Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beylikdüzü Rüyam...

batkenan Çevrimdışı

batkenan

Normal Üye
27 Şub 2016
9
10
Cinsiyetiniz nedir?
arkadaşlar ilk konum ve Rüyam için... süphelerim vardı açıkçası yorumlarda olumsuz bir yazıyla da karşılaşmıştım, ancak böyle memnun ayrılacağımı tahmin etmedim... samimiyeti hoşsohbeti tabiki güzelliği ile gerçekten çok iyiydi... hoş bir kıyafetle karşıladı ve sohbeti sıcakkanlılığı ile çok iyi hissettim kendisine tekrar teşekkür ederim. yazmak anlatmak bile zor inanın pişman olmazsınız.

10 Eyl 2017
174
79
Cinsiyetiniz nedir?
arkadaşlar ilk konum ve Rüyam için... süphelerim vardı açıkçası yorumlarda olumsuz bir yazıyla da karşılaşmıştım, ancak böyle memnun ayrılacağımı tahmin etmedim... samimiyeti hoşsohbeti tabiki güzelliği ile gerçekten çok iyiydi... hoş bir kıyafetle karşıladı ve sohbeti sıcakkanlılığı ile çok iyi hissettim kendisine tekrar teşekkür ederim. yazmak anlatmak bile zor inanın pişman olmazsınız.
Paylaşım için teşekkürler, Rüya hanımı bende çok merak ediyorum,beylikdüzüne yolum düştüğünde kendisini tanımak isterim,minyon ve güzel birisi,güzelle tanışmayı kim istemezki?

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok teşekkür ederim Canim herşey karşılıklı seninde samimiyetin sohbetin güzeldi memnun olduğuna bende memnun oldum seni tanımak güzeldi görüşmek dileğiyle 😘😘

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler, Rüya hanımı bende çok merak ediyorum,beylikdüzüne yolum düştüğünde kendisini tanımak isterim,minyon ve güzel birisi,güzelle tanışmayı kim istemezki?
Biz teşekkür ederiz en kısa zamanda beklerim ☺️☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar