Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Aylin’zedenin İtirafları

Simurg34 Çevrimdışı
26 Kas 2018
15
15
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aylin ile vuslata ereli epey oldu, ama yaşadıklarımızı zihnimde de yaşamayı sürdürmekten yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Daha önce iki kez randevulaştığımız halde son anda çıkan (Aylin kaynaklı?) aksilikler yüzünden bir türlü görüşemedik. Aylin her seferinde çok çok çok özür dilese ve mutlaka telafi edeceğini söylese de biraz bozulduğumu itiraf etmeliyim. Fakat sezgilerim bu kızın içten ve dürüst biri olduğunu söylüyordu.
Sonunda gerçekleşmeyen ilk randevumuzdan aylar sonra buluştuk. Sezgilerim beni yanıtlamış, karşımda dünyalar tatlısı bir minnoş?buldum. Son derece birikimli ve kültürlü. En önemlisi samimi, dobra, kafa dengi, hoş sohbet, enerjik ve deli dolu.
Öyle bir sardırdık ki, sohbet sohbeti açtı, dallanıp budaklandi, saatler su gibi akıp gitti. Sanki ruhen çoook eskiden beri tanışıyormusuz da fiziksel olarak o gün rastlaşabilmişiz gibi hissettim.

İşin forumdaslari ilgilendiren bölümüne gelirsek, yaşadığım o muhteşem anlar bana kalsin, ancak şu kadarını söyleyeyim, Aylin özrünü telafi mi etti, yoksa beni telef mi etti doğrusu bilemedim. Dizine yatırıp saçlarını oksayacagin sevimli bir minnoşun saniyeler içinde nasıl da çevik, kıvrak ve narin bir pantere dönüşüverdigini anlayamadım. Yatakta kaç tane Aylin vardı bilmiyorum, sayamadım, baş edemedim. Şimdi söyle bana deli kız, ben bir başkasıyla nasıl sevişicem.

Seni şimdiden özledim, o güzel gözlerinden öpüyorum.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı güzel şeyler, uzunca bir süre beklenildiğine değermiş :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin ile vuslata ereli epey oldu, ama yaşadıklarımızı zihnimde de yaşamayı sürdürmekten yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Daha önce iki kez randevulaştığımız halde son anda çıkan (Aylin kaynaklığŸËœÅ*) aksilikler yüzünden bir türlü görüşemedik. Aylin her seferinde çok çok çok özür dilese ve mutlaka telafi edeceğini söylese de biraz bozulduğumu itiraf etmeliyim. Fakat sezgilerim bu kızın içten ve dürüst biri olduğunu söylüyordu.
Sonunda gerçekleşmeyen ilk randevumuzdan aylar sonra buluştuk. Sezgilerim beni yanıtlamış, karşımda dünyalar tatlısı bir minnoşğŸËœ»buldum. Son derece birikimli ve kültürlü. En önemlisi samimi, dobra, kafa dengi, hoş sohbet, enerjik ve deli dolu.
Öyle bir sardırdık ki, sohbet sohbeti açtı, dallanıp budaklandi, saatler su gibi akıp gitti. Sanki ruhen çoook eskiden beri tanışıyormusuz da fiziksel olarak o gün rastlaşabilmişiz gibi hissettim.

İşin forumdaslari ilgilendiren bölümüne gelirsek, yaşadığım o muhteşem anlar bana kalsin, ancak şu kadarını söyleyeyim, Aylin özrünü telafi mi etti, yoksa beni telef mi etti doğrusu bilemedim. Dizine yatırıp saçlarını oksayacagin sevimli bir minnoşun saniyeler içinde nasıl da çevik, kıvrak ve narin bir pantere dönüşüverdigini anlayamadım. Yatakta kaç tane Aylin vardı bilmiyorum, sayamadım, baş edemedim. Şimdi söyle bana deli kız, ben bir başkasıyla nasıl sevişicem.

Seni şimdiden özledim, o güzel gözlerinden öpüyorum.

Sevgili Simurg34,

Denk gelişimiz pek zor olsa da, başarı; başarıdır. :)

Son zamanlarda şanslılık yüzdem gittikçe artıyor ki sen de o şansımın sonucunda denk geldiklerimdensin, seni tanımak zevkti.

Malum sebeplerden yaşanan aksaklıklar için buradan da özürlerimi sunayım. (Kabul edeceğine eminim çünkü gönlün çok güzel.) Olanları telafi edebildiysem de ne mutlu bana. :) (Telef etmek tabirine çok güldüm bu arada (giggle) )

Değerli sohbetin, nezaketin, samimiyetin, beyefendiliğin ve son zamanlarda tattığım en leziz şarap için çok teşekkür ederim.

Harika yorumlarına da ne demeli bilemedim, "panter, kaç tane Aylin vardı bilemedim, ve deli kız " ... :*

Samimiyet harika bir olgu!!! Bendenizin samimi olarak adlandırılmasının pahası yok...

Ben de seni gözlerinden öperim güzel adam.

Denk gelebilmek ve yine muhabbetin dibine vurabilmek dileğiyle. (Her manada :) )

Her zamanki notum : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Sevgiler...

8 Mar 2019
12
0
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Siz kontrolü Aylin hanıma mı bıraktınız yoksa. Eğer öyle yaptıysanız en güzel hazzı yaşadınız demektir. Gerçi biz bu tadı yasayamadık daha. :(

Simurg34 Çevrimdışı
26 Kas 2018
15
15
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Simurg34,

Denk gelişimiz pek zor olsa da, başarı; başarıdır. :)

Son zamanlarda şanslılık yüzdem gittikçe artıyor ki sen de o şansımın sonucunda denk geldiklerimdensin, seni tanımak zevkti.

Malum sebeplerden yaşanan aksaklıklar için buradan da özürlerimi sunayım. (Kabul edeceğine eminim çünkü gönlün çok güzel.) Olanları telafi edebildiysem de ne mutlu bana. :) (Telef etmek tabirine çok güldüm bu arada (giggle) )

Değerli sohbetin, nezaketin, samimiyetin, beyefendiliğin ve son zamanlarda tattığım en leziz şarap için çok teşekkür ederim.

Harika yorumlarına da ne demeli bilemedim, "panter, kaç tane Aylin vardı bilemedim, ve deli kız " ... :*

Samimiyet harika bir olgu!!! Bendenizin samimi olarak adlandırılmasının pahası yok...

Ben de seni gözlerinden öperim güzel adam.

Denk gelebilmek ve yine muhabbetin dibine vurabilmek dileğiyle. (Her manada :) )

Her zamanki notum : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Sevgiler...

Sevgili AyliAylin, evet zoru başardık denk gelebilmek için, ama değdi doğrusu. Benim için her yönüyle keyifli ve doyurucu bir geceydi. Dışarı çıktığımda ayaklarım yerden kesiliyordu, aşırı dozda Aylin'den sanırım. Tez zamanda yoksunluk krizine girerecek gibiyim, haberin olsun.

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Harika paylaşım için kahramanlarımıza teşekkürler. Darısı başımıza artık.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Paylaşım için teşekkürler. Siz kontrolü Aylin hanıma mı bıraktınız yoksa. Eğer öyle yaptıysanız en güzel hazzı yaşadınız demektir. Gerçi biz bu tadı yasayamadık daha. :(

Sevgili ZOHAN, sizin de tadabilmeniz dileğiyle diyelim. Teşekkürler ve sevgiler... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sevgili AyliAylin, evet zoru başardık denk gelebilmek için, ama değdi doğrusu. Benim için her yönüyle keyifli ve doyurucu bir geceydi. Dışarı çıktığımda ayaklarım yerden kesiliyordu, aşırı dozda Aylin'den sanırım. Tez zamanda yoksunluk krizine girerecek gibiyim, haberin olsun.
Simurg34, değdiyse, ayakların yerden kesildiyse ne mutlu bana... :)

Seni tekrar görmekten zevk duyarım ama şu yoksunluk sendromu olayı sıkıntı (giggle) Denk gelemezsek kriz yok tamam mı? :) :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sevgili AyliAylin, evet zoru başardık denk gelebilmek için, ama değdi doğrusu. Benim için her yönüyle keyifli ve doyurucu bir geceydi. Dışarı çıktığımda ayaklarım yerden kesiliyordu, aşırı dozda Aylin'den�� sanırım. Tez zamanda yoksunluk krizine girerecek gibiyim, haberin olsun.

Simurg34, değdiyse, ayakların yerden kesildiyse ne mutlu bana... :)

Seni tekrar görmekten zevk duyarım ama şu yoksunluk sendromu olayı sıkıntı (giggle) Denk gelemezsek kriz yok tamam mı? :) :*
Malum hallerden ötürü aksaklık benim işim biliyorsun :)

Simurg34 Çevrimdışı
26 Kas 2018
15
15
Cinsiyetiniz nedir?

Aylinle beraberken kontrolü ele geçirmek hiç de kokay değil, benden söylemesi.

Simurg34 Çevrimdışı
26 Kas 2018
15
15
Cinsiyetiniz nedir?
Ben tamamıyla masumum sevgili Simurg34, forum ahalisini korkutma bence. (giggle)

Senin ne kadar masum olduğunu bilmez miyim sevgili AylinAylin Ben sadece forum ahalisini uyarıyorum, kontrol kaygısına düşmeyip benim gibi akışa bıraksınlar ve seninle geçen anların tadını çıkarsınlar.

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
132
19
Hayay sevişince güzel ...
Sevgili aylin hanımın bu sloganını
kendi sesinden duymak gibi bir isteğim var

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Senin ne kadar masum olduğunu bilmez miyim sevgili AylinAylin Ben sadece forum ahalisini uyarıyorum, kontrol kaygısına düşmeyip benim gibi akışa bıraksınlar ve seninle geçen anların tadını çıkarsınlar.
Simurg34 :) yakında pek şımarık AylinAylin olacağım bilgine ... (giggle)
Uyarılar için teşekkür ederim. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Simurg34 :) yakında pek şımarık AylinAylin olacağım bilgine ... (giggle)
Uyarılar için teşekkür ederim. :*

Uzlet

Normal Üye
12 Mar 2019
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
Ben tamamıyla masumum sevgili Simurg34, forum ahalisini korkutma bence. (giggle)

Forumda yeniyim, biraz göz gezdirince bir Aylin kültü oluştuğunu farketmemek imkansız, ilk görüşmemi Aylin hanımla yapmak isterim, ama anladığım kadarıyla kendisine ulasmak öyle kolay değil, bu benim gözümü korkutuyor ışte

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Forumda yeniyim, biraz göz gezdirince bir Aylin kültü oluştuğunu farketmemek imkansız, ilk görüşmemi Aylin hanımla yapmak isterim, ama anladığım kadarıyla kendisine ulasmak öyle kolay değil, bu benim gözümü korkutuyor ışte ��

Yenilere hoş geldin demek gerek sevgili Uzlet, öncelikle hoş geldiniz :)
Kült tabiri ilginç oldu ama teşekkürler, iltifat ediyorsunuz.
Denk gelebilme kısmı için imkanlar dahilinde hareket ettiğimden (vakit imkanım az) , zaman zaman aksilikler olabiliyor ama kısmetse elbet denk geliriz, milli piyango reklamındaki gibi : " çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin " :)

Denk gelebilmek dieğiyle diyelim...

Uzlet

Normal Üye
12 Mar 2019
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
Yenilere hoş geldin demek gerek sevgili Uzlet, öncelikle hoş geldiniz :)
Kült tabiri ilginç oldu ama teşekkürler, iltifat ediyorsunuz.
Denk gelebilme kısmı için imkanlar dahilinde hareket ettiğimden (vakit imkanım az) , zaman zaman aksilikler olabiliyor ama kısmetse elbet denk geliriz, milli piyango reklamındaki gibi : " çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin " :)

Denk gelebilmek dieğiyle diyelim...

Görüşebilme bahtiyarliğına erisenlerin kendini piyango çıkmış gibi hissetmeleri boşuna değil o zaman.
En kısa zamanda bu şanslılardan olmak dileği ile, sevgiyle kal.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Görüşebilme bahtiyarliğına erisenlerin kendini piyango çıkmış gibi hissetmeleri boşuna değil o zaman.
En kısa zamanda bu şanslılardan olmak dileği ile, sevgiyle kal.

Çok naziksin sevgili Uzlet, piyango çıkmış hissi yaratıyor muyum bilmem ama tanıdığım insanların hayatlarındaki ayak izlerimin güzel olması benim için önemli :)
Bol şans... (giggle)
Sen de sevgi ile kal :*

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar