Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir İspanyol Leydi'si... (Kelimeler Kifayetsiz !!!)

BERAT

Normal Üye
29 Mar 2021
25
55
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhabalar ;

Foruma üye olduğum günden beri sebebini benimde çözemediğim bir şekilde her foruma girdiğimde elim direk kendisine gitmekteydi.
Sonunda fırsat bulup kendisiyle dün akşam görüşme şansıma naip oldum.

Ceren Hanım gerçekten "Classy Girl" dediğimiz elit bir hanımefendi , sizi her an her ortamda taşıyabilir ve eşlik edebilir.
Onunla oluğunuz süre zarfında ve ortamda kendinizi gerçekten bir beyfendi gibi hissedersiniz.
Gerçekten çok kültürlü , naif ve nazik , görünüşü ve doğallığıyla sizi mest ediyor. Özellikle de latin vücut hatlarına sahip olması sebebiyle sizi çok etkileyecektir.

Onunla beraber olduğunuz süre içerisinde sakın ama sakın zaman hesabı yapmayın , eğlenceli ve keyifli sohbetinden dolayı zamanın nasıl aktığını anlayamazsınız.
Özellikle de yatakta partneri ile olan ilişkisi gerçekten mükemmel , ne zaman nasıl devreye gireceğini , partnerine nasıl davranacağını biliyor ve ilişki esnasındaki zamanlamaları mükemmel. Dudaklarına gelirsek kelimeler kifayetsiz.

Dün akşam benim misafirim olarak bana yaşatmış olduğun eğlenceli , keyifli ve inanılmaz güzel anlar için çok ama çok teşekkür ederim güzelim.

Öpüyorum kocaman güzelim , en kısa zamanda görüşmek ve kaldığımız yerden devam dileğiyle ESMERALDA !!!

savars Çevrimdışı
6 May 2010
138
68
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese Merhabalar ;

Foruma üye olduğum günden beri sebebini benimde çözemediğim bir şekilde her foruma girdiğimde elim direk kendisine gitmekteydi.

Ceren Hanım gerçekten "Classy Girl" dediğimiz elit bir hanımefendi , sizi her an her ortamda taşıyabilir ve eşlik edebilir.
Onunla oluğunuz süre zarfında ve ortamda kendinizi gerçekten bir beyfendi gibi hissedersiniz.
Gerçekten çok kültürlü , naif ve nazik , görünüşü ve doğallığıyla sizi mest ediyor. Özellikle de latin vücut hatlarına sahip olması sebebiyle sizi çok etkileyecektir.

Onunla beraber olduğunuz süre içerisinde sakın ama sakın zaman hesabı yapmayın , eğlenceli ve keyifli sohbetinden dolayı zamanın nasıl aktığını anlayamazsınız.
Özellikle de yatakta partneri ile olan ilişkisi gerçekten mükemmel , ne zaman nasıl devreye gireceğini , partnerine nasıl davranacağını biliyor ve ilişki esnasındaki zamanlamaları mükemmel. Dudaklarına gelirsek kelimeler kifayetsiz.

Dün akşam benim misafirim olarak bana yaşatmış olduğun eğlenceli , keyifli ve inanılmaz güzel anlar için çok ama çok teşekkür ederim güzelim.

Öpüyorum kocaman güzelim , en kısa zamanda görüşmek ve kaldığımız yerden devam dileğiyle ESMERALDA !!!
Kimin eli gitmiyor ki

CEREN BAŞAK Çevrimiçi
4 Haz 2020
2,016
6,600
Herkese Merhabalar ;

Çok çok teşekkürler beratcığım süper bir akşamdı benim içinde herşey süperdi💋🥂♥️

BERAT

Normal Üye
29 Mar 2021
25
55
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle paylaşım için tşkler...Geçen günler içerisinde bende 1 saatlik bir misafiri olma şerefine nail olmuştum.Ben yön bulma konusunda biraz şapşik biriyim.Dolayısıyla biraz erken ulaştım.Konumu da çok çok kolay bir muhitte.Çok kültürlü ve donanımlı onunla sohbet etmek çok hoş,onun yanında zaman; su gibi akıyormuş, onu sonradan öğrendim 😊 1 saatlik görüşme neredeyse 2 saate yaklaşmış kapıdan çıkarken saati sorunca öğrenmiş oldum.Zaman ve saat önemsiz demişti.çok çok utanmıştım hatta çıkarken gözlerine bakamamıştım..."KENDİSİ DE YÜREĞİ DE İNSANLIĞI DA ÇOK ÖZEL VE ÇOK GÜZEL"...misafiriyseniz kendinizi çok çok değerli hissedersiniz...
Yorumun için teşekkür ederim dostum , Yorumundan anladığım kadarıyla sende çok güzel bir insansın.

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
184
542
39
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımınız için çok teşekkürler.

Pembişleri tanıyabilmek adına olabildiğince çok referans okumaya çalışıyorum. Son dönemde Ceren Hanım'a gelen referanslar gerçekten çok dikkatimi çekiyor. İletişim, yaklaşım ve nezaket görüşmelerde en değerli bulduğum şeyler. Bu kavramları kendisinin neredeyse her referansında görmek hem bende aşırı olumlu bir intiba bıraktı ve çok hoşuma gitti. Pandemi ve yasakların durumu ne olacak bilemiyorum ama kendisine yakın muhitte oturan biri olarak, umarım bir gün kendisiyle tanışma fırsatı bulabilirim. :)

BERAT

Normal Üye
29 Mar 2021
25
55
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için çok teşekkürler.

Pembişleri tanıyabilmek adına olabildiğince çok referans okumaya çalışıyorum. Son dönemde Ceren Hanım'a gelen referanslar gerçekten çok dikkatimi çekiyor. İletişim, yaklaşım ve nezaket görüşmelerde en değerli bulduğum şeyler. Bu kavramları kendisinin neredeyse her referansında görmek hem bende aşırı olumlu bir intiba bıraktı ve çok hoşuma gitti. Pandemi ve yasakların durumu ne olacak bilemiyorum ama kendisine yakın muhitte oturan biri olarak, umarım bir gün kendisiyle tanışma fırsatı bulabilirim. :)
İnşallah dostum , en yakın zamanda bu fırsata nail ol sende.🙏

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
137
267
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Her gelen referans ve yeni fotoda daha da çok ilgimi çeken bir pembiş. Yasaklar bir tık hafifletildiğinde umarım görüşebiliriz. :giggle:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar