Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bildiklerinizi unutun hastası olabilirsiniz

15 Ocak 2022
82
92
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Shakira hanım ile 3.kez görüşme gerçekleştirdik
Akşam yorgun olduğum için sıcağı sıcağına referans yazamadım

Öncelikle biraz görüşme öncesinden bahsedeyim

Shakira hanım ile randevu oluşturmak oldukça kolay ve hızlı kendisi size uygun zamanı bir şekilde hemen ayarlıyabiliyor

Evi benim çok sık ziyaret ettiğim bir bölgede ve giriş çıkış oldukça kolay .

Ayrıca bugüne kadar gittiğim en temiz ; sıcak ve samimi ev bana göre.

Shakira hanıma gelecek olursak kendisi mükemmel bir ev sahibi sizi mükemmel kıyafetlerle tertemiz karşılıyor ve orada olduğunuz sürece ikramları bitmiyor . Dün de sayesinde ev yapımı çiğ börek tarzı kendi yaptığı yemekten ikram etti çok lezzetli ydi bu arada .

Sohbete gelecek olursak genel kültürü çok yüksek ve bilgili olduğu için her konuda saatlerce sohbet edebilirsiniz sadece sohbeti için bile gidilebilir

Özel ankara gelecek olursak detay vermeyeceğim ama kişisel bir probleminiz yoksa ( cinsellikle ilgili standart dışı beklentiler) memnun kalmamanız mümkün değil mükemmel ötesi

Kendisi çok istekli ve asla oldu bittiye getirmiyor seksi dibine kadar yaşayabilirsiniz kesinlikle saat hesabı vs yapmıyor

Açıkçası forumdan bu kadar güzel fiziğe sahip ve yüz güzelliği boyu teni herşeyiyle bu kadar uyumlu bir fiziği abartmıyorum ancak Victoria Secret mankenlerin de görebilirsiniz
Ve ben böyle bir güzellikle forumdan karşılaşacağımı hiç düşünmezdim

Adeta altın oranla özel dizayn edilmiş gibi ve doğal

Gecikmiş referans için kusura bakmayın

Açıkçası ilk görüşmelerimde farklı sebeplerle referans yazmamıştım bunlardan biri de bu güzelliği fazla insanla paylaşmak istememem olabilir 😂😂😂

Yaşadığım en iyi deneyimdi
Tekrar gider miyim doğrusu her fırsatta giderim

Kendisine selamlar

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,444
2,729
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar