Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözümlendi Bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckyman11 Çevrimdışı
27 May 2022
1
11
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Foruma yeni üye olduğunu belirtip her laf arasında mutlaka yorum beklediğini söyledi. Birebir sohbette asla saygısızlık olmadı. Fazlasıyla sigara içiyor. 10-15 dk hazırlanma bahanesi ile kapıda bekletti. Başka birinin çıktığını gördüm. Asıl mesele ise astım hastası olduğunu söyledi ancak kendisi covid. İlk öksürükten sonra hemen erkenden bitirdim. Bütün insanların bu konuda duyarlı olmasını gerek artık. Hasta olduğunu bile bile karşısındakini kandırmamalı kimse. Olan oldu zaten. Hiç birşeyim yokken 3-4 gün sonra hastalandım. Dikkat edilmesini öneriyorum.

süperim Çevrimdışı
15 Tem 2022
33
40
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam 3-4 gün içerisinde başka birinden covid bulaşmış olabilir ama diğer ithamlar için bir şey diyemem geçmiş olsun

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
68
113
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açık konuşmak gerekirse forum standartları açısından çok sıkıntılı olmuş. Sigara vs neyse de, vip dediğimiz görüşmede siz girmeden hemen önce birinin çıkması falan pek kaliteli durmuyor. Corona ya rağmen görüşme ise kabul edilemez.

onemanstandalone

Normal Üye
22 Ağu 2021
34
35
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun astım hastası ve sigara bir arada nasıl oluyor onu anlayamadım ama üzücü yine de

Klay Çevrimdışı
4 Eki 2019
50
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Foruma yeni üye olduğunu belirtip her laf arasında mutlaka yorum beklediğini söyledi. Birebir sohbette asla saygısızlık olmadı. Fazlasıyla sigara içiyor. 10-15 dk hazırlanma bahanesi ile kapıda bekletti. Başka birinin çıktığını gördüm. Asıl mesele ise astım hastası olduğunu söyledi ancak kendisi covid. İlk öksürükten sonra hemen erkenden bitirdim. Bütün insanların bu konuda duyarlı olmasını gerek artık. Hasta olduğunu bile bile karşısındakini kandırmamalı kimse. Olan oldu zaten. Hiç birşeyim yokken 3-4 gün sonra hastalandım. Dikkat edilmesini öneriyorum.
Korku filmi gibi tekila bardagini dusurdum

Alpi1907 Çevrimdışı
21 Ara 2020
122
242
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aynen ben de onu sordum

Gördüm.. önemli olan noktaya daha çok dikkat çekmek için yineledim bende..
Önyargı gibi olcak ama forumda daha önce bicok kez gördüğümüz "ilk mesaj kötü yorum"
Forumdaki tecrübeme dayanarak ciddiye alamıyorum doğrusu..🤔

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
91
159
Cinsiyetiniz nedir?
Gördüm.. önemli olan noktaya daha çok dikkat çekmek için yineledim bende..
Önyargı gibi olcak ama forumda daha önce bicok kez gördüğümüz "ilk mesaj kötü yorum"
Forumdaki tecrübeme dayanarak ciddiye alamıyorum doğrusu..🤔
aynen hocam ben de öyle bakalım yakında öğreniriz gerçeği

wolleyder Çevrimdışı
13 Ocak 2018
78
110
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun.Astım sigara olayına bir şey diyemeyeceğim,herkesin kendi ciğeri yorum yapmak bana düşmez.15 dk. bekletme meselesi de insanlık halidir olabilir ama diğer kısımlar doğruysa gerçekten kötü.Görüşmeler arasında en azından birkaç saat zaman geçmeli diye düşünüyorum :rolleyes: İster Covid ister grip ister nezle olalım görüşme yapmamalı en azından karşı tarafı bilgilendirmeliyiz.

Ayrıca olumsuz referansı açan arkadaşın sadece 1 mesajının olması da şüpheli görünüyor güven açısından kendimce onu da belirteyim.

Alpi1907 Çevrimdışı
21 Ara 2020
122
242
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat program yapıp kilondan dolayı kocaman bacakların göbeğin nefes alamadın yatakta yoruldun sonra iade istedin 1 saatin ücretini kabul etmeyince böyle saygısız bi yorum hoş olmadı evet yeni üye oldum tek olumsuz yazan sensin madem hastayım neden benle yatağa girdin covidim oksürüklüyüm neden risk görüp yatağıma girdin
Derin hanım öksürük konusunda haklı bence... öncesinde öksürdü diyip seansa girip sonra kendi kendine covid teşhisi en kibar tabiriyle yaftalamak gibi duruyo...
Anlam veremedim bu sıralamaya doğrusu🤔

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
335
471
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@VipDerin Hanım çok mantıklı bir soru yöneltti. İnsanın en iyi doktoru kendisidir yazdıklarınız pek inandırıcı gelmedi.

izmirlibey

Normal Üye
5 Şub 2022
42
46
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat program yapıp kilondan dolayı kocaman bacakların göbeğin nefes alamadın yatakta yoruldun sonra iade istedin 1 saatin ücretini kabul etmeyince böyle saygısız bi yorum hoş olmadı evet yeni üye oldum tek olumsuz yazan sensin madem hastayım neden benle yatağa girdin covidim oksürüklüyüm neden risk görüp yatağıma girdin
Covid mevzusu bana da saçma geldi öyle pat diye ortaya çıkan bir hastalık değil. Görüldüğü üzere çok basit bir karşı argümanla duruma cevap verilebilmesine rağmen Body Shaming ile cevap vermeye çalışmak oldukça low level.

Last_Lecherous Çevrimdışı
25 Nis 2022
46
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi hocam kimsenin avukatlığını yapmak gibi bir niyetim yok ama öncelikle;

Hazırlanmak için 10-15 dakika beklentilmesi olabilecek birşey neticede çoğu bayan evinde hazır ve nazır beklemiyor. Çok sigara içilmesi konusuna gelince eğer sigara dumanı rahatsız ediyorsa bunu görüşme öncesi karşı tarafa iletmek en mantıklı olanı. Öksürdü kendisi covid demek her çekik gözlüyü Çinli zannetmek gibi birşey. Yani bende öksürüyorum şuan mevsimsel bir durum olabilir bunları partnerle konuşmak bence önemli. Ayrıca benden önce biri çıktı demişsin şimdi hocam sen eğer öyleyse arka arkaya onca olumsuz durum yaşamışken hala görüşme için ısrar edip görüşmeyi gerçekleştirmişsen kusura bakma ama sorun bence sende. Derin hanımı tanımam kendisi ile görüşmeyi bırak profilini bile yeni inceledim. Ama bir olumsuz yorumun tamamen varsayım üzerine açılması bile bence inandırıcılığını kaybettirir. Diyelim ki bütün yazdığın şeyler oldu peki neden görüşme yaptın. Haddim olmayarak sana naçizane tavsiyem iğne çuvaldız mevzusu

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
449
2,129
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Açık konuşmak gerekirse forum standartları açısından çok sıkıntılı olmuş. Sigara vs neyse de, vip dediğimiz görüşmede siz girmeden hemen önce birinin çıkması falan pek kaliteli durmuyor. Corona ya rağmen görüşme
Covid mevzusu bana da saçma geldi öyle pat diye ortaya çıkan bir hastalık değil. Görüldüğü üzere çok basit bir karşı argümanla duruma cevap verilebilmesine rağmen Body Shaming ile cevap vermeye çalışmak oldukça low level.
🫶

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
367
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şunu neden erkekler atlıyor abicim öksürüyor ise ve covid olduğundan şüphen varsa neden bitirmedin bu en doğal hakkin ama sen covid oldugundan emin olduğun biriyle yatağa girdin.... Sadece bir konu eğer doğruysa hoş değil oda sizden evvel çıkan erkek konusu dediğim gibi doğru ise hiç etik değil... eğer ki ben benden önce çıkan erkeği görsem o an görüşme biter benim için

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Iki tarafa da Geçmiş olsun 15 dk da beklenir, 1 saatte, 2 saatte gönüller bir olsun... 15 dk bekleyip sonra bu durum sorun olacaksa o görüşme hiç gitmemeli insan... Öncelikle derini ve partneri tanımıyorum derin hasta ise neden görüşme yi sonlandirmadiniz...

Plan yaparken Sigara icmemesini istediniz de, Sigara yi yedi, astım hastasi olmasi Sigara içmesine engel değil insanların, bence bu referansı yazan arkadas, bunları yaşayıp, yazmak için bu görüşmeyi devam ettirmiss 🙂

Son düzenleme:
VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
449
2,129
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Foruma yeni üye olduğunu belirtip her laf arasında mutlaka yorum beklediğini söyledi. Birebir sohbette asla saygısızlık olmadı. Fazlasıyla sigara içiyor. 10-15 dk hazırlanma bahanesi ile kapıda bekletti. Başka birinin çıktığını gördüm. Asıl mesele ise astım hastası olduğunu söyledi ancak kendisi covid. İlk öksürükten sonra hemen erkenden bitirdim. Bütün insanların bu konuda duyarlı olmasını gerek artık. Hasta olduğunu bile bile karşısındakini kandırmamalı kimse. Olan oldu zaten. Hiç birşeyim yokken 3-4 gün sonra hastalandım. Dikkat edilmesini öneri
Iki tarafa da Geçmiş olsun 15 dk da beklenir, 1 saatte, 2 saatte gönüller bir olsun... 15 dk bekleyip benim için sorun olacaksa merhaba görüşme hiç gitmemiş insan... Öncelikle derini ve partneri tanımıyorum derin hasta ise neden görüşme yi sonlandirmadiniz...

Plan yaparken Sigara icmemesini istediniz de, Sigara yi yedi, astım hastasi olmasi Sigara içmesine engel değil insanların bence bu referansı yazan arkadas bunları yaşayıp yazmak için bu görüşmeyi devam ettirmissiniz 🙂
🌸🫶🫶

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
898
633
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eeee tabi erkekliğin şanındandır kılıç kınından bir kere çıktımı saplamasan yerine sokulmazmış 😀 Şaka bir yana madem hasta olabileceğini düşündüğünü kişi ile görüşmeyi neden anında sonlandırmaz ki insan, neden aynı yatağa girer ? Geçmiş olsun diyelim. Yine ilk yorum ve olumsuz olması durumu biraz samimi gelmedi ne yazıkki. Saygılar.

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
298
390
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle iki tarafa da geçmiş olsun.
Ama, partnerinizle yaşadığınız sorunu, kendi yüzüne söylemeyip, burada tabiri caizse gömmek hiç hoş bir davranış değil.

Bekletme, sigara içişi, hasta olması vs. o zaman görüşmemeliydiniz.

Derin'i tanıyorum, avukatı mısın diye soranlar olacaktır, değilim fakat ne kadar narin ve iyi kalpli bir hanımefendi olduğunu biliyorum.

Forumda yeni bir insan, arkadaşlar insanları kaybetmek çok kolay.

Biraz yapıcı ve olumlu olalım. Ve karşımızdaki insanı kırmadan önce güzel bir kalbe sahip olabileceği düşüncesi ile hareket edelim.

Memnun kalmayıp, referans yazmadığım birkaç hanımefendi oldu benimde, ama yüzlerine söylemediysem burda da olumsuz referans yazmıyorum.
Bu da kendimden bir örnekti.

Bu dünya 3 günlük bile değil.
Bugün ve şanslıysak belki yarın.

Saygı ve sevgilerimle.

Son holigan

Normal Üye
24 May 2022
2
12
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba 13 Temmuz çarşanba günü derin hanımla sabah saatlerinde görüşme yaptım aksi hiç bir durum ile karşılaşmadım kendisi gayet tatlı güzel ilğili olumsuz bir durum yoktu

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,205
2,558
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Doktor değilim ama astım hastası olan birinin covid olduğunda sigara içip görüşme yapabileceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal hastanede oksijen bağlı şekilde yatar. Covid zaten nefes almayı zorlaştırabilen bir virüs bide üstüne astım hastası olunca sonuç iyi olmaz. Her öksüren hasta olacak diye bir şey yok sigara kullananlar bilir gayet sağlıklıyken de ara ara öksürük krizleri olur. Ama bir pembişin görüşme yapmaması için illa covid olmasına gerek yok gripte olsa görüşme yapılmamalı buna dikkat ederler zaten kimse vebal almak istemez. Allah herkese akıl vermiş covid olduğunu düşündüğüm biriyle bırak yatağa girmeyi evine girmem. Bir güzel 1 saat görüşüp sonra coviddi demek cahillik.

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
449
2,129
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun. Doktor değilim ama astım hastası olan birinin covid olduğunda sigara içip görüşme yapabileceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal hastanede oksijen bağlı şekilde yatar. Covid zaten nefes almayı zorlaştırabilen bir virüs bide üstüne astım hastası olunca sonuç iyi olmaz. Her öksüren hasta olacak diye bir şey yok sigara kullananlar bilir gayet sağlıklıyken de ara ara öksürük krizleri olur. Ama bir pembişin görüşme yapmaması için illa covid olmasına gerek yok gripte olsa görüşme yapılmamalı buna dikkat ederler zaten kimse vebal almak istemez. Allah herkese akıl vermiş covid olduğunu düşündüğüm biriyle bırak yatağa girmeyi evine girmem. Bir güzel 1 saat görüşüp sonra coviddi demek cahillik.
🫶çok teşekkür ederim sağlık çok önemli yapılan bu kötü yoruma nazarlık olarak görüyorum ki görüştüğüm mavişler de bilir beni

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
793
909
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim merak ettiğim; boşalma sonrası mı bu sorgulamalar yapılmış. “Hazırlanması için neden 15 dk bekledim? Neden sigara içti ki yaa? Öksürdü, o zaman covid olabilir mi? Binadan biri çıkıyordu, acaba benden önce aldığı misafiri mi?”

Ayrıca, biri yeni üye olduğu için kendisi hakkında yorum yapılmasını istemesi çok doğal değil mi?

VipDerin Çevrimdışı
5 Haz 2022
449
2,129
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim merak ettiğim; boşalma sonrası mı bu sorgulamalar yapılmış. “Hazırlanması için neden 15 dk bekledim? Neden sigara içti ki yaa? Öksürdü, o zaman covid olabilir mi? Binadan biri çıkıyordu, acaba benden önce aldığı misafiri mi?”

Ayrıca, biri yeni üye olduğu için kendisi hakkında yorum yapılmasını istemesi çok doğal değil mi?
🫶🌸

26 Ağu 2017
133
88
Cinsiyetiniz nedir?
Sizleri uzmek istemem ama Covid bu alemde kapabileceginiz en masum virus. :)

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üyenin yalancı sahtekar ve karalama niyetli olduğu covid testi ve yazışmalarda 15 dk bekletti ifadesinin yalan olduğu ortaya çıktı. Bence de bu saatten sonra pembişler bu arkadaşa dikkat etmeli.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar