Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme binbir gece az kalir o bir sehrazat

Paradoxica

Normal Üye
11 Tem 2021
11
50
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi eylül ile 5 kere gorustuk. Artik yazmak farz oldu. ilk gorusmemizden itibaren ondan kopamadim … O nasil bir büyü yasamayan bilemez . Hani sehrazat sah sehiyara masal anlatir ya iste eylul de hep benimle olsun hep konussun hep anlatsin istedim. O bir efsane , o bir prenses sohbeti , bilgisi , gorgusu , hele kitaplar , sinema bilgisi ben boyle birini tanimadim … yatak konusuna gelirsek tecrube had safhada , oral zaten öluyü diriltir. doggy mi desen o mukemmel kalcalarla, probone mu desen o efsane darlikla, misyoner mi desen o baska dunyadan gelmis goguslerle, tatmin olmama imkaniniz yok! onun disinda dunya tatlisi limon icin ayri bir referans acmam lazim zaten. kisacasi eylul ile sinirsiz sevismeyen onu tatmayan sevistim demesin cunku o bir star o kimsede olmayan bir zeka seksapellik , tecrube , ve bilgiye sahip . o sex partner degil o bir sanatci ve sanatini yasamayan eksik sayilir.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

28 Ağu 2021
151
77
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Thanks for sharing, Mrs. Eylul must be a magic woman, hope to meet her too;)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,101
2,439
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık, paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
622
326
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi eylül ile 5 kere gorustuk. Artik yazmak farz oldu. ilk gorusmemizden itibaren ondan kopamadim … O nasil bir büyü yasamayan bilemez . Hani sehrazat sah sehiyara masal anlatir ya iste eylul de hep benimle olsun hep konussun hep anlatsin istedim. O bir efsane , o bir prenses sohbeti , bilgisi , gorgusu , hele kitaplar , sinema bilgisi ben boyle birini tanimadim … yatak konusuna gelirsek tecrube had safhada , oral zaten öluyü diriltir. doggy mi desen o mukemmel kalcalarla, probone mu desen o efsane darlikla, misyoner mi desen o baska dunyadan gelmis goguslerle, tatmin olmama imkaniniz yok! onun disinda dunya tatlisi limon icin ayri bir referans acmam lazim zaten. kisacasi eylul ile sinirsiz sevismeyen onu tatmayan sevistim demesin cunku o bir star o kimsede olmayan bir zeka seksapellik , tecrube , ve bilgiye sahip . o sex partner degil o bir sanatci ve sanatini yasamayan eksik sayilir.
Hocam sizi çok iyi anlıyorum. İnsan Star eylül'le 15 kere de görüşse doyamıyor;)Güzel referans için teşekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize saglik

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .... :)

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

İşin ucunda sevişmek varsa...

@STAREYLÜL

Sabırsızdır,
İsyankardır,
Laf dinlemez!..

Şehvetli bir ok gibi saplanır bedeninize.

Yakar maskesiz şevişmelerin mumlarını ve döker erotizmin lavlarını birikmiş fantazilerin üzerine...

Teninize hazzı yükledikten sonra,

Sınır koymaz çığlıklara...

Baştan ayağa şiire dönüştürür sevişmeyi;
Her dizede öpüşmenin kıvılcımı,
Her dizede sımsıkı sarılmanın büyüsü.

Ezcümle,

@STAREYLÜL

Duygularda ayak izi bırakır.

Sevgili @STAREYLÜL
Sevgili @Paradoxica

Güzel anlarınızı tahayyül ettirdiğiniz için teşekkür ederim.

yks_007

Normal Üye
14 Ağu 2012
40
57
33
Cinsiyetiniz nedir?
İlgi uyandıran bir referans olmuş, teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar