- 23 Eyl 2021
- 1,260
- 4,329
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne peki utanma soyleŞu fotoğrafta dikkat çeken şey göbek değil
Peki dürüst olacam...arasından siyah çizgi geçen şeyNe peki utanma soyle
Peki dürüst olacam...arasından siyah çizgi geçen şey
[/QUOTEtanga siyah ve kırmızı hastası olan ben
❤❤bu nasıl bir güzellik böyle
butlu ele gelir yanigöbek iyidir
❤❤Ayva göbüş
❤❤Varla yok arasında aslında
❤❤bu nasıl bir güzellik böyle
Degil miAz biraz varmış
Göbekmi başka şeylere bakmaktan görmedim bile gerçi yokta
Şahsen ben balık etli sevdiğimden sorun yok ama gerçekten fotoda ve ikizler daha çok dikkat dağıtıyor
InanmiyorumYok desek inanır mısın
O senin iç güzelliğin diyelim layık gördüğün için teşekkür ederim ❤❤Ayva göbek en makbulü. Fıstık çok güzelsin
Olur o kadar cık ya
SeviyoreGöbek mi? Orada dikkatimi ceken iki sey var sadece
Hadi bekliyorum durma❤❤❤En kisa zamanda onlarla tanismam lazim
He ya yemeği seviyorum benOlur o kadar cık ya
Suan bos musunHadi bekliyorum durma❤❤❤
Evet bekliyorum su an geldiğiniz hissediyorumSuan bos musun
Maşallah ip jilet gibi kesmiş
Maşallah ip jilet gibi kesmiş
Göbek bi türlü gitmiyor estetik yaptırmak lazim düşünmüyor da degilimGöbek olması önemli değil, önemli olan kendimizle barışık olmamız değil mi?
Gobek bile yakisirmi bir insana
O senin içinin güzelliği cidden❤❤Gobek bile yakisirmi bir insana
Işçinin güzelliği eminimGobek bile yakisirmi bir insana
Fazla yeme o zmanHe ya yemeği seviyorum ben
Duramam ki elimde değil napim sigara yok alkol yokFazla yeme o zman
bana cok sexy geldi sahsen
Demi yemekten düşünemiyorum malesef ama dusunucem❤❤Gayet güzel fiziğiniz... Biraz karın kası çok fit olur....
Dobra hatunsun vesselam
Az var ama kadının ele avuca geleni makbuldür...
Göbek olduğunu hiç düşünmüyorum ama göbeğinin olduğu konusunda ısrarcıysan o göbeği eritmek adına benim üstüme düşen bir şey varsa yapmaya hazırım
Geldiğim de görüşmek isterim. Etkileyicisiniz....Demi yemekten düşünemiyorum malesef ama dusunucem❤❤
❤❤❤Geldiğim de görüşmek isterim. Etkileyicisiniz....
❤❤❤Birazcık var ama çekicilik hala çok fazla
İstemesemde oluyor zatebDeğme olsun
Boş ver şimdi göbeği kalçayı
Diyorsun ❤❤Gobek bile yakisirmi bir insana
Yerim ben o göbeği
Dikkat dağıtmaya calismissin ama olmamış odak noktamız göbüş değil
fotoğrafta göbekten başka herşey var yahu
Evet bosum❤Suan bos musun
Ben soyleyim efenim yeni konu ac kısmına seviyesiz bi söz yazdim o yüzden yoksa müşteri ile alakalı bi konu değildir kesinlikle ❤❤❤Bilmediğimden soruyorum Rena Yasmin neden uzaklaştırıldı? Bu uzaklaştırılanlarla ilgili bilgiyi nerden nasıl elde edebilirim? Sonuçta bir olumsuzluk varsa bilmek isterim.
❤❤❤Dikkat dağıtmaya calismissin ama olmamış odak noktamız göbüş değil
Tabiki beklerim her zamn❤❤Yani şimdi ne desek boş! Ama Resim çok hoş. Gelip gorüp teyit etmek lazim. Tabi siz uygun goruruseniz.
Ben soyleyim efenim yeni konu ac kısmına seviyesiz bi söz yazdim o yüzden yoksa müşteri ile alakalı bi konu değildir kesinlikle ❤❤❤
Kesinlikle haklisiniz acik ve net dürüstlükle cevap verdim ben foruma terbiyesiz bir söz yazdim yoksa kimseyle kessinlikle tartışma yada sözlü atışma yoktur ❤❤❤ forumun kurallarını yeni yeni ogreniyorum bir beyfendide sikayet edince ki benim hatam ceza aldimTeşekkürler yanıt için. Görüşmek istediğim hanımefendilerden biri olduğunuz için öyle bir durum olması beni üzerdi. Bu yüzden özellikle merak ettim. Aslında sizin dışınızda da uzaklaştırılan kişilerin neden uzaklaştırıldığına dair bir bilgi var mı yok mu onu da öğrenmek istedim. Nitekim sizin durumunuzu görünce yanlış anlaşılmaya mahal verecek olumsuz düşüncelere sahip olabiliyoruz.
Hosbulduk evet yatakta söylerim hep nerden bildiniz severim efenimTekrar hoşgeldin güzellik....
Yasmin haklı, kimse ile bir problem olmadı,
yatakta söylenmesi gereken güzel bir sözü, malesef burada yazıya dökünce kısa bir ayrlık yaşadı...
Çok mu tatlısınız siz 'ya ❤❤❤Tekrar hoşgeldin güzellik....
Yasmin haklı, kimse ile bir problem olmadı,
yatakta söylenmesi gereken güzel bir sözü, malesef burada yazıya dökünce kısa bir ayrlık yaşadı...
dirty talk kraliçesi olduğunu duydumHosbulduk evet yatakta söylerim hep nerden bildiniz severim efenim
o senin tatlılığınÇok mu tatlısınız siz 'ya ❤❤❤
Doğrudur severim bebekdirty talk kraliçesi olduğunu duydum
en yakın zamanda gelip , kendi kulaklarımla duymak istiyorum...Doğrudur severim bebek
göbüşü boşver memiş var
Zevkleen yakın zamanda gelip , kendi kulaklarımla duymak istiyorum...
Zevkle
Hosbulduk ❤❤❤ siz bana her gun hoşgeldiniz deseniz şahsen bikmamAaaa hoşgeldiniz tekrardan
❤❤❤Birazcık var ama çekicilik hala çok fazla
bütününuzle bi guzelliksiniz
bütününuzle bi guzelliksiniz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!