Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Breaking news

15 Mar 2019
23
2
Cinsiyetiniz nedir?
Minnoşun yanından ayrılalı kısa bir süre oldu.
Hakkında yapılan yorumların tümünü yaşadım ancak bunlar küçük birer ayrıntı olarak kalacak bende.
Esas olan dostane sohbetimiz oldu; Senin ile tanıştığıma çok sevindim Aylin

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa ve net paylaşımınız için size ve AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Ana haber için bekleyelim mi? Şu buzlu oraletten tattınız mı? Acı var mı acı? Tüneli kaçmak için mi kazdınız (giggle)

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
flaş haber deyince dedim ne oldu meğer Aylin vakası olmuş kısaca. sevişmenize sağlık

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Ooo, oo ooo :) Sevgili dmrhhan, müsait olur olmaz bu haberleri yorumlayayım bari. (giggle)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Geldim, gördüm, 'muhabbet' ettim..." Subliminal paylaşım için teşekkürler... (clap)

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
Kısa ve net paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Ana haber için bekleyelim mi? Şu buzlu oraletten tattınız mı? Acı var mı acı? Tüneli kaçmak için mi kazdınız (giggle)

iki saattir yazıcam yazamadım bu buzlu oralet beni yıktı geçti ya iyiymiş :yuvarlan::lingua3::lingua3:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Minnoşun yanından ayrılalı kısa bir süre oldu.
Hakkında yapılan yorumların tümünü yaşadım ancak bunlar küçük birer ayrıntı olarak kalacak bende.
Esas olan dostane sohbetimiz oldu; Senin ile tanıştığıma çok sevindim Aylin

Sevgili dmrhhan, her şeyden önce birer insan olarak yer aldığımız bu mecrada, samimi şeyler paylaşabildiğim insanlara denk gelebilmek benim için büyük şans cidden. Çok memnun olduğum tanıştığımıza. :*

Hakkımdaki yorumları pekiştiren cümlen için de teşekkür ederim.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...( ki geleceğiz biliyorum)
Minnoş seni öper :*

E NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler... :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Kısa ve net paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Ana haber için bekleyelim mi? Şu buzlu oraletten tattınız mı? Acı var mı acı? Tüneli kaçmak için mi kazdınız (giggle)

Sevgili Dreadnaught, buz değil de dondurmalısından tattık. :) Sevgili dmrhhan bana en sevdiğim dondurmadan ikram etti (giggle) ben de yeme stilimi orallı dondurma olarak seçtim. :)

15 Mar 2019
23
2
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @dmrhhan, her şeyden önce birer insan olarak yer aldığımız bu mecrada, samimi şeyler paylaşabildiğim insanlara denk gelebilmek benim için büyük şans cidden. Çok memnun olduğum tanıştığımıza. :*

Hakkımdaki yorumları pekiştiren cümlen için de teşekkür ederim.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...( ki geleceğiz biliyorum)
Minnoş seni öper :*

E NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler... :*

Teşekkürler Minnoş, elbette denk geleceğiz.

Sen de öpüldün,

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Kızımmm ne Alevi, ne ateşi nerdeyse kül olucam :( yetti gariii dön sahalara AylinAylin al ateşimi ; seeen ve hamlamak :D dön dönde ben senin hamlığını alırım kaplaniçemmm :D

Sevişmeyi unutmuş olmam umarım @Moria cığım. :D
Dönmek üzereyim, hazır mıyız? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
??ne yapayım kızım bi tadına baktırdın kaçtın gittin ??sevişme birliği askeri kıdemli yarbay moria emir ve görüşlerinize hazırdır Sn Korgeneral Aylin Hanım ?‍✈️Bir an savaşalım pardonn sevişelimmm?

Korgeneral mi oldum? Tamam, bir tık entellektüel olabilirim ama bu askerlik işi beni aşar. :D Benden olsa olsa sevişme neferi olur zaten herhalde. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
hahhaaa :LOL:nefermiş ; tek kişilik sevişme bölüğü demiyor , bilirim ben seni söker alırsın adamın ciğerini Rambo @AylinAylinim benim:ROFLMAO:Ekli dosyayı görüntüle 36377

Rambo mu ? Yahu, beni tanımayan da inanır ha, bu minnoşlukla ne Rambo olurum ya! :D Fotoyu görünce aklıma Er Ryan'ı Kurtarmak filmi geldi, kendime uyarlıyorum : ER ZAMPARAYLA SEVİŞMEK :D Yapımcı, yönetmen ve oyuncu :AYLİNYLİN. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
hhhaaa hhhaa öldüm gülmekten:LOL::ROFLMAO:bu ne kız bu çokkk çirkin ne alaka senlen minnoşum haaa kabadayılık , cırlama filan dersen bi şey diyemem senlen yarışamaz :p tamam tamam sarı prensesim kızma hem kim korkar senden be tatlı dilli akıl küpü minnak şeyy adama zevkten level atlatırken;):LOL:

Görsele değil de hatunun meziyetlerine bakmak lazım @Moria cığım. 😎 Baltalı Hano ablamız candır, gururumuzdur uleyyynn, nihahaha! 😈😈🙄

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar