Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hatta iyi bir altyapi, tecrube ve guzel bir ruha ihtiyaç var.Burda iki ruh görünüyor, hepsiyle ayni anda sevisebilmek maharet ister.
Sevişmek gibi seviişmek lazım ciddenSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Salt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Çok önemli haklısınız yaşayalım birgün beraberSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Sex sirasinda Ruhunuzu seytana sattiginiz dogru mu(ironi tabi lutfen yanlis anlamayin)Salt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Teşekkür ederimAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Mikkkemmeeeeell
KesinlikleHatta iyi bir altyapi, tecrube ve guzel bir ruha ihtiyaç var.
Yani burda tecrübe konuşuyor, altyapi "afetle" karşılaşınca teklesede , ruhumu da ben anlatirsam ayıp olur.Kesinlikle
Öyle deme ya. Bazen salt seks te çok eğlenceli olabiliyor.Salt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Ruh önemliHatta iyi bir altyapi, tecrube ve guzel bir ruha ihtiyaç var.
Katıla katıla katılıyorum, ruh önemli, geri kalan zevkler ve renkler kısmı. .Ruh önemli
Hahahah oda olur inşallahKeşke 30 yaşında olsaydım. Ruhunuzla neler yapardık kim bilir
Sevişmek önemliSevişmek gibi seviişmek lazım cidden
Fikir beyin herşey sevişmeliÖnce fikirler sevişmeli.
'Pompa Teorisi' adlı kitabı öneririmFikir beyin herşey sevişmeli
Haz önemliKesinlikle katılıyorum. Olayın hazzına vara vara
KısmetÇok önemli haklısınız yaşayalım birgün beraber
HahahahahKahrol dusman al sana bombe
biz @Tatlı Kıvırcık ile hep öyle yapıyoruzSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Bencedebiz @Tatlı Kıvırcık ile hep öyle yapıyoruz
Bir gele bilsem ruhen bedenen ne varsa herşeyimi ortaya koyacam ama gelemedimSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Var tabikiOnu da basarabilen var mı bilemiyoruz
Ruhu beslemek tabikiBedenen tatminlik bir yere kadar, önemli olan ruhu beslemek...
Bedenimle sevişebilirsin ya ruhumla?'Bedenime sahip olabilirsin an ruhuma asla' eski turk filmlerinde kaldı artık.
ruhum ile birlikte olmasını tercih ederdimBedenimle sevişebilirsin ya ruhumla?
Denerim.Bedenimle sevişebilirsin ya ruhumla?
DogrudurÖyle deme ya. Bazen salt seks te çok eğlenceli olabiliyor.
Salt sex mi sizinle insan ruhu ile sevişir kısa zamanda tanışmak kaynaşmak dileğiyle
saygılar
Harika...Salt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
KesinlikeHarika...
Yaşamak tadmak lazım..
Bedeniniz muhteşem görünüyor, ruhunuz da anladığım kadariyla ondan aşağı kalmiyor gibi, ikisiyle de ortak ritmi yakalarsak yakarız bu gezegeni, en yakın zamanda size gelmek istiyorum
Memme önemli tabiiMemeler desem
mememle sev beniMemeler desem
çok haklısınız bu arada çok acımasızsın bu yasaklarda yapılırmı bize böyleSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Vitamini kabuğunda derlerPortakalı soymadan içindekini bilemem
Olgun beyleri seviyorumYaşa takılıp takılmadığınızı bilmem;
Ama gözlere takılıp, gönüllere düştüğünüz kesin
PekiSana yolculuk yapmak istiyorum...
............. Kes yüreğe giden bir bilet;
........................ Can kenarı olsun
KesinlikleKesinlikle! bu sevişme bir "program" dahilinde bile olsa partnerinle uyum sağlayarak tam bir birleşme gerçekleştirmek, zirveye ulaşmanın, gerçek seksin anahtarıdır. Ancak buradaki seks sadece cinsel birleşme değildir. Bu uyumun dahilinde turkulu bir öpüşme bile bacakları titretir, inanılmaz bir haz verebilir. Gerisi teferruattır.
Eylül hanımla önce fikren sevişiyorsun fikir sevişmesi güzel dir bu arada eylül hanımın o güzel memeleri ince beli süper kalçası bir bakiyorsan yatakdasın afeti devran durmuyor o bir star yaşamak lazım durmak yok yola devam
Bedeniniz muhteşem görünüyor, ruhunuz da anladığım kadariyla ondan aşağı kalmiyor gibi, ikisiyle de ortak ritmi yakalarsak yakarız bu gezegeni, en yakın zamanda size gelmek istiyorum
Teşekkür ederim canımEylülden önce sevişmek ve Eylülden sonra sevişmek diye ikiye ayrılması gerekli
Hani halk arasında bir laf vardır erkek yiyemiyecegi herhangi bir şeyin altına girmezmiydi neydi. İşte ruh bu sınıfa giriyor gibi bir algı yarattı bendeBedenimle sevişebilirsin ya ruhumla?
KesinlikleSana bıraksam kendimi herşey olması gereken gibi olur zaten... @STAREYLÜL
Hahahahah bu iyiydiTabiki her türlü sevişilir baksanıza, biri fena beddua etmiş taş gibi olmussun
Çok teşekkür ederimGöğüsler cok fena kabına sığmamış, aşırı sexi göğüsleriniz var .eylül hanım cok güzeller
Çok teşekkür ederim umarım tanışırızRuhu la seviş, seviş meye ruhunu katmak bunu yapmak yürek ister bence ,tutku yla sevişmek beceri ister,en önemlisi yetenek ve zerafet ister ,ama bildiğim ve emin olduğum bi sey varsa bir gün yolunuza misafir olursa sizinle sevişirken ruhumun tüm derinliklerinde kaybolurken kaybolmanin verdigi derin ve ihtişamlı saatleri asla unutmayacağımdır,
Umarim eylül hanım müsadeniz olursa tanışırız,Çok teşekkür ederim umarım tanışırız
Kesinlikle çok az kişi bilirSevişmeye ruh katmak dünyanın en büyük sanatsal
Sevişmeye ruh katmak sexin özüne inmek gibi
Herkes bu yolu bilemez bilenler de cok az dır.
Çok teşekkür ederim bir gün neden olmasın limon'a sahip olduğum için ben şanslıyim aslındaVe bence siz bir sanatçısıniz, sanatıyla bütünleşen biriniz,
Sizinle tanışmak sanatınızdan anlatımları yaşamayı cok isterdim. Limonu da tanırdık, sevimli ve dünyanın en şanslı kedisi aslında kedi degil muhteşem bir varlık.
Çok teşekkür ederim çok naziksinizÇiçek için koku hangi anlamı ifade ediyorsa,erkekler içim de Star Eylül'ün anlamı o!Enfessiniz
Referansli olana kolaylık mevcutAşının yaş sınırı aşağıya çekildiği gibi sizin yaş sınırını aşağıya cekebilir misiniz? Daha 2 sene beklemem gerek
Çok teşekkür ederimÇiçek için koku hangi anlamı ifade ediyorsa,erkekler içim de Star Eylül'ün anlamı o!Enfessiniz
KesinlikleSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Olur herzamnSalt sex değil gerçek sevişmek önemli Ekli dosyayı görüntüle 52651
Ozlendiniz bayımHer gün olduğu gibi,
Bugünün de büyüsü SENSİN.
Sihirli lambası,
Uçan halısı, Hayat veren öpücüğü.
PekiOlur herzamn
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!