Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Biraz Geç Kalmış Bir Referans

Chan

Normal Üye
30 Ağu 2017
19
25
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar, Daisy hanım ile geçtiğimiz 2 ay içinde 2 kere görüşme yapma şansım oldu biraz geç kaldım referans yazmak için ama geç olsun güç olmasın:)
Daisy Hanım öncelikle gerçekten sizi misafir etmekten mutluluk duyan ve gayet güler yüzlü, çekici bir hanımefendi. Özenle sizi yıkaması kurulaması ise gerçekten çok farklı bir deneyim parçası olduğunuz hissini veriyor. Masaj ve diğer konularda ise gerçekten yüksek standart arayan kişiler için doğru adres.
Kendisine burdan yeniden teşekkürlerimi sunuyor en kısa zamanda yine görüşeceğimizi umuyorum.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

tuncayetin

Normal Üye
14 Eyl 2021
35
18
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, Daisy hanım ile geçtiğimiz 2 ay içinde 2 kere görüşme yapma şansım oldu biraz geç kaldım referans yazmak için ama geç olsun güç olmasın:)
Daisy Hanım öncelikle gerçekten sizi misafir etmekten mutluluk duyan ve gayet güler yüzlü, çekici bir hanımefendi. Özenle sizi yıkaması kurulaması ise gerçekten çok farklı bir deneyim parçası olduğunuz hissini veriyor. Masaj ve diğer konularda ise gerçekten yüksek standart arayan kişiler için doğru adres.
Kendisine burdan yeniden teşekkürlerimi sunuyor en kısa zamanda yine görüşeceğimizi umuyorum.
Yorum için teşekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Chan, seninle tanıştığıma memnun oldum. Paylaşım için zaman ayırmışsın, güzel olan bu. Teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek ümidiyle. Sevgiler 🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar