Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Garip Davranış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cerberos Çevrimdışı

cerberos

Normal Üye
31 Tem 2012
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Çok mesajım yok fakat katılım tarihime bakarsanız çok yeni biri olmadığımı görebilirsiniz.

Kendisi ile bugün saat 2'de görüşmek üzere sözleşmiştik. Saatin 2'yi vurmasına ramak kala, apartmanın 10 adım uzağındayken bana "Ektiginiz için teşekkürler" diye mesaj attı ve sanıyorum devaminda da engelledi çünkü anında geri dönüş yapmama ve 2:02'de kapısında olmama rağmen bir daha da iletişim kurmadı.

Bugüne kadar malum siteden yabancılarla görüşmeyi tercih ediyordum uzun süredir, nedenini hatırladım gibi...

Guinness Çevrimdışı

Guinness

Normal Üye
29 May 2019
42
117
Öncelikle geçmiş olsun.
Bahana arama maksatlı olarak görmeyin ama, aslında kendisi buradan gördüğümüz kadarıyla iletişimi kolay ve insanlarla iyi ilişkiler kuran bir hanım kızımız. Acaba iletişimde siz oraya varmadan önce bir kopukluk mu oldu? Örneğin trafiktesinizdir telefona bakmamışsınızdır, son ana kadar da cevap gelmeyince kendisi de ekildiğini düşünmüş olabilir?

Gentlemann Çevrimdışı

Gentlemann

Normal Üye
21 Tem 2019
24
14
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok mesajım yok fakat katılım tarihime bakarsanız çok yeni biri olmadığımı görebilirsiniz.

Kendisi ile bugün saat 2'de görüşmek üzere sözleşmiştik. Saatin 2'yi vurmasına ramak kala, apartmanın 10 adım uzağındayken bana "Ektiginiz için teşekkürler" diye mesaj attı ve sanıyorum devaminda da engelledi çünkü anında geri dönüş yapmama ve 2:02'de kapısında olmama rağmen bir daha da iletişim kurmadı.

Bugüne kadar malum siteden yabancılarla görüşmeyi tercih ediyordum uzun süredir, nedenini hatırladım gibi...
Pardon. Kimden bahsediyorsunuz acaba?

19 Tem 2019
57
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Muhtemel sizi başkasıyla karıştırdı...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@eda parlar diyaloğu düzgün ve tatlı bir insandır, bu konuyla ilgili elbette söyleyecekleri şeyler olacaktır. Bekleyelim...

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Şuan konu açan beyfendi misafirim :) küçük bir kopukluk ve yanlış anlama olmuştu. Sorun yok kendisine de izah ettim. Haberleşme sorunu yaşadık sadece ama mutlu sona vardık :)

cerberos Çevrimdışı

cerberos

Normal Üye
31 Tem 2012
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, evet Eda ile buluştuk, hikayenin onun tarafını dinleyince ona da hak verdim. Diğer arkadaşların söylediği gibi bir iletişim kopukluğu söz konusu olmuş diyebiliriz. Bu yanlış anlaşılmayı gidermekle beraber çok çok iyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. Eda'nin dediği gibi mutlu sona vardık hem de ne varma :)

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
57
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eda harbidir yeter ki karşıdaki delikanlı olsun. Bir kere bile görüşmek yeterlidir bu yönünü keşfetmek için. Yanlış anlaşılmanın tatlıya bağlanması güzel. Eda baldır kimine de candır :)

19 Eyl 2017
1,147
2,028
Eda harbidir yeter ki karşıdaki delikanlı olsun. Bir kere bile görüşmek yeterlidir bu yönünü keşfetmek için. Yanlış anlaşılmanın tatlıya bağlanması güzel. Eda baldır kimine de candır :)

Yaa çok teşekkür ederim 🤗

madengineer Çevrimdışı
4 Eyl 2019
168
159
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence de yüzyüze görüşmek daha nasip olmadı ama telefonda ki görüşmemizde bile belli oluyor bu yönü.

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
230
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bin türlü insan ile muhatap oluyorlar. Sizin yanlış bir söyleminiz o kişide acaba yarattımı bir an ürperme oluyor doğal olarak bu kişiler robot değil bir hanımefendi. Ve her zaman profesyonel davranarak yaklaşılır. Güzel dakikalarınız bol olsun.. @eda parlar ve centilmenleri sevgiyle ve sevişme ile kalın

19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bin türlü insan ile muhatap oluyorlar. Sizin yanlış bir söyleminiz o kişide acaba yarattımı bir an ürperme oluyor doğal olarak bu kişiler robot değil bir hanımefendi. Ve her zaman profesyonel davranarak yaklaşılır. Güzel dakikalarınız bol olsun.. @eda parlar ve centilmenleri sevgiyle ve sevişme ile kalın

Harika bir farkındalık ve sen de harikasın çok teşekkür ederim 🤗

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,682
1,745
konu tatlıya bağlandığı için yoruma kapatıyorum herkese iyi eğlenceler :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar