Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Biraz geç oldu

Siyahim

Normal Üye
7 Mar 2022
1
15
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile bir kaç ay önce görüşme fırsatım oldu. Ne egosu var ne de kendini beğenmişliği. İlk mesaj attığım andan itibaren otele varıncaya kadar her şeyde yardımcı oldu. Hop bir de Kendiside hemşerim çıktı. Diğer referanslarda da bahsedildiği gibi tam rakı içilecek bir kadın. Her türlü konuda oturup muhappet edilebilecek birisi.

Yatak konusundan bahsetmeye gerek bile yok. Yaşanması gerekir. Kesinlikle pişman olunmaz.

Pasta alacağım var😋😋

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisi ile bir kaç ay önce görüşme fırsatım oldu. Ne egosu var ne de kendini beğenmişliği. İlk mesaj attığım andan itibaren otele varıncaya kadar her şeyde yardımcı oldu. Hop bir de Kendiside hemşerim çıktı. Diğer referanslarda da bahsedildiği gibi tam rakı içilecek bir kadın. Her türlü konuda oturup muhappet edilebilecek birisi.

Yatak konusundan bahsetmeye gerek bile yok. Yaşanması gerekir. Kesinlikle pişman olunmaz.

Pasta alacağım var😋😋
Yaa evet pasta sözüm baki rakı sozumuz de var tekrar görüşmek üzere 🥰

Zoran

Normal Üye
3 Mar 2022
26
17
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için çok teşekkürler, bu kasvetli havada gözlerim yorulmuş olacak ki son cümledeki pastayı posta diye okuyunca ofiste çayı püskürttüm😁

Referanslarında da bahsedildiği gibi rakı, taze mezeler, muhabbet ve güzel bir kadın, bir erkek geceden daha ne bekler ki…

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşım için çok teşekkürler, bu kasvetli havada gözlerim yorulmuş olacak ki son cümledeki pastayı posta diye okuyunca ofiste çayı püskürttüm😁

Referanslarında da bahsedildiği gibi rakı, taze mezeler, muhabbet ve güzel bir kadın, bir erkek geceden daha ne bekler ki…
Hahahah pasta pasta aman dikkat . Rakı candır rakı içen Eylül fena olur bilen bilir 😘😁

musti1919 Çevrimdışı
25 Şub 2022
61
48
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler…kendileriyle rakı içmek şart oldu gibi 😄

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
772
513
Cinsiyetiniz nedir?
Yüreğinize sağlık 😍 yaşatanın ve yaşayanın

Gökhaner Çevrimdışı
8 Mar 2022
98
87
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Pasta alacağım var😋😋
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar