- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçenlerde hava sıkıntılı,gürlüyor..Ben ayrı sıkıntılarda fırtına öncesi sessizlikte gibiyim.Frida bu ortamlarda tanıdığım apayrı bir dostluğumun olduğu,özü sözü bir değerli bir kişiliktir benim için..Onun son dönemdeki ufak ama dikkat edilmesi gereken sağlık problemi biraz ayrı düşürmüştü bizi..Özlenmişti kısaca sohbeti,dostane samimiyeti,güler yüzü vs uzar gider..Onun penceresinden bakmayan anlayamaz ne kadar anlatsam da..Gördüğümde baktım değişiklikler var zayıflamış mükemmel olmuş fiziği görülesi türdenBakımlı kadın zaten.Yaşanmışlığı,hayat tecrübesi farklı..Bana samimi sarılması,daha sonra elleriyle yaptığı Türk kahvesinin tadı bir başka..Bir kahvenin kırk yıllık hatırı varsa onun dostlarından biri olmak çok değerli..Özele dair sohbet uzadıkça uzuyordu..Neyse asıl konu tempolu çalıştığımdan masaja ihtiyaç duyuyorum..Profesyonel masajı kas ve sinirlere dokunuyor,beden gerilmelerden kurtuluyordu..Masajı yaşamanız gerek fazla detaya gerek yok..Oldukça iyi..Sonrası malum özel anlarda göğüsleri arasında olmak,dudaklarında buluşmak,kalçalarının arasında rahatlamak ve bedeniyle bütünleşmek çok hoştu..Zihnen ve bedenen arındım,rahatladım.Sonrasında duşta birbirimizi yıkadık..Pamuk gibi oldum..Gece rahat bir uyku çektim..Kaç sene oldu neler paylaştık..Bitmeyen dostluklara diyelimSevgili Frida iyi ki varsın,iyi ki hayatlarımıza dokunuyorsunpsikolojik terapi,masaj ve özel anlar için çok teşekkür ederim