Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir mutlu gece daha...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzunca bir aradan sonra, vakitleri ayarlayıp Masöz Frida ile tekrar görüşebildim. Araya giren zamana rağmen, sanki dün görüşmüşcesine bir sıcaklık ve ilgi ile karşıladı kapıdan beni. İnsanı kafaca rahatlatan güzel muhabbeti ile içtiğimiz biraların ardından, sıra bedensel rahatlamaya gelmişti her zamanki gibi. Becerikli ellerine teslim ettiğim vücudum hamur kıvamına geldikten sonra, nihayet sıra karşılıklı zevk alma bölümüne gelmişti (giggle) Bu kısımda da geçirilen uzun, bol aksiyonlu ve zevkli dakikaların ardından, karşılıklı ulaşılan doyumun getirdiği mutlulukla, canım hiç yataktan kalkmak istememişti açıkçası :( Yine de dolan vakit eşliğinde hazırlanıp terk-i diyar eylemek gerekiyordu artık gecenin karanlığına doğru…
Bana yaşattığın mutluluk ve rahatlama için bir kez daha teşekkür ederim; umuyorum yakında tekrar ziyaret edebilirim seni Masöz Frida …

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayan ve yaşatanın yüreğine sağlık...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Uzunca bir aradan sonra, vakitleri ayarlayıp Masöz Frida ile tekrar görüşebildim. Araya giren zamana rağmen, sanki dün görüşmüşcesine bir sıcaklık ve ilgi ile karşıladı kapıdan beni. İnsanı kafaca rahatlatan güzel muhabbeti ile içtiğimiz biraların ardından, sıra bedensel rahatlamaya gelmişti her zamanki gibi. Becerikli ellerine teslim ettiğim vücudum hamur kıvamına geldikten sonra, nihayet sıra karşılıklı zevk alma bölümüne gelmişti (giggle) Bu kısımda da geçirilen uzun, bol aksiyonlu ve zevkli dakikaların ardından, karşılıklı ulaşılan doyumun getirdiği mutlulukla, canım hiç yataktan kalkmak istememişti açıkçası :( Yine de dolan vakit eşliğinde hazırlanıp terk-i diyar eylemek gerekiyordu artık gecenin karanlığına doğru…
Bana yaşattığın mutluluk ve rahatlama için bir kez daha teşekkür ederim; umuyorum yakında tekrar ziyaret edebilirim seni Masöz Frida …

Sevgili kadikoylu sıcacık duygu ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim ayaklarına ve kesene sağlık:)) Bol sohbetli bol kahkahali harika bi zaman geçirdiğimize inanıyorumBirdaga ki görüşmemizde Viktor Levi de misafirim ol sonrası mi :))))Bende ellerinden bi mssaj alıp hamur kıvamına gelip sonrasında karsilikli mutlu sona erismek istiyorum:)))

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327

Sevgili kadikoylu sıcacık duygu ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim ayaklarına ve kesene sağlık:)) Bol sohbetli bol kahkahali harika bi zaman geçirdiğimize inanıyorum?Birdaga ki görüşmemizde Viktor Levi de misafirim ol sonrası mi :))))Bende ellerinden bi mssaj alıp hamur kıvamına gelip sonrasında karsilikli mutlu sona erismek istiyorum:)))

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili kadikoylu sıcacık duygu ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim ayaklarına ve kesene sağlık:)) Bol sohbetli bol kahkahali harika bi zaman geçirdiğimize inanıyorum🤗Birdaga ki görüşmemizde Viktor Levi de misafirim ol sonrası mi :))))Bende ellerinden bi mssaj alıp hamur kıvamına gelip sonrasında karsilikli mutlu sona erismek istiyorum:)))

Böyle misafirliğe can kurban, memnuniyetle :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar