Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biraz alkollüyüm sorun olur mu????

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Değerli mavişler,Benimle görüşmeye gelirken biraz alkollüyüm gibi bir durumu ben asla kabul etmiyorum 🤷benim ile birlikte bir iki kadeh içebilirsiniz fakat yanıma alkollü gelemezsiniz.Bu şekilde bir görüşme sağlıklı olmaz benim için.Söylemeden alkollü gelirseniz görüşmeyi sonlandırırım...

atesliatesli34 Çevrimdışı
2 Ağu 2023
13
7
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Değerli mavişler,Benimle görüşmeye gelirken biraz alkollüyüm gibi bir durumu ben asla kabul etmiyorum 🤷benim ile birlikte bir iki kadeh içebilirsiniz fakat yanıma alkollü gelemezsiniz.Bu şekilde bir görüşme sağlıklı olmaz benim için.Söylemeden alkollü gelirseniz görüşmeyi sonlandırırım...
Görüşme yerine bir erkeğin alkol alarak gelmesi son derece yakışıksız bir durumdur ….. Kendini bilen bir erkek bu davranışı bir kadına asla yapmamalıdır. Başakcım sana sonuna kadar katılıyorum....🌹

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,477
18,357
Geçtiğimiz günlerde ××× bir kişi benden randevu alıp gelmesine bir saat varken alkollü olduğunu söyledi ve görüşmeyi iptal etmek zorunda kaldım ve mağdur oldum kesinlikle çok güzel bir konu açmışsınız teşekkür ediyorum size başak hanım sayenizde Ben de buradan iletmiş olayım kesinlikle alkollü kabul etmiyorum ben alkol kullanmıyorum ama yanımda 1-2 kadeh izin veriyorum saygi ve sevgilerimle😚

2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçtiğimiz günlerde ××× bir kişi benden randevu alıp gelmesine bir saat varken alkollü olduğunu söyledi ve görüşmeyi iptal etmek zorunda kaldım ve mağdur oldum kesinlikle çok güzel bir konu açmışsınız teşekkür ediyorum size başak hanım sayenizde Ben de buradan iletmiş olayım kesinlikle alkollü kabul etmiyorum ben alkol kullanmıyorum ama yanımda 1-2 kadeh izin veriyorum saygi ve sevgilerimle😚
❤️❤️❤️

southpark Çevrimdışı
6 Kas 2023
64
77
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunu bir polemik konusu olsun diye söylemiyorum ancak bir alkol sever olarak şunu sormak zorunda hissediyorum kendimi.
1- Alkolün dışarda alınması ile yanınızda alınması arasında ki fark ne?
2-Alkol almanın size saygısızlık yapılmadığı sürece,sigara içmenin nasıl saygı ile bir alakası yoksa,alkol almanın da saygı ile bir alakası olmadığını düşünüyorum...
3-Herkesin özgüveni tavan değildir... Bazı insanlar alkolün rahatlatıcı etkisi sayesinde görüşme yapabilecek rahatlığa ulaşır,bu şekilde olan bir çok insan tanıyorum..
4-Eğer alkolü ağzıyla değil,mabadiyla icenlerden bahsediyorsaniz o konuda size katilabilirim.
5- Tabi herkesin kendine göre kurallari var ve buna saygı duyulmalı... Size de saygı duyuyorum... Ancak alkol sever olarak bunları söylemeden gecemedim...
Diğer aşamalarda alkol olmazsa,
Bu sektör büyük yara alır...
Saygılar sunarım...

2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bunu bir polemik konusu olsun diye söylemiyorum ancak bir alkol sever olarak şunu sormak zorunda hissediyorum kendimi.
1- Alkolün dışarda alınması ile yanınızda alınması arasında ki fark ne?
2-Alkol almanın size saygısızlık yapılmadığı sürece,sigara içmenin nasıl saygı ile bir alakası yoksa,alkol almanın da saygı ile bir alakası olmadığını düşünüyorum...
3-Herkesin özgüveni tavan değildir... Bazı insanlar alkolün rahatlatıcı etkisi sayesinde görüşme yapabilecek rahatlığa ulaşır,bu şekilde olan bir çok insan tanıyorum..
4-Eğer alkolü ağzıyla değil,mabadiyla icenlerden bahsediyorsaniz o konuda size katilabilirim.
5- Tabi herkesin kendine göre kurallari var ve buna saygı duyulmalı... Size de saygı duyuyorum... Ancak alkol sever olarak bunları söylemeden gecemedim...
Diğer aşamalarda alkol olmazsa,
Bu sektör büyük yara alır...
Saygılar sunarım...
Fikirlerine saygı duyuyorum 👍Fakat karşıda ki insanı tanımıyorum 🤷alkol o kişide nasıl bir etki bırakır bilemem🤷yanım da içmesi çok şey değiştirir 👍 çünkü orda ona müdahale edebilecek ben varım çabuk etkileniyor ise tatlı dille bırakmasını sağlarım 😉

southpark Çevrimdışı
6 Kas 2023
64
77
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fikirlerine saygı duyuyorum 👍Fakat karşıda ki insanı tanımıyorum 🤷alkol o kişide nasıl bir etki bırakır bilemem🤷yanım da içmesi çok şey değiştirir 👍 çünkü orda ona müdahale edebilecek ben varım çabuk etkileniyor ise tatlı dille bırakmasını sağlarım 😉
Teşekkürler cevap için...
Çok naziksiniz...

blackwhitesi1903 Çevrimdışı
10 Ocak 2022
25
45
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşebilsek yeter alkol almasak ta olur =))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar