Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kısa ve net paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Ana haber için bekleyelim mi? Şu buzlu oraletten tattınız mı? Acı var mı acı? Tüneli kaçmak için mi kazdınız (giggle)
Kısa ve net paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Ana haber için bekleyelim mi? Şu buzlu oraletten tattınız mı? Acı var mı acı? Tüneli kaçmak için mi kazdınız (giggle)
Minnoşun yanından ayrılalı kısa bir süre oldu.
Hakkında yapılan yorumların tümünü yaşadım ancak bunlar küçük birer ayrıntı olarak kalacak bende.
Esas olan dostane sohbetimiz oldu; Senin ile tanıştığıma çok sevindim Aylin
buzzerbeat, resmen adı buzlu oralet olarak kalacak mevzununun Dread sayesinde, cidden iyi bir benzetme oldu.Buzlu oralet çok iyiymiş .
EVANESCO adminim başlık beni de şaşırttı ama, yeni vakaların müsebbibi olmayı seviyorum.flaş haber deyince dedim ne oldu meğer Aylin vakası olmuş kısaca. sevişmenize sağlık
Sevgili @dmrhhan, her şeyden önce birer insan olarak yer aldığımız bu mecrada, samimi şeyler paylaşabildiğim insanlara denk gelebilmek benim için büyük şans cidden. Çok memnun olduğum tanıştığımıza. :*
Hakkımdaki yorumları pekiştiren cümlen için de teşekkür ederim.
Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...( ki geleceğiz biliyorum)
Minnoş seni öper :*
E NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Sevgiler... :*
"Geldim, gördüm, 'muhabbet' ettim..." Subliminal paylaşım için teşekkürler... (clap)
iki saattir yazıcam yazamadım bu buzlu oralet beni yıktı geçti ya iyiymiş :yuvarlan::lingua3::lingua3:
dmrhhan cığım, yazmışsın ama sonra gördüm. Ben çok hastayım ama bir dahakis sefere diyorum. :*Teşekkürler Minnoş, elbette denk geleceğiz.
Sen de öpüldün,
Ekli dosyayı görüntüle 36008Karşıyız @AylinAylin hepimiz eşitiz özelikle sevişirken idare ediyoruz ve sabırla bekliyoruz , bir ann ewwel sahalara dönüşünü
Moria cığım, sabreden Derwish ... sonunda sevişirmiş.Bekliyorum @AylinAylin bir an ewwel dön ateşşiiiimmm çokkkk , sana t-shirtletden renk , renk yaptıracam derhal iyleş ve sevişelim
Moria cığım, sabreden Derwish ... sonunda sevişirmiş.Bekliyorum @AylinAylin bir an ewwel dön ateşşiiiimmm çokkkk , sana t-shirtletden renk , renk yaptıracam derhal iyleş ve sevişelim
Bekliyorum , bekliyorum sabır ve metanetle bekliyorum @AylinAylin ve de yanıyoruuuummm
Bekliyorum , bekliyorum sabır ve metanetle bekliyorum @AylinAylin ve de yanıyoruuuummm
Elbette, tekrar geçmiş olsun :*
Kızımmm ne Alevi, ne ateşi nerdeyse kül olucam yetti gariii dön sahalara AylinAylin al ateşimi ; seeen ve hamlamak dön dönde ben senin hamlığını alırım kaplaniçemmm
Hazırım formula yarışına çıkacak pilotlar gibi hazırım @AylinAylin de hadi vuslat zamanı ??
??ne yapayım kızım bi tadına baktırdın kaçtın gittin ??sevişme birliği askeri kıdemli yarbay moria emir ve görüşlerinize hazırdır Sn Korgeneral Aylin Hanım ?Bir an savaşalım pardonn sevişelimmm?
hahhaaa nefermiş ; tek kişilik sevişme bölüğü demiyor , bilirim ben seni söker alırsın adamın ciğerini Rambo @AylinAylinim benimEkli dosyayı görüntüle 36377
Yook hiç mütevazılık yapma tek kişilik ordusun maşallahsöker alırsın adamın canını bilirim ben senifilimlerinin bazılarında aktör olarak oynamaya razıyım bilirsin ahanda sana yeni isim ; Cansöken @AylinAylin
hhhaaa hhhaa öldüm gülmektenbu ne kız bu çokkk çirkin ne alaka senlen minnoşum haaa kabadayılık , cırlama filan dersen bi şey diyemem senlen yarışamaz tamam tamam sarı prensesim kızma hem kim korkar senden be tatlı dilli akıl küpü minnak şeyy adama zevkten level atlatırken
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!