Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Biricik eda

Zülfikar Çevrimdışı
1 Tem 2020
335
291
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eda merhaba biliyorsun siteye yeni abone oldum sana bir kaç şey demeden geçemeyeceğim bir arkadaş olarak seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin seni tadıgım için kendimi çok şanslı hissediyorum bu arada tanışalı kaç sene oldu bayaga zaman geçti her şey için çok teşekkür ederim aynı zamanda CANSU için de ayrı teşekkür ederim harika bir insan ten rengim çok uygun bir arkadaşımız kocaman öpüyorum güzel insan😘😘😘😘

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canımsın teşekkür ederim 🥰 Hoş geldim foruma 😘😘 uzun zaman oldu, kaç defa görüştük ben hatırlamıyorum artık . Herşeyden önce iyi bir dostsun. Ben teşekkür ederim, iyi ki varsın 😍

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Eda merhaba biliyorsun siteye yeni abone oldum sana bir kaç şey demeden geçemeyeceğim bir arkadaş olarak seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin seni tadıgım için kendimi çok şanslı hissediyorum bu arada tanışalı kaç sene oldu bayaga zaman geçti her şey için çok teşekkür ederim aynı zamanda CANSU için de ayrı teşekkür ederim harika bir insan ten rengim çok uygun bir arkadaşımız kocaman öpüyorum güzel insan😘😘😘😘
Tşk ederim seni tanımak da çok güzel 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar