle bir durumda bazı jestlerlerle telafinin mümkün olduğunu düşünerek bunu uyguluyorum ki bilenler bilir. (Nick vermek istemiyorum.)
Bunları yazarken ben kendi durumumu izah ettim, erkekler haksız asla demedim, diyemem çünkü sizin de kaybınız söz konusu.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Senin tarafınfan engel yemediyse açıklama yapamadan problem yok.
Ancak anlayıp dinlemeden veya yazışma ise okumadan direk engeli basan "ÇOOOOOOOOK MEDENİ!!!! ' bayanlar var maalesef.
İletişim işi zor zanaat'tır.

İletişim işi cidden zor zanaat sevgili Sovyetov88.
Biri çok saçmalamadığı sürece engellemek bence çok saçma ...

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bu forumdaki her pembiş iyi niyetli,nazik ve en önemlisi de egosuz. Keşke birkaç pembişi İzmir`e transfer edebilsek :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kalkıp İstanbul'a geleceğim İzmir'den...

Herşeyi ayarlayacağım. Sevgili Aylin iptal edecek, gelemiyorum diyecek. Kaçırır İzmir'e götürürüm vallahi :D

Şaka bir yana elbette hayatta herşey var. İyi niyet, tatlı dil ve empati olduğu sürece hallolur hepsi. (İki taraf için de)

Ahahahah çok güldüm sevgili visceroid, öyle bir durumda ben ilk fırsatta peşinden İzmir'e gelmeyi tercih ederim ya da başka bir raundda bunu mutlaka ama mutlaka telafi ederim. :)

Hayatta her şey tabii var, mesela komik bir anım var : Çoook sevdiğim bir beyefendi beni görmek için geliyordu, o uçaktayken benim gözüme şemsiye girmişti ve ben hastanelik olmuştum. :)
Her ne kadar bana kızsa da telafi yönetimimden ötürü, kendimce bir şekilde de durumu telafi etmiştim bir başka raundda.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bu işler kader kısmet işi ya bu gün olmaz belki yarın dersin olur biter ki (for instance i am still waiting for its)
yerimmmmm

Kesinlikle tankerciğim :*

Denk gelinecekse, elbet denk gelinecektir.

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
33
0
Su konuda benimde diyeceklerim var amma sükut altın denmis. Sunu diyeyim Aylin adami once cileden cikarir bi turlu ulasamazsiniz cunku sonrada bastan cikarir. Deger mi deger ama

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanın başına gelmesi lazım. Çömez zamanlarımda bende böyle düşünüyordum açıkcası "daha iyi daha yağlı müşteri" diyordum otomatik olarak ama eskilerden beylikdüzünde çok sevdiğim ve yanlış tanınmış bir arkadaşımla görüşme ayarladık görüşme saatinden 10 dk önce iptal etti. Gelmişim kapıdayım dedim ben evde değilim dedi içeriden sesler geliyor dedim evdeki ben değilim arkadaşım evde dedi inanmadım bende "daha fazla veren arkadaştır o" dedim "x hastanesindeyim gel o zaman" dedi. Aile bireylerinden birisi çok rahatsızlandığı için acilen çıkmak zorunda kalmış bende sözde yalanını ortaya çıkarmak geldim hastanede yoksun demek için gittim ama yerin 10 kat dibine girdim. Nasıl utandığımı nasıl kendimi kötü biri olarak hissettiğimi tahmin edemezsiniz. Yakının hastaneden çıkışına kadar bekledim evlerine götürdüm ilaçları için eczane eczane dolaştım yani söylediğimin diyetini ödemek için çok şey yaptım ama atamadım üzerimden ağzımdan çıkan lafların ağırlığını üzerimden. Yani Aylinciğin haklı olduğu durumlar bunlar.

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
Karşılıklı birbirimizi dinlemediğinizden,sürekli yanlış düşünceler içinde olduğumuzdan oluyor bunlar.Zannediyoruz ki bayan bütün gün oturup bizi bekliyor.Hayat devam ediyor.Sevgili Aylin zaten bir işi olduğunu belirtmiş gündüzleri müsait değilim..Bu ne demek hafta içi mesaisi de uzayabilir,bitik halde yorgun olur,özel hayat,aile,arkadaşlar vs düşünmek gerekir..Ben istedim görüşmedi,görüşemedik bunlara takılmamak gerek..Erkeğin kafası hep param var,bak başka biri var beni ekti gibi gibi yanılsamasına düşer..Kadın erkek ilişkilerinde herzaman istediğimiz olmuyor..Saygı duymak,anlayışlı olmak,dinlemek gerekir..

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karşılıklı birbirimizi dinlemediğinizden,sürekli yanlış düşünceler içinde olduğumuzdan oluyor bunlar.Zannediyoruz ki bayan bütün gün oturup bizi bekliyor.Hayat devam ediyor.Sevgili Aylin zaten bir işi olduğunu belirtmiş gündüzleri müsait değilim..Bu ne demek hafta içi mesaisi de uzayabilir,bitik halde yorgun olur,özel hayat,aile,arkadaşlar vs düşünmek gerekir..Ben istedim görüşmedi,görüşemedik bunlara takılmamak gerek..Erkeğin kafası hep param var,bak başka biri var beni ekti gibi gibi yanılsamasına düşer..Kadın erkek ilişkilerinde herzaman istediğimiz olmuyor..Saygı duymak,anlayışlı olmak,dinlemek gerekir..

Ben param var her istediğimi yaparım tarzı insanların burada olduğunu düşünmüyorum. Gördüğüm tanıdığım beylerin bir çoğu nazik ve anlayışlı. İki tarafta işinden gücünden feragat edip orta noktayı bulmaya çalışıyorlar. Bulamayınca mağduriyet ortaya çıkıyor anlatılmak istenen bu bana göre.

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sovyetov88 Çevrimdışı
8 Mar 2019
28
0
Cinsiyetiniz nedir?
ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Erşan İnan ki bir mağduriyet var sa senin gibi kibar ve centilmen bir adam çok rahatsız etmezse bunu demez ne diyim yaşayan bilir...

Sağolasın ağabey :) hörmetlerimi sunuyorum. Tekrar görüşmek üzere

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
Ben param var her istediğimi yaparım tarzı insanların burada olduğunu düşünmüyorum. Gördüğüm tanıdığım beylerin bir çoğu nazik ve anlayışlı. İki tarafta işinden gücünden feragat edip orta noktayı bulmaya çalışıyorlar. Bulamayınca mağduriyet ortaya çıkıyor anlatılmak istenen bu bana göre.
Ben genel bakış açısını söylemek istedim.Forumda yoktur bu tarz kişiler olmasını da istenmez.Dedim ya dinlemiyoruz,benim yazış şeklim farklıdır,takılmayalım..Çok şey gördük,yaşadık,ders aldık ya da verdik..10 sene devrildi,kimler geldi,geçti..Acı,tatlı izler,tebessüm bıraktı..Aylin meramını güzel dile getirmiş..Canı sıkılmış belli,sebeplerini de açıklamış..Değer veren değerlidir benim için..

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
748
642
sevgi, saygı, bir sürü güzel kelimeler, söz öbekleri
Teşekkürler

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196

Teşekkürler.

Öncelikle böyle bir açıklama yapman zaten senin kalbinin güzelliğini ve niyetini açıkça beyan ediyor.Bundan ötesi teferruattır benim gözümde.

Açıkça söylemek istiyorum,Aylin in gözüne şemsiye kaçarken :) şehir dışından ziyaretine giden bendim.Kimseyle görüşmeyip yine akşamı kendi şehrime geri döndüm.Ancak bu tip durumlar insanlık halidir herkesin başına gelebilir,gelecektir de.Ben gerek görmesem de Aylin kendinde suç buldu ve bunu maddi ve manevi telafi etmeye çalıştı.(Ama acısını çıkaracağım. :) )Önemli olan iyi niyet ve dürüstlüktür ki kendisi bu konuda tanıdığım insanlar içinde ilk 3 e rahat girer.

Mesela ilk görüşmemizde randevuya ben geç kaldım trafik ve iş yoğunluğundan dolayı.Yağmur ve soğukta kendisini beklettim istemeyerek hatta haber bile veremedim.Ancak kendisi bana tek bir kelime bile acı söz söylemedi ve gelip benimle görüştü.

Kısacası efendiler iyi insanları üzmeyin ve sahip çıkın çünkü artık zor bulunuyorlar.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Joker saatlerdir foruma giremiyorum neredesin? Mağdurum da mağdurum, çok mağdurum mağduruuuummmm!!!!

Yazan, çizen herkese teşekkürler bu arada :*
Fikirler kıymetlidir ve mağduriyetler için (varsa, ki var, biliyorum) kendi adıma özürlerimi sunarım.
Ayrıca yorumları değerlendireceğim.

Hepinizi seviyorum. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Su konuda benimde diyeceklerim var amma sükut altın denmis. Sunu diyeyim Aylin adami once cileden cikarir bi turlu ulasamazsiniz cunku sonrada bastan cikarir. Deger mi deger ama

Yazıklar olsuuuuuun :*
Neyse, dünkü teknik desteğin sebebiyle, yorumdaki "çileden çıkarır" kısmını görmezden geliyorum posta güvercini :)

Yine de çıkarmak bizim işimiz diyeyim. :)

İmza : YOLDAN, BAŞTAN, ÇİLEDEN AYLİNAYLİN :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Göze şemsiye gelmesi nasıl bir talihsizliktir. Geçmiş olsun sevgili Aylin.

Peşimden İzmir'e gelme o kadar keyifli bir düşünce olarak geldi ki acaba dedim İstanbul'a gitsem de bir şekilde beni ekmek zorunda mı kalsan? :D Yok yok olmasın, o kadar gelmişken :eliop:yapmadan dönmek olmaz

Dünya hali, korsan AylinAylin olarak dolaştım o ara :)
Eğer yapacaksan hafta sonu yap da gelebileyim :) Hafta içi kıpraşma sorunsalım var. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
İnsanın başına gelmesi lazım. Çömez zamanlarımda bende böyle düşünüyordum açıkcası "daha iyi daha yağlı müşteri" diyordum otomatik olarak ama eskilerden beylikdüzünde çok sevdiğim ve yanlış tanınmış bir arkadaşımla görüşme ayarladık görüşme saatinden 10 dk önce iptal etti. Gelmişim kapıdayım dedim ben evde değilim dedi içeriden sesler geliyor dedim evdeki ben değilim arkadaşım evde dedi inanmadım bende "daha fazla veren arkadaştır o" dedim "x hastanesindeyim gel o zaman" dedi. Aile bireylerinden birisi çok rahatsızlandığı için acilen çıkmak zorunda kalmış bende sözde yalanını ortaya çıkarmak geldim hastanede yoksun demek için gittim ama yerin 10 kat dibine girdim. Nasıl utandığımı nasıl kendimi kötü biri olarak hissettiğimi tahmin edemezsiniz. Yakının hastaneden çıkışına kadar bekledim evlerine götürdüm ilaçları için eczane eczane dolaştım yani söylediğimin diyetini ödemek için çok şey yaptım ama atamadım üzerimden ağzımdan çıkan lafların ağırlığını üzerimden. Yani Aylinciğin haklı olduğu durumlar bunlar.

Ya haklılık, haksızlık değil; insanlık hali aslında...

Keşke, hayatta her şey peogramladığımız gibi, bir saat gibi tıkır tıkır işlese, ilerlese gitse. Keşke...

Bu arada benzer şeyleri biz hanımlar da yaşıyoruz lakin herkesin tepkisi her şeye farklı. Benden o durumda : "Peki, kendine iyi bak." Çıkıyor sadece. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Teşekkürler kaderfırtınası, senin şu objektif ve anlayış dolu yorumlarını çok seviyorum be!

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
89
13
Bu konuda bir kaç lakırtı da ben edeyim...
Ben vakti çok az olan bir adamım
Gece çıkamam gündüz işten sınınırlı ayrılabilirim..
Hal böyle olunca randevularda proplem oluyor..
Bu çerçevede örneğin Aylin hanımla denk gelmemiz cok zor nerdeyse imkansız..
Ama genede anı kolluyorum,benim yakadığim bir zamanda o musait olmaya bilir buna kızmam mı lazım..??

Herkes bu koca şehirde bir girdatta
Evi bulabildiğimize dua etmeliyiz..

Karşılıklı hoş görü şart başka çaremizde yok zaten..

Sakin sakin uygun zamanı bekleyin
Üzmeyin ve üzülmeyin..

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
746
610
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açık ve net daha ne denir ki . "NOKTA"

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Benim yazım kinaye içeriyordu oysa ki :) neyse diyelim.....
Bu hengamede hatırlayıp check yapman mümkün değil zaten :)

Sevgili Sovyetov88, nereye, kime kinaye bilmesem de... Saygı duyduğumu dile getireyim ama ne olur atışmadan yazışalım :)

Sevgiler :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Öncelikle böyle bir açıklama yapman zaten senin kalbinin güzelliğini ve niyetini açıkça beyan ediyor.Bundan ötesi teferruattır benim gözümde.

Açıkça söylemek istiyorum,Aylin in gözüne şemsiye kaçarken :) şehir dışından ziyaretine giden bendim.Kimseyle görüşmeyip yine akşamı kendi şehrime geri döndüm.Ancak bu tip durumlar insanlık halidir herkesin başına gelebilir,gelecektir de.Ben gerek görmesem de Aylin kendinde suç buldu ve bunu maddi ve manevi telafi etmeye çalıştı.(Ama acısını çıkaracağım. :) )Önemli olan iyi niyet ve dürüstlüktür ki kendisi bu konuda tanıdığım insanlar içinde ilk 3 e rahat girer.

Mesela ilk görüşmemizde randevuya ben geç kaldım trafik ve iş yoğunluğundan dolayı.Yağmur ve soğukta kendisini beklettim istemeyerek hatta haber bile veremedim.Ancak kendisi bana tek bir kelime bile acı söz söylemedi ve gelip benimle görüştü.

Kısacası efendiler iyi insanları üzmeyin ve sahip çıkın çünkü artık zor bulunuyorlar.

murat_han, ben şimdi sana ne diyeyim ki han'ım ya...
Full deşifre AylinAylin oldum, tişikkiller sipirmin. :*
Göze giren şemsiye açılmaz bu arada (giggle)

Bilinmek, değer görmek ne mutluluk verici. 1 2 3 tıp!

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
341
587
62
Cinsiyetiniz nedir?
... karşılıklı empati ve saygı duymak lazım ... herkesin kendi programı, düzeni vardır, ona göre kendisini ayarlamak durumundadır; ayrıyeten sayarken sayıldığını da görmek hissetmek ister, ama ortam doğası gereği buna çok müsait değildir ... ve iletişim olmayınca (onun sebebini de saygıyla karşılarken) herkes kendi yolunda devam eder, kimse kimseyi suçlamaz ... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bu konuda bir kaç lakırtı da ben edeyim...
Ben vakti çok az olan bir adamım
Gece çıkamam gündüz işten sınınırlı ayrılabilirim..
Hal böyle olunca randevularda proplem oluyor..
Bu çerçevede örneğin Aylin hanımla denk gelmemiz cok zor nerdeyse imkansız..
Ama genede anı kolluyorum,benim yakadığim bir zamanda o musait olmaya bilir buna kızmam mı lazım..??

Herkes bu koca şehirde bir girdatta
Evi bulabildiğimize dua etmeliyiz..

Karşılıklı hoş görü şart başka çaremizde yok zaten..

Sakin sakin uygun zamanı bekleyin
Üzmeyin ve üzülmeyin..

Aynen öyle sevgili SIRADAN, bu koca şehirde resmen bir girdaptayız ve hoşgörüye inanılmaz muhtacız.

Bu arada şans bizden yana, pek yakında diyorum. (giggle)

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
89
13
Aynen öyle sevgili SIRADAN, bu koca şehirde resmen bir girdaptayız ve hoşgörüye inanılmaz muhtacız.

Bu arada şans bizden yana, pek yakında diyorum. (giggle)

Bu girdaplı şehirde şansımız bol olsun diyelim..
Olaçaklar sizin özverinizin ürünü sonsuz teşekkur ederim..

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
89
13
Teşekkürler SIRADAN ADAM. Olacaklar (belkide olanlar (giggle) ) Senin de ürünün :)

Benim naçızane fikrim..

İki taraf içinde özverili ve emek harcanmiş bir hayat kesitiydi...

Özveri ve emek olunca hayattan harika bir kesit çıkartmak hiç zor değil..

Geriye kalan küçük dokunuşlarla o anı süslemek ...

Becerdik gibi ne dersiniz..???....

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Benim naçızane fikrim..

İki taraf içinde özverili ve emek harcanmiş bir hayat kesitiydi...

Özveri ve emek olunca hayattan harika bir kesit çıkartmak hiç zor değil..

Geriye kalan küçük dokunuşlarla o anı süslemek ...

Becerdik gibi ne dersiniz..???....

Bilemiyorum. (giggle) Ben şimdi yorum yapamam :)

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
137
97
Cinsiyetiniz nedir?

Teşekkürler.

Aylin hanım
Çok önemli bir konuyu ele almışsınız. Sizi tenzi ederek söylüyorum bayan arkadaşların %90 ı sadece bu işi yapıyorlar. Onların bile kaale almamazlık yapacaklarını sanmıyorum çünkü bu işten para kazanıyorlar. Ancak onların da müsait olmadıkları zaman olabiliyordur. Mesela misafirleri olduğunda telefonu sessize almış olabilirler. Ya da mesajı görmüş olsalar bile misafirlerine saygısızlık olmasın diye cevap yazamayabilirler. Bu çok doğal. Şahsen ben misafir olduğum bayanın yanımda bir başkasıyla konuşmasından ya da mesajlaşmasından hiç hoşlanmam.
Randevu iptaline gelince randevunun bir kaç saat öncesinde iptal edilmesi çok hoş olmasa da normaldir. Düşünün hafta sonu bir bayandan randevu almışsınız 2 saatlik. Ancak sizden sonra bayana gecelik teklif gelmiş. İkisi arasında rakam olarak 3 kat fark var. Bayanın da o hafta paraya çok ihtiyacı var. Sizi iptal edip diğer kişiyi kabul etmesi muhtemeldir. Bunu bile olgunlukla karşılamak gerekir. Bu bizim başımıza da gelmektedir. Bir işte çalışırken 3 kat maaş teklif edilen bir işi reddetecek kaç kişi çıkar? Bu nedenle ben bu gibi durumlarda daha hoşgörü ile yaklaşıyorum. Ancak erkek arkadaşların da bir bölümü evli ya da nişanlı onlar da zar zor zaman ayarlayabiliyor olabilir. Bu nedenle iptaller hoş karşılanmayabilir. Keşke karşısındaki insana doğruyu söyleyebilme cesareti olsa keşke karşı tarafında anlayışla karşılayabilmesi olsa. Mesela randevu aldığım bir bayan bana sen 2 saat için geleceksin ama benim paraya çok ihtiyacım var ve gecelik bir teklif var iptal edebilirmiyiz dese ve de bir şekilde bunu telafi edeceğini belirtse ben anlayışla karşılarım. Telafi nasıl olur bilmiyorum tabii benim aklıma 2 saatlik görüşmenin bayan arkadaşın jestiyle 3-4 saat sürmesi ya da ücretinde indirim yapması gibi olabilir diye düşünüyorum. Ha bu arada daha önce bir kaç defa görüştüğüm ve samimiyetine inandığım biriyse zaten problem yok.
Bunlar benim görüşlerim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar