Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bir küçük "puf" operasyonu

11 May 2018
69
88
Cinsiyetiniz nedir?
@AHU hanımla görüşmeye gittiğinizde karşılaşacağınız en önemli şey samimiyet olacaktır. İnsanı oldukça tatmin eden bir güzelliğe, ülke ortalamasının üzerinde bir boya ve harika bakan derin gözlere sahip.

Hafta başı ani bir kararla şansımı denemek için mesaj attım ve çok kısa sürede geri döndü. Tanışma ve ikram sonrası güzel bir sohbetimiz oldu; ilk kez bir görüşme esnasında borsa muhabbeti yaptım yanından ayrılırken tüyo bile verdi :LOL: hatun kişi operasyona sizi sömürerek başlıyor ilk yarı sonunda yüzümdeki ruju temizlemem baya zamanımı aldı diyebilirim son raunda koltukta blowjob ile başlayıp zirveyi deepthroat ile zorlarken yatak odasına yürümeye üşendiğimden o an gözüme ilişen pufun üzerinde kendisinin muhteşem kalçalarına dayanamadığımdan doggystyle devam ettik. İşte o sırada hanımefendiden gelen cim teklifi ile en son bağır çağır kendimi koltuğa bıraktım. Ayrıca puf üzerinde ilk kez benimle operasyon yapmış olması benden ona küçük bir hatıra oldu :p Her şeyi keyif alarak yaptığından tatmin olmamak mümkün değil.Anlayacağınız sevgili @AHU ile görüşmek her yönden sizi keyiflendirecektir.

Tatlılığı samimiyeti ve muhteşem geçen operasyonlar için kendisine buradan da teşekkür ediyorum

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ooo..Süper..👍Pufflar,cimler..Harika şeyler👍

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
315
335
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
189
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahu hanım foruma hızlı bir giriş yaptı gibi😀Tebrikler...🎉🎊💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar