Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

💫💫✨Bilgilendirme ‼️‼️🙏🙏❤️

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili beyler herşeyden önce güven gelir bu nedenle program öncesi referans sorulur takdir edersiniz ki hiç tanımadığımız bir beyi evimizde misafir edeceğiz ve her yazana buyur gel dememizi bekliyor olamazsınız referans sorulduğunda referansım yok diyen beyler şansımı denedim demeyin INCALL için referans şart yok ise OTEL programı yapabiliriz dediğimde kendinizce türlü bahaneleriniz var ise bizimde kendimizce nedenlerimiz var ISRAR etmek niye sevgiyle kalın 🙏😇

Ekli dosyalar

• 7CAAE569-B85A-4817-AAA2-265543D7011A.jpeg
    7CAAE569-B85A-4817-AAA2-265543D7011A.jpeg
    128.8 KB · Görüntüleme: 1,314
  • 1F85F56E-F295-4D23-BA48-10A5819E10AD.jpeg
    1F85F56E-F295-4D23-BA48-10A5819E10AD.jpeg
    155.2 KB · Görüntüleme: 1,317
Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili beyler herşeyden önce güven gelir bu nedenle program öncesi referans sorulur takdir edersiniz ki hiç tanımadığımız bir beyi evimizde misafir edeceğiz ve her yazana buyur gel dememizi bekliyor olamazsınız referans sorulduğunda referansım yok diyen beyler şansımı denedim demeyin INCALL için referans şart yok ise OTEL programı yapabiliriz dediğimde kendinizce türlü bahaneleriniz var ise bizimde kendimizce nedenlerimiz var ISRAR etmek niye sevgiyle kalın 🙏😇
Popişini😂😋😋😋😋🖐🖐🖐🖐

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakıyorsun yine güzelliğinle buraları

Twister1 Çevrimdışı

Twister1

Normal Üye
12 Eki 2017
29
24
Cinsiyetiniz nedir?
Seninle 3 ay önce incall yapmış ve çok memnun ayrılmış biri olarak engelimi kaldırmanızı çok isterim Azra Hanım bir çok kez yazdım affedin beni 😄🙏🙏 @azraistanbul

Bues Çevrimdışı
22 Haz 2020
121
168
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şu muhabbetler hala bitmedi referanssiz incall mı olur.

16 Nis 2019
62
52
Cinsiyetiniz nedir?
Haklısınız tabi ki ama ben forumdan 2 kişi ile görüştüm mesela birisi şu an yok , diğeride sevgili @yaprak hanım 2 sene kadar önce idi inşallah eski telefon numaram hala kayıtlıdır onda ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar