Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Biraz Geç Halen Unutulmayan An❤️

Kerem1 Çevrimdışı

Kerem1

Normal Üye
27 Haz 2020
12
26
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Öncelikle Herkese Keyifli Forumlar,Serel Hanım'ı Uzun süredir Forumda takip ediyordum Lakin Birtürlü tanışma fırsatı bulamamıştım taki bi kaç gün öncesine kadar,İletişime geçtik kendisiyle Net Ve Kısa cümlelerle Sonuç odaklı bi güne plan yaptık😅 Ve O gün geldi Yola Koyuldum Evi Herkesin Bildigi Merkezi bi yer Konum olarak Kolay Bi Muhitte Ayrıca Otopark Vs Park yeri Konusunda Sıkıntı Yaşamıcagınızı düşünüyorum🙏Ve Eve Giriş için Dairenin Önüne Geldim Kapıyı Açtıgı An Bi ara Dedim Keşke Daha önce Görüşebilseydik❤️ Kendisi Gerçekten Hanım Hanımcık🔥,Ne konuştugunu Nasıl davranılması gerektigini O olgunlukta düşünebilen nadide biri oldugunu düşünüyorum🤭 Buarada Fizigini söylemiyorum bile Fotoğraflarda ne görüyorsanız Onun 3 Tık Üstünü düşünün🙈 Evi Gayet Nezih,Temiz Misafirine İkramları olsun,İlgisi alakası İnsanı kendi evinde hissettiriyor😊 Birde Evde Minik misafirleri Var Hepside Çok Tatlı Ben sevmeye doyamadım😌😻 Eminim sizde çok seversiniz,Yatak Vs Bu konuları Özel buluyorum Ama O Fizigi Ve Güzelligi O Yatakda birleşince Nasıl Saatlerin Geçtigini Anlamıcaksınız😈 Biraz Uzattım Sanırım 😅 Serel Seninle Tanıştıgıma Çok Memnun Oldum,İlgin İçin Ayrıca teşekkür ederim En kısa sürede Tekrar görüşmek üzere❤️🔥🙏

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Öncelikle Herkese Keyifli Forumlar,Serel Hanım'ı Uzun süredir Forumda takip ediyordum Lakin Birtürlü tanışma fırsatı bulamamıştım taki bi kaç gün öncesine kadar,İletişime geçtik kendisiyle Net Ve Kısa cümlelerle Sonuç odaklı bi güne plan yaptık😅 Ve O gün geldi Yola Koyuldum Evi Herkesin Bildigi Merkezi bi yer Konum olarak Kolay Bi Muhitte Ayrıca Otopark Vs Park yeri Konusunda Sıkıntı Yaşamıcagınızı düşünüyorum🙏Ve Eve Giriş için Dairenin Önüne Geldim Kapıyı Açtıgı An Bi ara Dedim Keşke Daha önce Görüşebilseydik❤ Kendisi Gerçekten Hanım Hanımcık🔥,Ne konuştugunu Nasıl davranılması gerektigini O olgunlukta düşünebilen nadide biri oldugunu düşünüyorum🤭 Buarada Fizigini söylemiyorum bile Fotoğraflarda ne görüyorsanız Onun 3 Tık Üstünü düşünün🙈 Evi Gayet Nezih,Temiz Misafirine İkramları olsun,İlgisi alakası İnsanı kendi evinde hissettiriyor😊 Birde Evde Minik misafirleri Var Hepside Çok Tatlı Ben sevmeye doyamadım😌😻 Eminim sizde çok seversiniz,Yatak Vs Bu konuları Özel buluyorum Ama O Fizigi Ve Güzelligi O Yatakda birleşince Nasıl Saatlerin Geçtigini Anlamıcaksınız😈 Biraz Uzattım Sanırım 😅 Serel Seninle Tanıştıgıma Çok Memnun Oldum,İlgin İçin Ayrıca teşekkür ederim En kısa sürede Tekrar görüşmek üzere❤🔥🙏
Çoooook teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için 🙏😻
Minnaklar bayıldı sana zaten sevgi delisi gibiler 🤣 en kısa zamanda 3lü toplanmak dileğiyle @Seda ATES 😈😈😈😈😈
Hayatta önüne hep güzellikler çıksın çok öpüyorum ❤️❤️❤️❤️

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,512
2,681
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Öncelikle Herkese Keyifli Forumlar,Serel Hanım'ı Uzun süredir Forumda takip ediyordum Lakin Birtürlü tanışma fırsatı bulamamıştım taki bi kaç gün öncesine kadar,İletişime geçtik kendisiyle Net Ve Kısa cümlelerle Sonuç odaklı bi güne plan yaptık😅 Ve O gün geldi Yola Koyuldum Evi Herkesin Bildigi Merkezi bi yer Konum olarak Kolay Bi Muhitte Ayrıca Otopark Vs Park yeri Konusunda Sıkıntı Yaşamıcagınızı düşünüyorum🙏Ve Eve Giriş için Dairenin Önüne Geldim Kapıyı Açtıgı An Bi ara Dedim Keşke Daha önce Görüşebilseydik❤ Kendisi Gerçekten Hanım Hanımcık🔥,Ne konuştugunu Nasıl davranılması gerektigini O olgunlukta düşünebilen nadide biri oldugunu düşünüyorum🤭 Buarada Fizigini söylemiyorum bile Fotoğraflarda ne görüyorsanız Onun 3 Tık Üstünü düşünün🙈 Evi Gayet Nezih,Temiz Misafirine İkramları olsun,İlgisi alakası İnsanı kendi evinde hissettiriyor😊 Birde Evde Minik misafirleri Var Hepside Çok Tatlı Ben sevmeye doyamadım😌😻 Eminim sizde çok seversiniz,Yatak Vs Bu konuları Özel buluyorum Ama O Fizigi Ve Güzelligi O Yatakda birleşince Nasıl Saatlerin Geçtigini Anlamıcaksınız😈 Biraz Uzattım Sanırım 😅 Serel Seninle Tanıştıgıma Çok Memnun Oldum,İlgin İçin Ayrıca teşekkür ederim En kısa sürede Tekrar görüşmek üzere❤🔥🙏
Paylaşım için teşekkürler... (y) (y)Serel hanım ilgiyle takip ettiğimiz partnerlerden....

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı güzel paylaşımınız için teşekürler

20 Eyl 2021
88
60
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler serel hanımda çok tatlı belli ziyaret etmek lazım.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tésekkurler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,338
1,530
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar