Kerem1
Normal Üye
- 27 Haz 2020
- 12
- 26
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Öncelikle Herkese Keyifli Forumlar,Serel Hanım'ı Uzun süredir Forumda takip ediyordum Lakin Birtürlü tanışma fırsatı bulamamıştım taki bi kaç gün öncesine kadar,İletişime geçtik kendisiyle Net Ve Kısa cümlelerle Sonuç odaklı bi güne plan yaptık Ve O gün geldi Yola Koyuldum Evi Herkesin Bildigi Merkezi bi yer Konum olarak Kolay Bi Muhitte Ayrıca Otopark Vs Park yeri Konusunda Sıkıntı Yaşamıcagınızı düşünüyorumVe Eve Giriş için Dairenin Önüne Geldim Kapıyı Açtıgı An Bi ara Dedim Keşke Daha önce Görüşebilseydik Kendisi Gerçekten Hanım Hanımcık,Ne konuştugunu Nasıl davranılması gerektigini O olgunlukta düşünebilen nadide biri oldugunu düşünüyorum Buarada Fizigini söylemiyorum bile Fotoğraflarda ne görüyorsanız Onun 3 Tık Üstünü düşünün Evi Gayet Nezih,Temiz Misafirine İkramları olsun,İlgisi alakası İnsanı kendi evinde hissettiriyor Birde Evde Minik misafirleri Var Hepside Çok Tatlı Ben sevmeye doyamadım Eminim sizde çok seversiniz,Yatak Vs Bu konuları Özel buluyorum Ama O Fizigi Ve Güzelligi O Yatakda birleşince Nasıl Saatlerin Geçtigini Anlamıcaksınız Biraz Uzattım Sanırım Serel Seninle Tanıştıgıma Çok Memnun Oldum,İlgin İçin Ayrıca teşekkür ederim En kısa sürede Tekrar görüşmek üzere