Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bizde rüyalandık...

goklerkrali

Normal Üye
23 Ara 2019
1
7
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba forumla olan ilişkim üye olmadan sadece konulara göz atıp hoşuma giden bayanla goruserek devam etmekteydi , rüya hanıma kadar .
Kendisiyle kısa bir yazısmadan sonra yola cıktım , yorumlardan bıldıgım kadarıyla asude ile yasıyorlardı o yüzden verilen adresi bulmam zor olmadı :) . Fotograflarındaki bir kıyafet cok ilgimi cekmişti o şekilde karsılanmak istemiştim ve kapıyı caldıgımda karsımda o şekilde hazırdı :) Öncelikle çok hoş benim gibi minyon bayan sevenler icin ideal , salonda asudede vardı kısa bir sohbetten sonra foruma uyemısın diye sordu bende durumu anlattım ve beni orada üye yaptı :) daha sonra odamıza gectik . Rüya sohbet esnasında ne kadar sevecen cana yakınsa yataktadada bir o kadar vahşi sert istekli agresif :D , öncelikle inanılmaz sevişiyor ve öpüşüyor benim seksten daha cok sevdigim kısım sevişme kısmı :) inanılmaz bir oral performansı var bi ara yutucak sandım :D cok istekli ilişki anında cok aktif kız arkadasınız gibi ilgili istekli , yasadıgım en iyi deneyimlerden biriydi . en kısa zamanda tekrarda gorusmek dileğiyle , foruma bir sürprizi olacaktı :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Beni orada üye yaptı" kısmı iyiydi :D Detaylı paylaşım için teşekkürler... (y)

20 Eyl 2019
53
73
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne güzel rüyalanabilmişsiniz güzel paylaşım için teşekkürler darısı rüyalanmak isteyenlere 😁

skywalkerr Çevrimdışı
31 Ağu 2012
389
73
Güzel anlatım dili olmuş teşekkürler yaşayana ve yaşatana. Rüya hanımın dudaklarında ayaklarında her yerinde boğulmaya can atıyorum bakalım 😂😁 hırçınlık en sevdiğim 😍😁

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba forumla olan ilişkim üye olmadan sadece konulara göz atıp hoşuma giden bayanla goruserek devam etmekteydi , rüya hanıma kadar .
Kendisiyle kısa bir yazısmadan sonra yola cıktım , yorumlardan bıldıgım kadarıyla asude ile yasıyorlardı o yüzden verilen adresi bulmam zor olmadı :) . Fotograflarındaki bir kıyafet cok ilgimi cekmişti o şekilde karsılanmak istemiştim ve kapıyı caldıgımda karsımda o şekilde hazırdı :) Öncelikle çok hoş benim gibi minyon bayan sevenler icin ideal , salonda asudede vardı kısa bir sohbetten sonra foruma uyemısın diye sordu bende durumu anlattım ve beni orada üye yaptı :) daha sonra odamıza gectik . Rüya sohbet esnasında ne kadar sevecen cana yakınsa yataktadada bir o kadar vahşi sert istekli agresif :D , öncelikle inanılmaz sevişiyor ve öpüşüyor benim seksten daha cok sevdigim kısım sevişme kısmı :) inanılmaz bir oral performansı var bi ara yutucak sandım :D cok istekli ilişki anında cok aktif kız arkadasınız gibi ilgili istekli , yasadıgım en iyi deneyimlerden biriydi . en kısa zamanda tekrarda gorusmek dileğiyle , foruma bir sürprizi olacaktı :)
Değer li yorumun için çok teşekkür ederim Canim harika birini tanımış olmanın mutluluğu içindeyim bende forum aile sende hoş geldin beni kırmayıp orda oye olduğun için 😁😁 muhabbetin çok güzeldi akici bi görüşme oldu benim icin de vakit nasıl geçti anlamadim tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün 😘😘

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
769
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler ... sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar