Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Rüya Gördüm Sanki :)

16 Mar 2019
56
140
Merhaba,
Birkaç gündür Rüya Hanımı takibime almıştım.Cuma günü kendisi ile kısa bir mesajlaşmanın ardından attığı konuma doğru yola çıktım.
Evi kolay bulunabilir ve park sorunu yaşamayacağınız bir yerde.Rüya Hanıma gelirsek genç ve çıtıpıtı bir hanımefendi, esmer, gayet, sıcak ve samimi bir sohbeti var.Sağolsun kıyafet konusunda da beni kırmadı ve istediğim kıyafetleri giymişti.
Yatak faslına gelirsek,yatakta çıtkırıldım birisi değil,her pozisyona uyum sağlayıp partnerini mutlu etmeyi bilen, uyumlu ve epey şehvetli bir hanımefendi.Oral konusunda da çok istekli ve başarılıydı.Dinlenme sırasında da epey sohbet ettik ve yanında sıkılmayacağınız birisi.Evi çok derli toplu ve temizdi.
Sonuca gelirsek benim çok memnun kaldığım bir görüşme oldu ve kesinlikle tanışılması gereken partnerlerden birisi.Grup görüşmesi de varmış,birkaç hafta içerisinde grup görüşmesi içinde söz aldım.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba,
Birkaç gündür Rüya Hanımı takibime almıştım.Cuma günü kendisi ile kısa bir mesajlaşmanın ardından attığı konuma doğru yola çıktım.
Evi kolay bulunabilir ve park sorunu yaşamayacağınız bir yerde.Rüya Hanıma gelirsek genç ve çıtıpıtı bir hanımefendi, esmer, gayet, sıcak ve samimi bir sohbeti var.Sağolsun kıyafet konusunda da beni kırmadı ve istediğim kıyafetleri giymişti.
Yatak faslına gelirsek,yatakta çıtkırıldım birisi değil,her pozisyona uyum sağlayıp partnerini mutlu etmeyi bilen, uyumlu ve epey şehvetli bir hanımefendi.Oral konusunda da çok istekli ve başarılıydı.Dinlenme sırasında da epey sohbet ettik ve yanında sıkılmayacağınız birisi.Evi çok derli toplu ve temizdi.
Sonuca gelirsek benim çok memnun kaldığım bir görüşme oldu ve kesinlikle tanışılması gereken partnerlerden birisi.Grup görüşmesi de varmış,birkaç hafta içerisinde grup görüşmesi içinde söz aldım.[/QUOT teşekkürler canim inanki benide çok mutlu senin güzel sohbetin tavrın hele temizliğine dikkat etmen ayrı incelik gayat eğlenceli ve güzel geçti görüşmemiz grup için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar