Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir kedi gordum sanki

yalaniste Çevrimdışı
22 Ağu 2015
242
298
Aylin hanim kedigillerin en buyugu olan kaplan irkindan.

kendisiyle sanirim 3 yada 4. gorusmem oldu. Kendisi cok sempatik, tatli bir hanimefendi. Boyle bicir bicir hic susumuyor. (Kesinlikle geveze degil.)

karsilamasi, ikramlari kesinlikle cok tatmin edici. İste hersey bu andan sonra basliyor;

arkadas, yataga gectiginiz anda sizin ona birsey yapma sansiniz yok. İcinden 10 kaplan gucunde bir canli cikip size saldiriyor. Orali, sevismesi yatagi efsanenin otesinde guzel. Sizi yerden alip gokyuzunde bi yerde yere atiyor. Kendinize gelmeniz bayagi uzun suruyor. Bu kadar atesli bir hatunla filmlerde bile yok. O kadar efsane. Kendisini anlatmaya inanin kelimeler asiri yetersiz . Kesinlikle gidilip yasanmasi gereken bir olay.

Tabi her guzelde oldugu gibi onda da bir kusur var. Ulasamiyorsunuz, cok nadir musait yakalayabiliyorsunuz. Ama o yakaladiginiz anin ne kadar degerli oldugunu yanina gidince fark ediyorsunuz. İnanin beklemeye deyiyor.

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
792
694
ve @AylinAylin bir gencin daha hayatına tesir etmiş, aklını başından almış, geride vermemiş :)
herkese teşekkürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
@yalaniste, valahi bunu yeni görüyorum canımcığım, dur hele bir foruma sesleneyim, sonra bu harika yazıya cevap vereceğim. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin hanim kedigillerin en buyugu olan kaplan irkindan.

kendisiyle sanirim 3 yada 4. gorusmem oldu. Kendisi cok sempatik, tatli bir hanimefendi. Boyle bicir bicir hic susumuyor. (Kesinlikle geveze degil.)

karsilamasi, ikramlari kesinlikle cok tatmin edici. İste hersey bu andan sonra basliyor;

arkadas, yataga gectiginiz anda sizin ona birsey yapma sansiniz yok. İcinden 10 kaplan gucunde bir canli cikip size saldiriyor. Orali, sevismesi yatagi efsanenin otesinde guzel. Sizi yerden alip gokyuzunde bi yerde yere atiyor. Kendinize gelmeniz bayagi uzun suruyor. Bu kadar atesli bir hatunla filmlerde bile yok. O kadar efsane. Kendisini anlatmaya inanin kelimeler asiri yetersiz . Kesinlikle gidilip yasanmasi gereken bir olay.

Tabi her guzelde oldugu gibi onda da bir kusur var. Ulasamiyorsunuz, cok nadir musait yakalayabiliyorsunuz. Ama o yakaladiginiz anin ne kadar degerli oldugunu yanina gidince fark ediyorsunuz. İnanin beklemeye deyiyor.

Ben 5 oldu diye saymıştım ama karıştırdım galiba sevgili @yalaniste :)

Bu arada denk gelebildiklerimizin iki katı kadar da denk gelemediklerimiz var ama ahh evrenin hatası bu, ben masumum biliyorsun. :)

Her seferinde vakit geçirmekten keyif aldığım ve bu ortamda denk gelinebilecek en hoş ve düzgün insanlardansın, seni tanımak bir şans. 😍🙏

Bıcır bıcır tabirin için vw kaplan benzetmen için ayrıca teşekkürler, bu haller artık benim ismimle bütünleşti ya ne mutlu.😘😍

Tekrarı yakın olan bir başka randevumuzda yine kaynatmak ve yine gökyüzüne çıkmak üzere diyorum ha bir de, hem iş hayatı hem Aylinsel hayat derken bana ulaşılması zor ama sen de azmine en çok hayran olduklarımdansın. Seviliyor ve sayılıyorsun.

E NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!!😍😍

Sevgiler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar