Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir akşam yine Frida’dayız… :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta sonu, yeni hafta sinsi bir şekilde bütün stresiyle üzerime üzerime gelirken, kendimi ödüllendirmek ve biraz moral depolamak adına şansımı denedim ve @Masöz Frida ya mesaj attım müsaitlik durumunu öğrenmek için. Yanıt olarak, “Tabii ki müsaitim” in kısaltılmış emojileri olan aşağıdaki fotolar gelince :D , bir anda yollar gözümde küçüldü takdir edersiniz. (doğru motivasyonun erkek hayvanı üzerindeki pozitif etkilerine iyi bir örnek >:) )

Her zamanki gibi apartman kapısını karıştırsam da, en sonunda doğru dış kapıdan girip soluğu dairesinde almayı başardım. Değişmeyen misafirperverliği ile havadan sudan, ondan bundan yapılan keyif birası muhabbetinden sonra, sıra “gerçek” rahatlamaya gelmişti. Bu sefer kendisini fazla yormamak adına, masajı es geçip direkt yaramazlığa girdik (ki bu satırları yazarken, güzel bir masaja ne kadar da ihtiyacım olduğunu hatırlayarak, bir kez daha hayıflanıyorum, ayrı konu...). Bedenler birbirini tanıyıp tamamlamaya başlayınca, sevişmenin zevki bir ayrı oluyor; özellikle karşınızdaki de zevk almak istiyorsa. Uzun ve bol pozisyonlu zevk dakikaları sonunda, mutlak mutlu sona ulaşınca yan yana uzanıp bir süre karşılıklı nefesleri dinleyerek yatmak da işin bonusu…

Neyse, yine her zamanki gibi sınırlı ve fazlasıyla güzel ve rahatlatıcı bir zaman dilimiydi; yeni haftaya biraz da olsa umut dolu başlamama yardımcı olduğun için teşekkürler @Masöz Frida …

IMG-20190211-WA0017.jpgIMG-20190211-WA0015.jpg

Ekli dosyalar

• IMG-20190211-WA0016.jpg
    IMG-20190211-WA0016.jpg
    54.4 KB · Görüntüleme: 544
ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
465
466
Güzel paylaşım iki tarafında emeğine sağlık

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımınız ve fotoğraflar için size ve frida hanıma teşekkür ederiz :)

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
460
490
Benim de eve dönüşümde “ah be şunu yapacaktık” dediğim çok olsa da, anın getirdiğini yaşamak da ayrı bir heyecan.

Güzel paylaşım için teşekkürler, keyfiniz bol olsun.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Geçen hafta sonu, yeni hafta sinsi bir şekilde bütün stresiyle üzerime üzerime gelirken, kendimi ödüllendirmek ve biraz moral depolamak adına şansımı denedim ve @Masöz Frida ya mesaj attım müsaitlik durumunu öğrenmek için. Yanıt olarak, “Tabii ki müsaitim” in kısaltılmış emojileri olan aşağıdaki fotolar gelince :D , bir anda yollar gözümde küçüldü takdir edersiniz. (doğru motivasyonun erkek hayvanı üzerindeki pozitif etkilerine iyi bir örnek >:) )

Her zamanki gibi apartman kapısını karıştırsam da, en sonunda doğru dış kapıdan girip soluğu dairesinde almayı başardım. Değişmeyen misafirperverliği ile havadan sudan, ondan bundan yapılan keyif birası muhabbetinden sonra, sıra “gerçek” rahatlamaya gelmişti. Bu sefer kendisini fazla yormamak adına, masajı es geçip direkt yaramazlığa girdik (ki bu satırları yazarken, güzel bir masaja ne kadar da ihtiyacım olduğunu hatırlayarak, bir kez daha hayıflanıyorum, ayrı konu...). Bedenler birbirini tanıyıp tamamlamaya başlayınca, sevişmenin zevki bir ayrı oluyor; özellikle karşınızdaki de zevk almak istiyorsa. Uzun ve bol pozisyonlu zevk dakikaları sonunda, mutlak mutlu sona ulaşınca yan yana uzanıp bir süre karşılıklı nefesleri dinleyerek yatmak da işin bonusu…

Neyse, yine her zamanki gibi sınırlı ve fazlasıyla güzel ve rahatlatıcı bir zaman dilimiydi; yeni haftaya biraz da olsa umut dolu başlamama yardımcı olduğun için teşekkürler @Masöz Frida …

Ekli dosyayı görüntüle 34712Ekli dosyayı görüntüle 34710

Sevgili kadikoylu seni misafir etmek her zaman mutlu ediyor Beni hayatta yemek gibi içmek gibi ihtiyacımız olan dokunmak öpmek sevmek tatmak tadilmak sevişmeye de ihtiyacımız var niye varız:)ben yine kısa yazayım sen uzun uzuuun anla seviliyorsun sevgiler

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,327

Ekli dosyayı görüntüle 34712Ekli dosyayı görüntüle 34710

Sevgili kadikoylu seni misafir etmek her zaman mutlu ediyor Beni ? hayatta yemek gibi içmek gibi ihtiyacımız olan dokunmak öpmek sevmek tatmak tadilmak sevişmeye de ihtiyacımız var niye varız:)ben yine kısa yazayım sen uzun uzuuun anla seviliyorsun sevgiler?

16 Tem 2012
46
4
Cinsiyetiniz nedir?
Yine güzel bir paylaşım, Teşekkürler

Ayrıca, bu satırları okuduğumda gerçekten de masaja ihtiyacım olduğunu hatırladım :) :)

diegooo Çevrimdışı
13 Eyl 2014
72
39
Bu güzel paylaşım için ikinize de teşekkürler.Benim de Frida zamanım gelmiş yine hatta geçiyor(angel)

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,327
Diegooo özlendin bilesin

22 Mar 2010
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için bir resimler için iki kere teşekkür ederim:),ne zamandır arasıra başlığa bakarken acaba yazsam çok mu yersiz olur diye düşünürken sürpsiz oldu bu resimler,devamı sevgili Frida'dan gelir umarım :),saygılar.

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Kadıköylü yüreğine sağlık..Resimleri görünce Fridayı özlediğimi farkettim.Masaj bahane misafiri olmak zevk-i şahane..Uzaklardan selam,sevgiler olsun.

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,327
Paylaşım için bir resimler için iki kere teşekkür ederim:),ne zamandır arasıra başlığa bakarken acaba yazsam çok mu yersiz olur diye düşünürken sürpsiz oldu bu resimler,devamı sevgili Frida'dan gelir umarım :),saygılar.

En yakın zamanda o zaman sevgiler

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,327
Kadıköylü yüreğine sağlık..Resimleri görünce Fridayı özlediğimi farkettim.Masaj bahane misafiri olmak zevk-i şahane..Uzaklardan selam,sevgiler olsun.

Senin yerin bende ayrı biliyorsun değil mi Dön artık ülkene

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayan ve yaşatanın yüreğine sağlık, bir haftaya daha güzel başlanılamazdı herhalde..

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Kadıköylü yine harika bir paylaşım olmuş.Kalemine sağlık.Yaşayan ve yaşatana tebrikler.
Masaj... O ayarı bir parantez.Hiç fena olmaz.
E darısı başımıza :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar