Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir zamanlar Beylikdüzünde

dignity Çevrimdışı
27 Kas 2009
77
26
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma üyeyim ve birkaç ay önce tekrar görüşme yapmaya başladım, Dün görüştüğüm bir pembiş ile sohbetimiz sırasında tecrübelerin buraya aktarılmasını pembişlerin oldukça önemsendiğini anladım. Bilseydim bizlere güzel vakit yaşatabilmek için çabalayanlar pembişler için daha önce de vakit ayırırdım. Araya bir de korona girdiği için korona öncesi bir görüşmeyi aktarmak istiyorum.

İlk defa tanışacağımız Rüya hanım ile evinde buluşmak için bir gün önceden sözleştik, O kadar kalender ki aynı gün sorsaydım sanırım yine beni geri çevirmezdi . Evi kolay bulunur bir lokasyonda, içi geniş ve temiz, evimde hissederek görüşmeyi tamamladım.

Gitmeden önce fetişizm içerikli ve soft dominant bir partneri oynamasını istediğimi ve özellikle acıdan hoşlanmadığımı belirttim. İsteklerimin hepsi kabul gördü, bir de üstüne "beni memnun edemezsen acı kısmına söz veremem" deyip adrenalin dozunu arttırdı ama sonunda memnun oldu ki kazasız attlattık. O genç, sıfır beden altında bir panter varmış meğer, kadrini o zaman anladım, bu kadar yorum almasına şaşmamalı.

Küçük bir enstantaneyi aktarmadan geçemeyeceğim, ben çıkarken açık kalan televizyonda gelin-kaynana programlarından biri vardı, Montumu giyerken 30s berarber televizyona kitlendik ve programda başkasın arkasından konuşanlara "başkasına kötülük düşünüp yüreğinizi karartmayın" lafını yapıştırdı, ne küfür, ne beddua sadece içten bir tavsiye, bu panterin temiz yüreğine de şahitlik etmiş oldum. Aklımda bir dahaki görüşmeyi GFE mi istesem sedaları, tatmin ve huzurla yanından ayrıldım.

Yaşattığı anlar için teşekkür ederim ve temiz yüreğini hiç kirletmemesini dilerim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler; son söz gerçekten de hepimizin hatırında tutması gereken cinsten olmuş... (y)👏

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
2 tarafıda tebrik ediyorum ama acı olayı tüm konsantrasyonu bozuyor

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma üyeyim ve birkaç ay önce tekrar görüşme yapmaya başladım, Dün görüştüğüm bir pembiş ile sohbetimiz sırasında tecrübelerin buraya aktarılmasını pembişlerin oldukça önemsendiğini anladım. Bilseydim bizlere güzel vakit yaşatabilmek için çabalayanlar pembişler için daha önce de vakit ayırırdım. Araya bir de korona girdiği için korona öncesi bir görüşmeyi aktarmak istiyorum.

İlk defa tanışacağımız Rüya hanım ile evinde buluşmak için bir gün önceden sözleştik, O kadar kalender ki aynı gün sorsaydım sanırım yine beni geri çevirmezdi . Evi kolay bulunur bir lokasyonda, içi geniş ve temiz, evimde hissederek görüşmeyi tamamladım.

Gitmeden önce fetişizm içerikli ve soft dominant bir partneri oynamasını istediğimi ve özellikle acıdan hoşlanmadığımı belirttim. İsteklerimin hepsi kabul gördü, bir de üstüne "beni memnun edemezsen acı kısmına söz veremem" deyip adrenalin dozunu arttırdı ama sonunda memnun oldu ki kazasız attlattık. O genç, sıfır beden altında bir panter varmış meğer, kadrini o zaman anladım, bu kadar yorum almasına şaşmamalı.

Küçük bir enstantaneyi aktarmadan geçemeyeceğim, ben çıkarken açık kalan televizyonda gelin-kaynana programlarından biri vardı, Montumu giyerken 30s berarber televizyona kitlendik ve programda başkasın arkasından konuşanlara "başkasına kötülük düşünüp yüreğinizi karartmayın" lafını yapıştırdı, ne küfür, ne beddua sadece içten bir tavsiye, bu panterin temiz yüreğine de şahitlik etmiş oldum. Aklımda bir dahaki görüşmeyi GFE mi istesem sedaları, tatmin ve huzurla yanından ayrıldım.

Yaşattığı anlar için teşekkür ederim ve temiz yüreğini hiç kirletmemesini dilerim.
Çok teşekkür ederim değerli partnerim 😘 benim için yazdıkların düşüncelerin çok güzel yaşadığımız süre boyunca herşey değişebilir ama değişmesini istemediğimiz tek şey kalp güzelliği temizligi olur dilerim hep güzel insanlar ile karşılaşırız senin gibi değer li birini tanıdığım için çok mutluyum 😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,960
6,685
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar