Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Biseksüel beraberlik deneyimimiz

DrThrax

Normal Üye
7 Mar 2021
4
42
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar, Buse hanım ile geçen hafta Pazar günü görüşme sağladık. Kendim için değil, kız arkadaşım için. İki bayan görüşme yaptılar. Buse Hanım giyimiyle, hareketleri ile muazzam bir bayan kesinlikle. Biseksüel birliktelikte harika zaman geçiriyorsunuz. Çok cana yakın, hoş sohbet ve güzel birisi. Fotoğraflarda gördükleriniz ile bire bir aynı hatta daha da güzeli diyebilirim. Herşey için çok teşekkür ediyoruz kız arkadaşımla. Tadı damağımızda kaldı diyebilirim :))

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar, Buse hanım ile geçen hafta Pazar günü görüşme sağladık. Kendim için değil, kız arkadaşım için. İki bayan görüşme yaptılar. Buse Hanım giyimiyle, hareketleri ile muazzam bir bayan kesinlikle. Biseksüel birliktelikte harika zaman geçiriyorsunuz. Çok cana yakın, hoş sohbet ve güzel birisi. Fotoğraflarda gördükleriniz ile bire bir aynı hatta daha da güzeli diyebilirim. Herşey için çok teşekkür ediyoruz kız arkadaşımla. Tadı damağımızda kaldı diyebilirim :))
paylaşim icin teşekkürler

Şerafettin Çevrimdışı
18 Tem 2022
94
79
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler, müthiş bir deneyim olmuşa benziyor. @DrThrax Kız arkadaşınızla olan açık sözlü ilişkiniz için de ayrıca tebrik ederim, herkese nasip olmaz 🙇🏻‍♂️

johnnyboy

Normal Üye
12 Eyl 2022
2
3
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mükemmel bir deneyim olsa gerek, paylaşım için teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar, Buse hanım ile geçen hafta Pazar günü görüşme sağladık. Kendim için değil, kız arkadaşım için. İki bayan görüşme yaptılar. Buse Hanım giyimiyle, hareketleri ile muazzam bir bayan kesinlikle. Biseksüel birliktelikte harika zaman geçiriyorsunuz. Çok cana yakın, hoş sohbet ve güzel birisi. Fotoğraflarda gördükleriniz ile bire bir aynı hatta daha da güzeli diyebilirim. Herşey için çok teşekkür ediyoruz kız arkadaşımla. Tadı damağımızda kaldı diyebilirim :)

Merhaba
Sizinle tanismak , zaman gecirmek, benim icin cok keyifliydi ve gercekten benim icin ozeldi
Kiz arkadasinla beraber olmak cok guzeldi
Teni , dudaklari , kalcalari ☺️ Hala aklimda
Ikinizi de cok cok opuyorum
Tekrar gorusmek dilegi ile ❤️

sonsigara

Normal Üye
15 Eyl 2022
6
2
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
farklı bir değeyim bizler içinde paylaşım için teşekkürler

iyilik penisi

Normal Üye
26 Haz 2022
16
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle bir paylaşım ilk kez okudum bu arada. Keşke biraz daha detay olsaydı, pek merak ettim :oops:

brunette Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,722
3,184
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yeni bir boyut kattın hocam ne diyelim şimdi ağzım açık kaldı 🤣🤣🤣 sevişmelerine sağlık

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Alışagelmiş bir referans değil iki kere okumak durumunda kaldım😅 Paylaşım için teşekkürler👍🏻

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,717
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak işte; Böyle bir görüşmenin bedeli de,normal ücretlendirme ile aynı mı?😉
Sevgili @Model Buse 'de yanitlayabilir dilerse..

İlginç ve hoş bir görüşme olmuş.Siz sadece izleyicimiydiniz?

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merak işte; Böyle bir görüşmenin bedeli de,normal ücretlendirme ile aynı mı?😉
Sevgili @Model Buse 'de yanitlayabilir dilerse..

İlginç ve hoş bir görüşme olmuş.Siz sadece izleyicimiydiniz
Beyfendi izledi. Ben esinde aktiftim.. bu sekilde gorustuk. Ama dileselerdi ucumuz ayni anda da aktif olabilirdik. Esi de benimle ilgilendi … beyfendi evet basindan sonuna kadar bizi izledi🥰

berkkaram Çevrimdışı
15 Tem 2022
40
39
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bir kadını kendi hemcinsiyle görünce soğuyorum. Bence içinde birazcık bile duygusallık bulunmayan mekanik bir cinsellik ve tiyatro oyunu gibi geliyor bu tip birliktelikler. tabi saygı duyuyorum zevkinize. Bana göre değil. saygılar...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,717
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendi izledi. Ben esinde aktiftim.. bu sekilde gorustuk. Ama dileselerdi ucumuz ayni anda da aktif olabilirdik. Esi de benimle ilgilendi … beyfendi evet basindan sonuna kadar bizi izledi🥰
Ben olsam bu duruma ilgisiz kalamazdım 😋
Sabırlı adammış..😜
Şaka bir yana oldukça keyifli,güzel bir görüşme olmuş.Darısı başımıza😘

DrThrax

Normal Üye
7 Mar 2021
4
42
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar izlemesi bile çok keyifli bir durum. İlla olaya müdahil olmanıza gerek yok. Buse hanım gibi güzel bir bayanla sevgilinizi sevişirken izlemek bile yeterli olacaktır. Bence biraz sevgililerinizi eşinizi dürtseniz çoğunun böyle birşey istediğini göreceksiniz. Sadece sizden biraz iteklenip gaza getirilmeyi bekliyorlar bence

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
bir kadını kendi hemcinsiyle görünce soğuyorum. Bence içinde birazcık bile duygusallık bulunmayan mekanik bir cinsellik ve tiyatro oyunu gibi geliyor bu tip birliktelikler. tabi saygı duyuyorum zevkinize. Bana göre değil. saygılar...
Canim , evet sizin fikrinize saygi duyuyorum ama bu tiyatro degil. Soyle dusunun gayler ; iki erkek birbirini operken , yanlarinda kimse yok , onlar birbirine mi tiyatro yapiyor? Dokunmayi asla sevmeyen insan hem cinsine asla dokunamaz. Mesela bi sexuel olmayan cok kadin var. baska kadina asla dokunamiyor. Ben ; temiz , bakimli , tatli ve gozume hos gelen hoslandigim kadinlara dokunmayi severim. Ve burda yaptigmiz da isin eglenceli kismi. Ama asla zorla degil. Keyif alarak eglenerek oluyor gecen her dakika …

berkkaram Çevrimdışı
15 Tem 2022
40
39
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canim , evet sizin fikrinize saygi duyuyorum ama bu tiyatro degil. Soyle dusunun gayler ; iki erkek birbirini operken , yanlarinda kimse yok , onlar birbirine mi tiyatro yapiyor? Dokunmayi asla sevmeyen insan hem cinsine asla dokunamaz. Mesela bi sexuel olmayan cok kadin var. baska kadina asla dokunamiyor. Ben ; temiz , bakimli , tatli ve gozume hos gelen hoslandigim kadinlara dokunmayi severim. Ve burda yaptigmiz da isin eglenceli kismi. Ama asla zorla degil. Keyif alarak eglenerek oluyor gecen her dakika …
hedonizm olduğunu düşünüyorum. Yani kişinin (erkek yada kadın fark etmiyor ) bir süre sonra keyif ve zevk azalınca başka hazlar peşinde koşuyor. taaa kii sapkınlıklara kadar. önce karşı cins, sonra hemcinsi, sonra kalabalık gruplar, sonra biseks yada gay..... böööööyyyle uzuyor. Araba gibi düşünün yada ev. hep daha iyisini alınca mutlu olacağınızı sanıyorsunuz ve yeni bir doyuma ulaşmadan keyif/haz alamıyorsunuz. (Bknz : hedonizm(hazcılık)..
ilginize teşekkürler. Ben nacizane fikrimi paylaştım. saygılarımla ....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar