- 15 Ocak 2022
- 82
- 92
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün Shakira hanım ile 3.kez görüşme gerçekleştirdik
Akşam yorgun olduğum için sıcağı sıcağına referans yazamadım
Öncelikle biraz görüşme öncesinden bahsedeyim
Shakira hanım ile randevu oluşturmak oldukça kolay ve hızlı kendisi size uygun zamanı bir şekilde hemen ayarlıyabiliyor
Evi benim çok sık ziyaret ettiğim bir bölgede ve giriş çıkış oldukça kolay .
Ayrıca bugüne kadar gittiğim en temiz ; sıcak ve samimi ev bana göre.
Shakira hanıma gelecek olursak kendisi mükemmel bir ev sahibi sizi mükemmel kıyafetlerle tertemiz karşılıyor ve orada olduğunuz sürece ikramları bitmiyor . Dün de sayesinde ev yapımı çiğ börek tarzı kendi yaptığı yemekten ikram etti çok lezzetli ydi bu arada .
Sohbete gelecek olursak genel kültürü çok yüksek ve bilgili olduğu için her konuda saatlerce sohbet edebilirsiniz sadece sohbeti için bile gidilebilir
Özel ankara gelecek olursak detay vermeyeceğim ama kişisel bir probleminiz yoksa ( cinsellikle ilgili standart dışı beklentiler) memnun kalmamanız mümkün değil mükemmel ötesi
Kendisi çok istekli ve asla oldu bittiye getirmiyor seksi dibine kadar yaşayabilirsiniz kesinlikle saat hesabı vs yapmıyor
Açıkçası forumdan bu kadar güzel fiziğe sahip ve yüz güzelliği boyu teni herşeyiyle bu kadar uyumlu bir fiziği abartmıyorum ancak Victoria Secret mankenlerin de görebilirsiniz
Ve ben böyle bir güzellikle forumdan karşılaşacağımı hiç düşünmezdim
Adeta altın oranla özel dizayn edilmiş gibi ve doğal
Gecikmiş referans için kusura bakmayın
Açıkçası ilk görüşmelerimde farklı sebeplerle referans yazmamıştım bunlardan biri de bu güzelliği fazla insanla paylaşmak istememem olabilir
Yaşadığım en iyi deneyimdi
Tekrar gider miyim doğrusu her fırsatta giderim
Kendisine selamlar
Akşam yorgun olduğum için sıcağı sıcağına referans yazamadım
Öncelikle biraz görüşme öncesinden bahsedeyim
Shakira hanım ile randevu oluşturmak oldukça kolay ve hızlı kendisi size uygun zamanı bir şekilde hemen ayarlıyabiliyor
Evi benim çok sık ziyaret ettiğim bir bölgede ve giriş çıkış oldukça kolay .
Ayrıca bugüne kadar gittiğim en temiz ; sıcak ve samimi ev bana göre.
Shakira hanıma gelecek olursak kendisi mükemmel bir ev sahibi sizi mükemmel kıyafetlerle tertemiz karşılıyor ve orada olduğunuz sürece ikramları bitmiyor . Dün de sayesinde ev yapımı çiğ börek tarzı kendi yaptığı yemekten ikram etti çok lezzetli ydi bu arada .
Sohbete gelecek olursak genel kültürü çok yüksek ve bilgili olduğu için her konuda saatlerce sohbet edebilirsiniz sadece sohbeti için bile gidilebilir
Özel ankara gelecek olursak detay vermeyeceğim ama kişisel bir probleminiz yoksa ( cinsellikle ilgili standart dışı beklentiler) memnun kalmamanız mümkün değil mükemmel ötesi
Kendisi çok istekli ve asla oldu bittiye getirmiyor seksi dibine kadar yaşayabilirsiniz kesinlikle saat hesabı vs yapmıyor
Açıkçası forumdan bu kadar güzel fiziğe sahip ve yüz güzelliği boyu teni herşeyiyle bu kadar uyumlu bir fiziği abartmıyorum ancak Victoria Secret mankenlerin de görebilirsiniz
Ve ben böyle bir güzellikle forumdan karşılaşacağımı hiç düşünmezdim
Adeta altın oranla özel dizayn edilmiş gibi ve doğal
Gecikmiş referans için kusura bakmayın
Açıkçası ilk görüşmelerimde farklı sebeplerle referans yazmamıştım bunlardan biri de bu güzelliği fazla insanla paylaşmak istememem olabilir
Yaşadığım en iyi deneyimdi
Tekrar gider miyim doğrusu her fırsatta giderim
Kendisine selamlar